Quote (Moonflow @ Sun, Jan 11 2009, 09:09am)
Most te ugy ertelmezed ezt, mint egy szabalyzatot? Ez guide rici, utmutato. Minden le van irva palaval kapcsolatban, ahogy az is, hogy letezik ra jobb shield, mint a Ward. Ne legyen mar ennyire szuk a latokorod. Szerintem hagyd is itt a topicot, csak lehuzod a szinvonalat, tenyleg komolynak es tanulsagosnak szantam a threadet, ne kurd el.
Azt meg, hogy Martinnak mije van, es mije nincs (beleertendo a palaja statjait es dmget) hagy tudjam mar jobban, mint te.
Na cu, gtfo.
tudtam hogy ez lesz belole, csak kijavitottam par dolgot, te meg mindig igy ertelmezed mintha szemelyes tamadas lenne ellened, te vagy szuk latokoru

de ez meg mindig olyan mintha azt mondanam hogy petenek van am 30/30as griffonom - classicban - es ha nemhiszed el akkor szuklatokoru vagy? vagy wtf

es ne mondd hogy nincs mert en jobban tudom hogy mi van petenek meg mi nincs mert az en haverom, ez erveles? vagy wtf?

amugy az arreat oldalan van egy skillcalculator, nezz bele, potyogdj be az adatokat, aztan fogadd el hogy tevedtel, en most neztem meg