Quote (bazdmegmarnemtudom @ 4 Jan 2020 16:08)
hibatlan alkalom, hogy csinalj 1 minert vele
Igazabol karacsony alatt most arra csesztem el az idot hogy inditok egy csomo karit mert nem tudtam eldonteni mi legyen a befuto, szoval most a storyvonalat ha lehet kihagynam.
A legjobb a 2 poet penes elementalist volt amire elbasztam 150 chaost meg 1 exet indigonra es ujrastatolasra hogy necro legyek (mert azt lattam az a jo) ennek hala instant halok mindenhol es tele lett a tokom vele. (Na meg szegeny konzol elfustol olyan lagot csinal) :-)
Azota a legeletkepesebb az FP totem hiero lett, de ez az en atkom, hogy olyasmik esnek amik folyamatosan izgatnak mit lehetne kihozni beloluk. 21/23 ball light, 1/23 elemental hit, 21/23 vaal bv... mindegyiket kiprobalnam.
Ami zavaro, hogy 3k a life, igy neha kapok nagy pofont, a dam az viszont odabasz meg 5 soxban is.
Ha esetleg valtanek, mivel szinte csak critre pakoltam a skilltreen a ball lightra siman atvalthatok totemmel nem? poeninjan leginkabb minereket latok, te is azt irtad, totemmel nem olyan jo?
Quote (Karan2_Returned @ 4 Jan 2020 21:57)
vagy hogy elcserelje egy gamer pcert
van, csak a haloszobaban es mivel este jatszom a kattingatas meg a billveres kurva hangos