Quote (Smat @ 25 Apr 2012 16:58)
Jó hagyjuk kis kusszancs, kettőnk közül még mindig én focizok angliában, és bátran állíthatom hogy az egyel felettünk lévő bajnokságban tartózkodó csapatok simán felvennék a versenyt a magyar nb 2-3-al, de talán még az első osztállyal is, mert itt ismerik a védekezés fogalmát... Ez is sziklaszilárd védelem volt amit a Chelsea csinált, nem tudom mit vergődsz... Másik meg pont ma játszottunk meccset, és pont ma volt egy hasonló, hátulról nekiszaladtam az egyik ellenfél játékosnak szögletnél mert jöttem volna ki a beadásra, de még az egyensúlyából se billent ki, nem hogy pirosat kapjak érte.. Mert így nem lehet senkit ellökni, kivéve a Barcásokat mert egy csicska buzifocit játszó szar csapat aki mellesleg a csalást sem veti meg, ezt Mourinho is megmondta, csak ő máshogy írta körül. Most mondhatod hogy ki az a Mourinho, meg hogy az is csak egy beképzelt fasz mint CR, de sajnos nem... Nem az volt a szánalmas hogy Cech rátett pár másodpercet minden kirúgásra hanem az hogy a Barca a színészkedéssel nyer, vagyis próbál nyerni. A foci mindig is magában hordozta a testi kontaktust, és magában is fogja ameddig létezni fog ez a játék, és ilyenért sehol nem jár piros... Nem volt szép dolog, ez tény, esetleg egy sárgát, de nem pirosat kell érte adni egy Bl elődöntőn..
Most Barcás létetekre szívjátok a fogatokat hogy márpedig az piros volt.. Meg holnap majd kitalálják hogy pont nem jól világított a reflektor, és nem látta Messi a kaput rendesen a tizinél, és ezt meg kell óvni... Ne röhögtess már... Az angol védekezés soha nem tetszett a Barcának, mert ha kell akkor 90+5 percig vagdossák a labdát a tizenhatosról kifele ha az kell a győzelemhez, mert nem türelmetlenek...
ki nem fossa le hogy hol focizol, ha hülye vagy hozzá (én meg Szegeden kézilabdáztam, de ki nem szarja le) Tehát akkor a Te csapatod egy Magyar megye 1es csapattal egyenlő ok.
Hát nem tudom, akárkit megkérdezek mindenki azt mondja hogy az angol foci a legyengébb és a legszárazabb, még néha-néha a bundeszliga is izgalmasabb az meg nem kis szó.