Quote (Makkertest @ 13 Sep 2012 23:09)
A pvp lesz az utolsó hely, ahol 5 passzívval jó leszel, de ez gondolom egyértelmű
pvp nem érdekel, azt akarom hogy pvm-ben trükközni kelljen mint ahogy utolsó assámmal 10-ből 2-3 játékban CS-eltem w4-w5 előttre (98-on izgi lett, really)
Quote (A122 @ 13 Sep 2012 23:09)
hm végülis honnan lehet tudni, hogy ennyien játszák?
blizzard játék + iszonyat mennyi ember vette meg + "róla szólnak a hírek.. vele van tele a sajtó" -- ezt összeadva kijön imo amit syl mondott
Quote (sylke @ 13 Sep 2012 23:10)
igen, és akkor ezt ugy oldották meg, hogy a karikat buffolták, infernot meg nerfelték egyidejüleg
okos dolog
blizzard csak végletekben tud gondolkodni, náluk nincs olyan hogy balance (amit mellesleg bármely 6xx ora gametimeos ember meg tudna oldani) itt csak az van hogy vmi szar, vagy jo
de inkább szar
ismétlem: nem a nehézség a rossz szerintem
de nincs olyan skillem amit megérné használni, inkább az a baj -- tehát a karakteren belüli balance (atm úgy néz ki a run hogy megyek megyek 2 percenként buff+buff+buff és 15 mp-enként még egy -wait for it- buff -- ja meg még cd nélkül vajon mi ha nem buff, amikor csak van spirit)
+ az IAS is el van b-szva, speart kellett betennem hogy ne legyek olyan mint egy laggos 200fcr sorc.. (ami hozzátenném rohadt sexy

hc wizardon is nagyon élveztem ^^)
This post was edited by Anarkin on Sep 13 2012 03:26pm