d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szánalmas Bagázs Vagytok > Mindannyian...
Prev12345630Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Aug 26 2008 05:13pm
Quote (kabraxis6 @ Wed, Aug 27 2008, 12:12am)
Tanulj meg nem komolyan venni interneten keresztul leirt dolgokat, Dave..

te meg tanulj meg nem komolyan venni interneten keresztül postolt képeket, Oli..
Member
Gold: 47.25
Aug 26 2008 05:15pm
Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 00:13)
gondolom azért van meglepődve,mert mondjuk ha Edit szájából hallottuk volna az egészet,azt mondom igaza van oké

de tőled... tudod,az dobja rám az első követ...

Igen, tudom. De esetleg el kene gondolkodni azon, hogy ugyebar az okos enged.. Nem tudom hogy okosnak tartod-e magad Dave, de reszemrol eleg intelligensnek tartom magam, es teged is. Esetleg abba kene hagyni, es akkor az effele balfaszok nem kezdeneke el rage-elni, igy ti nem kezditek el ujra oltani oket, ami miatt megintcsak indul a rage. Latod a korforgast?

Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 00:13)
te meg tanulj meg nem komolyan venni interneten keresztül postolt képeket, Oli..

Nem komolynak szantad? Nem komolyan akartad beoltani Exyt? Na ne viccelj. Elleneben veled, ha en lekurvazom valakinek az anyjat, az egyertelmuen ures szoragas.

This post was edited by kabraxis6 on Aug 26 2008 05:16pm
Member
Gold: 0.00
Aug 26 2008 05:15pm
Quote (kabraxis6 @ Wed, 27 Aug 2008, 00:12)
Tanulj meg nem komolyan venni interneten keresztul leirt dolgokat, Dave..

tessék, tedd te is ezt.
én semmit nem veszek komolyan, ami itt történik kb
Member
Aug 26 2008 05:16pm
koszi a kepet, permasaved.
extazy viselkedese pedig kiterjed a szokehercegsegere is, szal imo helyenvalo a keppostolas

[on^2]decsunya vagy bazdmeg[/on^2]
Member
Warn: 100%
Quote (kabraxis6 @ Tue, Aug 26 2008, 11:11pm)
De, eleg komolyan gondolom. De azert ty, hogy megmondani, hogy mit gondolok.

én nem értem, régebben mindenkit oltottál, mintha idegbeteg lettél volna, egyszóra felkaptad a vizet, mindenkinek a kurvaannya meg stb volt...
most meg exy kapott egy kis oltást, ne mondd hogy téged ez ennyire földhöz vágott, meg hogy ennyire érdekel, és szembeszállsz az összes emberrel meg megmondod nekik hogy mekkora egy szánalmas társaság, mikor jópár embert bírsz azok közül akiket elküldtél most a halál faszára
utóbbi időben eléggé megváltoztál, szerintem gondolkodj kicsit el
Member
Gold: 496.00
Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 01:02)
lol
azért postoltam be a képet,mert ő állítása szerint a csajok kedvence,meg rl rulzor
vannak nála csúnyább gyerekek hunsubon,de senki mást nem bántok,mivel ők nem viselkednek úgy,hogy megérdemeljék... nem tudom ez miért nem tűnt fel

btw oli én is sokszor csalódtam benned már,dehát ilyen az élet wink.gif

nem mondtam ilyet
azt mondtam, van pár lány akit szeretek, és ők is engem, mert (lehet itt nem, de nem is erdekel) van humorom és tetszem nekik.
azon kivul hogy pattanasos vagyok mint midnen kibaszott faszom mamasz, hol a baj? fejtsd ki pls
oke, oltsál szóban, leszarom
amig rl nem ismersz, es ofc nemis fogsz, remelem, addig ne allits ki rolam semmilyen velemenyt, mert van sok ember itt aki aztgondolta hogy egy kocsog fasz vagyok, megis rajottek hogy nem, es lehet velem beszelgetni.

