Úgy kezdődött az egész, hogy mentem valahova, felszálltam egy buszra mondván, hogy a második megállónál leszállok, úgyis rövid az út. Amikor a második megállóhoz ért a busz, akkor odamentem az ajtóhoz, hogy leszálljak (maga a busz irreálisan nagy volt, a tetejét sem láttam, ködbe veszett), de nem tudtam valamiért, mert túl gyorsan bezárták az ajtót, annak ellenére, hogy közvetlen az ajtónál álltam. Nem baj, visszaültem az ülésemre, hogy majd a következő megálló, úgyis közel van. Erre a busz megy vagy 10 percig, én meg valahogy az eszméletemet vesztettem és arra ébredek, hogy semmit nem látok, csak egy vörös csíkot, majd pár másodperccel később ilyen swatszerű ruhába öltözött ember pofozgat, hogy kelljek már fel (úgy nézett ki, mint cpt. price lol). Mellesleg tele volt az egész busz ilyen katonákkal. Amikor magamhoz eszméltem az álom további részében már csak homályosan láttam mindent, mint mikor valaki szemüveges. Megkérdeztem, hogy mégis mi történt, a válasz pedig az, hogy minden embert kicseréltek az űrlények lélektelen emberekre, akiket ők irányítottak és mi vagyunk az utolsó szabad gondolkodású emberek a földön. Maga a busz egy kikötő végén állt a tengernél (ami végképp nem tudom hogyan került oda). Valamiért nem akartak továbbmenni a swatosok és ekkor kezdtem el gyanakodni. Gondoltam, hogy kinézek az ablakon mégis mi változott, de minden teljesen rendben volt, kivéve, hogy nem voltak állatok, nem volt semmilyen hang. Fordulnék vissza még kérdezgetni, erre az összes katona ledobja az álarcát (ilyen velencei karneválos) és minden álarc mögött ilyen csápos, szemből gennyet folyató űrlények vannak. Felkeltem.

direkt írtam nagybetűvel, hogy könnyebb legyen olvasni
arra keltem, hogy iszonyatosan fáj a fejem
nekem nincsenek ennyire összefüggő álmaim általában, vagy legalábbis nem emlékszem rájuk ilyen részletesen, el kéne kezdenem kijegyzetelni őket, de lusta vagyok :|