Quote (A122 @ 13 Sep 2012 22:51)
szerintem tényleg elég durva korrekciókat hajtottak végre megjelenés óta, látszik, hogy küzdenek a játékosok megtartásáért
valahogy nem így kéne működnie... talán egy minőségi cuccot kellett volna kiadni, ami közelebb áll az elvárásokhoz
nagyon szar pl, hogy lassan inferno act3-on kívül teljesen érdektelen a játék...
szerintem az például remek feature lenne ha egy parancsal ki lehetne egyenlíteni inferno nehézségét mondjuk a3-ra
minden kib-szottul adott hozzá hogy frenetikus dolgot hozzanak ki egy ilyennel a játékból, attól kezdve az lenne hogy kinek mi a szimpatikus
Quote (Makkertest @ 13 Sep 2012 22:54)
Az csak akkor lesz, amikor kijön a pvp. Addig ne várd, hogy valaki ne azzal menjen a monsterek ellen, ami a leghatásosabb. Majd a másikat püfölheted más skillekkel.
Anno is csak a soso meg a hammer (igazából a hammer) jelentette a pvmet, hiába volt hatásos más is (necro, trapsin), egyszerűen az volt a jó, mindenki azt botolta, aki nem a level miatt ment baalrunolni.
A karakterek igazán a pvpben érvényesültek és fognak itt is érvényesülni.
ez egy érdekes nézőpont..
mert amit írtam kicsit sem passzol ahhoz amit reagáltál

az a gond hogy itt nem lehet egy karakterből kihozni smitert/hammert ; bone/summont ; javazont/bowazont -- max wizardnál és barbnál (wd-t nem ismerem)
ebből a tekintetből d2 közelébe sem ér
és csak hogy kikössünk mindenképp annál amit nem akartam postolni: nekem adott a balclickem, és kb itt be is fejeztem a hőn hirdetett "build diversity"-t, ugyanis 96k+68%-ot üt (161k) (plusz néha a blind rápakol röpke 30%-ot)..
1) minek szenvedjek bármilyen aktív skillel, ahelyett hogy felpakolok 5 passzívot és mindent lehetnelek mint egy agyatlan barom, bátyám 5 éves fia végigtolja így a játékot úgy hogy néha megnyomom a serenity-t...
2) minden skill úgy szar ahogy van
build diversity, "ok" ^^
(és most kérlek kivételesen ne ragadjatok le annál hogy 'first world problems', etc.. hanem lássátok amit mondok)
Quote (sylke @ 13 Sep 2012 22:58)
ez full vouch
erre meg csak annyit, hogy még mielött megjelent volna a játék, ök mondogatták, hogy majd milyen nehéz lesz meg majd teambe kell menni, ahol van rendes support/tank etc
amugy multival tényleg baszhatnának már vmit, hihetetlen hogy d2ben kb senkinek eszébe se jutott, hogy egyedül menjen (max ha robotként mfelt), itt meg senki nem akar multiban menni, mert nem éri meg
d2-ben 0 óra solom volt isten tudja mennyi idő után is, és itt is paragon patchig.. azóta meg xxx óra solo
This post was edited by Anarkin on Sep 13 2012 03:04pm