Quote (Mesh2_returned @ Wed, 27 Aug 2008, 01:05)
egyebkent meg ha a viselkedesevel probaljak oltani, akkor lerendezi idiota magyarazkodassal, meg not gz meg hasonlo balfaszsagokkal es fel sem veszi, szoval kibaszottul megerdemelt mar 1 jo nagy oltast

ez nem oltas volt te szerencsetlen.
az oltas, ha pl ' te balfasz nemtudod 1+1 mennyi? '
vagy mondjuk ' miert teszel 37 life sc-t a foher-re? ' vagy mondjuk ' 20 evesen nem voltmeg csajod te balfasz? '
ezek oltasok
az hogy postoltok egy szar kepet ami mellesleg old, az tenyleg nem gz dolog
foleg hogy etikatlan, mert ti elvileg jomodoru uriemberek vagytok, nem kocsogok mint en.
fele hunsub kepet sem mer postolni magarol, meg a nevet sem arulja el
az hogy a nevem emino es nem valami falusi szar, hanem 'különleges' és ti szoptok azzal hogy 'JANI' és odanéz 20 ember.. gond?

legtöbbetek sulibüfében meghivja az oszt tarsakat hogy ne verjenek meg titetek, es en vagyok a balfasz? takarodjatok mar..

koszi Oli.
kar hogy mar nem vagyunk olyan jo spanok mint regen, de tudom, nem a te hibad.. vagy fasztudja
Member
Gold: 355.92
Aug 26 2008 05:17pm
Quote (kabraxis6 @ Wed, Aug 27 2008, 12:15am)
Igen, tudom. De esetleg el kene gondolkodni azon, hogy ugyebar az okos enged.. Nem tudom hogy okosnak tartod-e magad Dave, de reszemrol eleg intelligensnek tartom magam, es teged is. Esetleg abba kene hagyni, es akkor az effele balfaszok nem kezdeneke el rage-elni, igy ti nem kezditek el ujra oltani oket, ami miatt megintcsak indul a rage. Latod a korforgast?

most vmi názáreti bölcsként beszélsz,mikor te vagy a legszebb példája ennek a körforgásnak :/ gondolom nem véletlenül váltottál clant is...

és igen,okos enged,de ilyen emberrel szemben nem akarok okos lenni,gyarló ember vagyok
Banned
Gold: 1.00
Warn: 50%
Aug 26 2008 05:18pm
Quote (ExTazzZy @ Tue, Aug 26 2008, 11:16pm)
vagy mondjuk ' miert teszel 37 life sc-t a foher-re? ' vagy mondjuk ' 20 evesen nem voltmeg csajod te balfasz? '
ezek oltasok
foleg hogy etikatlan, mert ti elvileg jomodoru uriemberek vagytok, nem kocsogok mint en.
az hogy a nevem emino es nem valami falusi szar, hanem 'különleges' és ti szoptok azzal hogy 'JANI' és odanéz 20 ember.. gond?

legtöbbetek sulibüfében meghivja az oszt tarsakat hogy ne verjenek meg titetek, es en vagyok a balfasz? takarodjatok mar..

koszi Oli.
kar hogy mar nem vagyunk olyan jo spanok mint regen, de tudom, nem a te hibad.. vagy fasztudja

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BAZDMEG ENNYIRE DE ENNYIRE IDIOTA VALAKI NEM NEM NEMLEHET
Member
Gold: 47.25
Aug 26 2008 05:19pm
Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 00:17)
most vmi názáreti bölcsként beszélsz,mikor te vagy a legszebb példája ennek a körforgásnak :/  gondolom nem véletlenül váltottál clant is...

és igen,okos enged,de ilyen emberrel szemben nem akarok okos lenni,gyarló ember vagyok

Guildnek hivjak. Ki akartak rugni flame / spam miatt, igen, ezert Edit szepen megkert, hogy TAVOZZAK mielott ez bekovetkezik. Veheted ugy, hogy kirugtak, oke.
Az most azt jelenti szamodra, hogy en mar ugyan az az ember vagyok, mint aki Augusztus elsejen ide postolt? HOPP itt ugrik a majom a vizbe, igen. Megvaltoztam, vagy legalabbis azon vagyok. Neked is ki kene probalnod, hajra.
Member
Aug 26 2008 05:20pm
Quote (ExTazzZy @ Wed, 27 Aug 2008, 00:16)
ezek oltasok

koszi Oli.

mostmeg hogyhogy jön a magyarázkodás?
egyébként meg adod a powner áront, kibaszottul nem jön ez össze nekem.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345630Next
Closed New Topic New Poll