Quote (anyd @ 9 Jun 2014 19:00)
már 4x letöltöttem a dotát, de nem birom megszokni
nekem nem tetszik a grafikája átláthatatlan egyszinü szürkészöld minden, nem bírom hogy olyan lassú a dinamikája, ráadásul a macro dolgok nem az én figyelemzavaromnak való
De gondolom lolban is van ugyan ugy macro, ahogy dotaban sem minden role/herohoz kell a macrozas. Dinamika lassusagat dunno, amugy a kepi dolog volt nekem is az, ami miatt inkabb a dota lett, nekem jobban bejonnek az ilyen szin/hangulatu gamek, mint ezek a nagyon elenk szinesek. Azert szerettem a d2 is es jatszottam olyan sokat vele.
Amugy meg, ha a dota lassu, akkor a blizzardnak a Heroes of the Stormot kivancsi lennek milyennek erezted.

Nincs osszehasonlitasi alapom ugyan, de igy ~1400 game utan en azt mondom, hogy a dotat is lehet am porgosen jatszani, sot sokkla elvezetesebbek az ilyen ~35 perces gamek, mint, amikor rat dota van 50 percen at, vagy farmol a 2 team szinten 1 oran at aztan erosebb kutya baszik.
Quote (Saenchai @ 9 Jun 2014 19:06)
l2p issues
amúgy engem se zavar egyáltalán, ki mivel játszik, de azért jól esik odaszólni + rossz nézni, ahogy szellemi és testi erejük teljében lévő fiatalemberek lollal játszanak mondjuk dota helyett
mintha lenne egy haverod, aki szeret főzni, de ahelyett, hogy ténylegesen kimegy a konyhába megcsinálni valami fasza kaját, előveszi a játékkonyhát, és beteszi a műanyag krumplit a műanyag serpenyőbe, a másik kezével a gatyájában nyúlkál, és folyik a nyála
:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
This post was edited by Baleee on Jun 9 2014 11:10am