Quote (rockerdave @ Wed, 27 Aug 2008, 01:02)
lol
azért postoltam be a képet,mert ő állítása szerint a csajok kedvence,meg rl rulzor
vannak nála csúnyább gyerekek hunsubon,de senki mást nem bántok,mivel ők nem viselkednek úgy,hogy megérdemeljék... nem tudom ez miért nem tűnt fel
btw oli én is sokszor csalódtam benned már,dehát ilyen az élet

nem mondtam ilyet
azt mondtam, van pár lány akit szeretek, és ők is engem, mert (lehet itt nem, de nem is erdekel) van humorom és tetszem nekik.
azon kivul hogy pattanasos vagyok mint midnen kibaszott faszom mamasz, hol a baj? fejtsd ki pls
oke, oltsál szóban, leszarom
amig rl nem ismersz, es ofc nemis fogsz, remelem, addig ne allits ki rolam semmilyen velemenyt, mert van sok ember itt aki aztgondolta hogy egy kocsog fasz vagyok, megis rajottek hogy nem, es lehet velem beszelgetni.
Quote (Mesh2_returned @ Wed, 27 Aug 2008, 01:05)
egyebkent meg ha a viselkedesevel probaljak oltani, akkor lerendezi idiota magyarazkodassal, meg not gz meg hasonlo balfaszsagokkal es fel sem veszi, szoval kibaszottul megerdemelt mar 1 jo nagy oltast
ez nem oltas volt te szerencsetlen.
az oltas, ha pl ' te balfasz nemtudod 1+1 mennyi? '
vagy mondjuk ' miert teszel 37 life sc-t a foher-re? ' vagy mondjuk ' 20 evesen nem voltmeg csajod te balfasz? '
ezek oltasok
az hogy postoltok egy szar kepet ami mellesleg old, az tenyleg nem gz dolog
foleg hogy etikatlan, mert ti elvileg jomodoru uriemberek vagytok, nem kocsogok mint en.
fele hunsub kepet sem mer postolni magarol, meg a nevet sem arulja el
az hogy a nevem emino es nem valami falusi szar, hanem 'különleges' és ti szoptok azzal hogy 'JANI' és odanéz 20 ember.. gond?
legtöbbetek sulibüfében meghivja az oszt tarsakat hogy ne verjenek meg titetek, es en vagyok a balfasz? takarodjatok mar..
koszi Oli.
kar hogy mar nem vagyunk olyan jo spanok mint regen, de tudom, nem a te hibad.. vagy fasztudja