Quote (beni @ Mon, 21 Sep 2009, 20:53)
Kurva nehéz lehet ilyen téren megváltozni, de irányvonalat meg lehet jelölni a másiknak, ami szerintem kurvára működőképes. Viszont nem hajlandó önmagától lépni csak ha elcibáljuk valahova.
Amikor terveztünk eddig rl talit, akkor a társaság elgondolkozott az elmúlt két hetes subos teljesítményénén és rájöttünk, hogy nekünk ez kurvára nem hiányzik. Mikor párszor találkoztam vele akkor tök normális volt igazából, de valamiért mindig sikerül lebeszélni magunkat arról, hogy meghívjuk.
És persze mi úgysem megyünk csajozni, csak beülünk valahova egy sörre. Ezzel meg aligha segítenénk.
nem az a lényeg, hogy csajozzon, hanem hogy megtanuljon kommunikálni és megnyílni az emberek felé
nem egyből a mélyvízbe köll dobni
felvázoltam én is neki a lehetőségeket a legelejétől, de ha már a legelső dolgot nem csinálja meg, akkor nincs tovább haladni
egy szóval sem mondta senki, hogy egyszerű, de meg kell tenni az erőfeszítéseket... én is változtam az idők során és változom is sok mindenben még mindig, de minél többet gyakorlom új helyzetekbe hozni magam, másképp csinálni a dolgokat, annál egyszerűbb változtatni