Quote (Karan2_Returned @ Dec 22 2016 10:26am)
Senee kedveert belekezdek. Japanban vagyok lassan 2 hete, az elsö pentek esten elmenten inni egymagamban. Annyi ember volt hogy alig fertem be, meg senkit sem ismertem, ugyhogy gondoltam egy sör utan le is lecelek mashova. Mikor elindultam a kijarat fele leszolitott egy csaj angolul, beszelgettünk, es meghivott 2 sörre. Amikor mondta hogy masször, akkor beindult a fantaziam, de kiderült hogy 26 eves, meg közben mellettünk szenvedett 8 kiehezett kanadai, gondoltam atadom nekik a terepet. Ekkor mar valamivel kevesebb ember volt, ugyhogy körbejartam a bart, beszeltem par percet majdnem az összes csajjal. Volt valami sved csaj, akinek a kanadaiak azt mondtak hogy sved vagyok, elkezdett svedül beszelni, amire csak annyit tudtam valaszolni hogy ar du bög? Kezdtem mar unni, akkor jött oda 2 idösebb ferfi hogy lattak engem es siman elvihettem volna mar az egyik csajt. Mondtam nn szar, de gondoltam csak azert megmutatom hogy milyen fabol faragtak, es nem tavozok üres kezzel.
Atszallok vonaton azt folyt. köv.
ezeknek a storyknak a vége mindig az hogy vagy átbasztak vagy hazamentél úgy hogy végül semmi nem történt
bocsy a spoilerért