d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Path Of Exile Topic
Prev1298029812982298329843310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Jan 8 2020 06:24am
Quote (SteelMeetsSteel @ 8 Jan 2020 13:16)
mint volt summoner: zombiknal az a szar hogy baronos builddel es eleg jo gearrel is meghalogatnak rendszeresen, foleg metamorfoknal. Sirusna meg redeemernell kb elkerulhetetlen hogy valami konstans aoe ne egye meg oket, es skeletont gyorsabban, egyszerubben tudsz csinalni.

clearelni tenyleg jobbak a zombik, de csak zombikkal a single targetem eleg ergya volt. a 4 linkes zombi azert tulzas vagy szereted ha faj. 20 chaosos fegyverekbe lehet 6 linkes zombit vagy skeletont rakni szal tul sok ertelme sincs 4 linkrol beszelni.

baron zombie lenyege a leech.
azt sztem akar 1-2zombi is tudja hozni, az hogy mm megeszi oket, deal with it
Member
Gold: 69.85
Jan 8 2020 06:52am
Quote (SteelMeetsSteel @ 8 Jan 2020 13:16)
mint volt summoner: zombiknal az a szar hogy baronos builddel es eleg jo gearrel is meghalogatnak rendszeresen, foleg metamorfoknal. Sirusna meg redeemernell kb elkerulhetetlen hogy valami konstans aoe ne egye meg oket, es skeletont gyorsabban, egyszerubben tudsz csinalni.

clearelni tenyleg jobbak a zombik, de csak zombikkal a single targetem eleg ergya volt. a 4 linkes zombi azert tulzas vagy szereted ha faj. 20 chaosos fegyverekbe lehet 6 linkes zombit vagy skeletont rakni szal tul sok ertelme sincs 4 linkrol beszelni.

En is 100% Chaos conversion + Baron + Arakaalival startoltam, es siriuson kivul kb minden boss lement, de nem is azt mondtam, hogy zombikkal olj bossokat, hanem, hogy clearelni 4 Linken, feeding frenzyvel boven jok. Nem baron buildnel is van vagy 8 zombid talan(?). Single targetre, meg ott a skeleton. Mert spectrebe a skelly based buildhez inkabb rakok supportot (host + carnage chief + mortality experimenter - temp chain miatt), mint, hogy spectre legyen a clear. + Helmbe is tudsz 5L zombit csinalni ofc, es meg + gem lvl.

///

Mine tema, hat ez van. Pyroclast nalam nem veszes annyira, mint ahogy igy korbeirtatok, nyilvan neha beakad, mert dying sunom is van, ami + projectile.

Arc-rol most valtottam purifying flamere, semmi mas oka nem volt, mint, hogy kurvara unom az arcot es nem tetszik (soha nem is tetszett) az animationje. Mivel clearre kellett, nagy jelentosege nincs, foleg, hogy a PF-nek is csillio az AoE-je. Igy viszont (AoF miatt) a Call of Brohood + Pyre helyett mehet akar + life rare ring, akar buff effect / reserve reduction HoAsh es akkor az Anger-Clarity-Skitter melle meg az is bekerul es eleg jo + dmg Pyroclastnak is, a Purifying flamenek meg a phys as extra fire miatt plane.

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Jan 2020 13:24)

This. De 1,5-1,8k-2,1k baron zombik is doglenek, mint a picsa, egyszeruen nem valoak nehany helyre, ennyi. Viszont a skelly ilyen szempontbol tok egyszeru, legyen akar infernal legion + explo, akar melee attack, csak lesummonolod, egyszerre tobbet is, azok meg szetcsapkodnak mindent, cleart kell ott javitanod, de 1x 3-4 link (wep/helm, akkor pseudo 5-7 link) meg siman bealdozhato. Nalam altalaban a spectre, AG van support nelkul, vagy spectre BM a gyorsabb charge generalas miatt.

This post was edited by Baleee on Jan 8 2020 07:00am
Member
Gold: 19.00
Jan 8 2020 07:13am
Quote (Baleee @ Jan 8 2020 01:52pm)
En is 100% Chaos conversion + Baron + Arakaalival startoltam, es siriuson kivul kb minden boss lement, de nem is azt mondtam, hogy zombikkal olj bossokat, hanem, hogy clearelni 4 Linken, feeding frenzyvel boven jok. Nem baron buildnel is van vagy 8 zombid talan(?). Single targetre, meg ott a skeleton. Mert spectrebe a skelly based buildhez inkabb rakok supportot (host + carnage chief + mortality experimenter - temp chain miatt), mint, hogy spectre legyen a clear. + Helmbe is tudsz 5L zombit csinalni ofc, es meg + gem lvl.

///

Mine tema, hat ez van. Pyroclast nalam nem veszes annyira, mint ahogy igy korbeirtatok, nyilvan neha beakad, mert dying sunom is van, ami + projectile.

