Quote (Smat @ Feb 23 2018 02:37pm)
Ha szaros story akkor bedobom a tegnapit.
Reggel felkeltem, normal szaras, semmi komplikacio, feloltoztem, elindultam a parkoloba hogy elmegyek snowboardozni, beszallok a kocsiba, elindulok, kb feluton jarok mar, erre erzem hogy elkezd a gyomrom gorcsot kapni okj mondom, csak kibirom mig odaerek a palyahoz aztan majd jol osszefosom az egyik wct a recepcio mellett.. Egyre hevesebb es fajdalmasabb gorcseim voltak, egy kis fing kicsuszott, na mondom fasza, kolcson kaptam baratnom autojat es elso alkalommal osszefosom neki, good guy Smat, odaerek a palyahoz, satufekkel megalltam az epulet elott es mint akit uldoznek berohantam az ajton, ahogy kozelitettem a wc fele egyre hangosabban kezdtem nyoszorogni, berontok a budiba, gatya le, a seggem nem ert le a deszkara de mar dolt is belolem a kukoricas fostenger, kb 10 percen keresztul kinlodtam, szerintem 2 kilot siman leadtam ezzel a szarassal meg a hideg verejtekezessel.. Kifele menet az egyik takarito neni csunyan nezett ram de szerencsere nem fostam ossze a padlot vagy a falat ugyhogy nyugodt szivvel tavoztam vagyis inkabb erkeztem.
Hat nem tudom mennyire kellett szarnod, de nekem egy egy neccesebb helyzetben egy satufek instant befosast jelentene