Quote (SteelMeetsSteel @ 8 Jan 2020 13:16)
mint volt summoner: zombiknal az a szar hogy baronos builddel es eleg jo gearrel is meghalogatnak rendszeresen, foleg metamorfoknal. Sirusna meg redeemernell kb elkerulhetetlen hogy valami konstans aoe ne egye meg oket, es skeletont gyorsabban, egyszerubben tudsz csinalni.
clearelni tenyleg jobbak a zombik, de csak zombikkal a single targetem eleg ergya volt. a 4 linkes zombi azert tulzas vagy szereted ha faj. 20 chaosos fegyverekbe lehet 6 linkes zombit vagy skeletont rakni szal tul sok ertelme sincs 4 linkrol beszelni.
En is 100% Chaos conversion + Baron + Arakaalival startoltam, es siriuson kivul kb minden boss lement, de nem is azt mondtam, hogy zombikkal olj bossokat, hanem, hogy clearelni 4 Linken, feeding frenzyvel boven jok. Nem baron buildnel is van vagy 8 zombid talan(?). Single targetre, meg ott a skeleton. Mert spectrebe a skelly based buildhez inkabb rakok supportot (host + carnage chief + mortality experimenter - temp chain miatt), mint, hogy spectre legyen a clear. + Helmbe is tudsz 5L zombit csinalni ofc, es meg + gem lvl.
///
Mine tema, hat ez van. Pyroclast nalam nem veszes annyira, mint ahogy igy korbeirtatok, nyilvan neha beakad, mert dying sunom is van, ami + projectile.
Arc-rol most valtottam purifying flamere, semmi mas oka nem volt, mint, hogy kurvara unom az arcot es nem tetszik (soha nem is tetszett) az animationje. Mivel clearre kellett, nagy jelentosege nincs, foleg, hogy a PF-nek is csillio az AoE-je. Igy viszont (AoF miatt) a Call of Brohood + Pyre helyett mehet akar + life rare ring, akar buff effect / reserve reduction HoAsh es akkor az Anger-Clarity-Skitter melle meg az is bekerul es eleg jo + dmg Pyroclastnak is, a Purifying flamenek meg a phys as extra fire miatt plane.
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Jan 2020 13:24)
baron zombie lenyege a leech.
azt sztem akar 1-2zombi is tudja hozni, az hogy mm megeszi oket, deal with it
This. De 1,5-1,8k-2,1k baron zombik is doglenek, mint a picsa, egyszeruen nem valoak nehany helyre, ennyi. Viszont a skelly ilyen szempontbol tok egyszeru, legyen akar infernal legion + explo, akar melee attack, csak lesummonolod, egyszerre tobbet is, azok meg szetcsapkodnak mindent, cleart kell ott javitanod, de 1x 3-4 link (wep/helm, akkor pseudo 5-7 link) meg siman bealdozhato. Nalam altalaban a spectre, AG van support nelkul, vagy spectre BM a gyorsabb charge generalas miatt.
This post was edited by Baleee on Jan 8 2020 07:00am