Arc-rol most valtottam purifying flamere, semmi mas oka nem volt, mint, hogy kurvara unom az arcot es nem tetszik (soha nem is tetszett) az animationje. Mivel clearre kellett, nagy jelentosege nincs, foleg, hogy a PF-nek is csillio az AoE-je. Igy viszont (AoF miatt) a Call of Brohood + Pyre helyett mehet akar + life rare ring, akar buff effect / reserve reduction HoAsh es akkor az Anger-Clarity-Skitter melle meg az is bekerul es eleg jo + dmg Pyroclastnak is, a Purifying flamenek meg a phys as extra fire miatt plane.

This. De 1,5-1,8k-2,1k baron zombik is doglenek, mint a picsa, egyszeruen nem valoak nehany helyre, ennyi. Viszont a skelly ilyen szempontbol tok egyszeru, legyen akar infernal legion + explo, akar melee attack, csak lesummonolod, egyszerre tobbet is, azok meg szetcsapkodnak mindent, cleart kell ott javitanod, de 1x 3-4 link (wep/helm, akkor pseudo 5-7 link) meg siman bealdozhato. Nalam altalaban a spectre, AG van support nelkul, vagy spectre BM a gyorsabb charge generalas miatt.

össze tudsz harácsolni valami kis build guideot, amivel szerinted sirus tízből kilencszer nagy biztonsággal letolható? Kite ide vagy oda. Link is jó, ha szerinted valaki jól csinálta meg. Empyriant néztem, de az nagyon más, amit én elképzelek.
preferált LL vagy CI build, ahhoz a cuccok nagy része megvan, inkább skelly mint zozo. ;)

köszi

This post was edited by Makkertest on Jan 8 2020 07:15am
Member
Gold: 69.85
Jan 8 2020 07:18am
Quote (Makkertest @ 8 Jan 2020 14:13)
össze tudsz harácsolni valami kis guideot, amivel szerinted sirus tízből kilencszer nagy biztonsággal letolható? Kite ide vagy oda.
preferált LL vagy CI build, ahhoz a cuccok nagy része megvan, inkább skelly mint zozo. ;)

köszi

Nem, mert ahhoz noob vagyok, (es az arakaali verzomnal pl. yupszter segitett megolni) inkabb videokat linkelek, amibol en is ellestem a rovid skelly atskillezeses idore:
https://www.youtube.com/watch?v=5BfHp7oOiAE
https://www.youtube.com/watch?v=kEEvVU5CW7w

ez meg extraba:
https://www.youtube.com/watch?v=PZVWDnpe8LI - ez mondjuk jugg, de Havoc build szoval..

This post was edited by Baleee on Jan 8 2020 07:18am
Member
Gold: 17,767.00
Jan 8 2020 09:00am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Jan 2020 13:24)

ezt kifejthetned
Member
Jan 8 2020 09:27am
Quote (SteelMeetsSteel @ 8 Jan 2020 16:00)
ezt kifejthetned

1-2 zombie dpse is eleg ahhoz, hogy cap leeched legyen beloluk
mm meg gecieros, kb mindent leut
Member
Gold: 17,767.00
Jan 8 2020 12:09pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Jan 2020 16:27)
1-2 zombie dpse is eleg ahhoz, hogy cap leeched legyen beloluk
mm meg gecieros, kb mindent leut

es ennek pontosan mi a jelentosege az ocsmany mennyisegu sebzes mellett amit ad? (str minden minionnak+ + zombik)
Member
Jan 8 2020 12:10pm
Quote (SteelMeetsSteel @ 8 Jan 2020 19:09)
es ennek pontosan mi a jelentosege az ocsmany mennyisegu sebzes mellett amit ad? (str minden minionnak+ + zombik)

az, hogy nem kell, hogy 10 zombie up legyen a leechcaphez :wacko: nem baj, ha par meghal, erre probalok celozni, ertheto?
Member
Gold: 10.00
Jan 8 2020 01:04pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 8 2020 07:10pm)
az, hogy nem kell, hogy 10 zombie up legyen a leechcaphez :wacko: nem baj, ha par meghal, erre probalok celozni, ertheto?

most akkormi a lenyeg?
Member
Gold: 39,210.00
Jan 8 2020 01:05pm
Rarity: Unique
Hands of the High Templar
Crusader Gloves
--------
Armour: 321 (augmented)
Energy Shield: 64 (augmented)
--------
Requirements:
Level: 66
Str: 51
Int: 51
--------
Sockets: B-W-W-R
--------
Item Level: 86
--------
+1 to Level of Socketed Gems (implicit)
+2 to Level of Socketed Projectile Gems (implicit)
10% increased Cast Speed (implicit)
Curse Enemies with Level 10 Despair on Hit (implicit)
--------
Can be modified while Corrupted
Can have up to 5 Implicit Modifiers while Item has this Modifier
165% increased Armour and Energy Shield
10% increased maximum Life
+27% to Fire and Lightning Resistances
--------
The laws of the faith do not apply to its leader.
--------
Corrupted

eddig egész jó?

This post was edited by qkatz on Jan 8 2020 01:05pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1298029812982298329843310Next
Add Reply New Topic New Poll