Quote (Anarkin @ Sep 13 2012 09:44pm)
"x players, meg überezés eléggé blőd"?
megint elérted h ne vegyem komolyan a postjaidat 1 évig (halál komolyan, nem kötözködésből vagy valami, de ez mi már)
az előbbinek a célját én sem értem, de nem is zavar hogy ott van / lesz.. ez ilyen standard "szóljunk be blizzardnak" bármit is csinálnak dolog lehet
Hát, ha nem érted, hogy miért írom, az a te bajod. Elég gáz, hogy havonta teljesen átalakítják a gamet, csak azért, hogy a gazdaságukat fenntarthassák, a szerencsétlen user meg alkalmazkodjon az aktuális blizzard agymenéshez. Ezeket a húzásokat beta fázisban kellett volna megtenniük, nem egy kész játékkal. Sztem elég fail, hogy először fokozatosan hülyére gyengítik a játékot, aztán beraknak egy players x-et, hogy jó azért mégse legyen olyan gyenge. Überrel meg kb. ellőtték az expansion puskaport, és ezt is csak azért, mert ilyen rövid idő alatt annyira lecsúszott a játék, hogy folyamatosan pumpálni kell bele valami újat, meg ofc hogy SGV és társainak 2 napig megint legyen miből milliókat keresni, mert erre is írunk gyorsan valami methodot, és másnapra meglesz az új item/quest/akármi.
Ha meg nem veszed komolyan a postjaimat, akkor pls ne is reagálj rá, mert én is unom már, hogy mindig a semmin kell vitatkozni főként veled. Nem csak a te szemszögedből lehet nézni egy játékot.