d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev1297229732974297529764114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 13 2012 02:22pm
Quote (Vismajor @ 13 Sep 2012 21:17)
mondjuk az tény, hogy cipőből simán találsz olyat amin 200+ dex és még normális statok, de olyat még nem láttam amin normális str lenne
fura

ha megnézed az összes itemnél így van
Member
Gold: 411.00
Sep 13 2012 02:22pm
Quote (Flutter @ 13 Sep 2012 22:21)
ice climbers
:c

legjobb quake tdm team ever!
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 13 2012 02:44pm
Quote (-joey- @ 13 Sep 2012 18:33)
Ja. Még fél éves sincs a game, de már kénytelenek ellőni ezeket, hogy továbbra is játszanak vele. A fosimba gamereknek inkább egy legacy szervert csinálnának, ahol pre-1.0.3 környezetben mehetnek, a többi meg farmolhat tovább az aktuális patcheken. Meg persze a pvp, ami megint csak lefoglalná a fosimba gamert. De ez a players x, meg überezés eléggé blőd.

"x players, meg überezés eléggé blőd"?
megint elérted h ne vegyem komolyan a postjaidat 1 évig (halál komolyan, nem kötözködésből vagy valami, de ez mi már)
az előbbinek a célját én sem értem, de nem is zavar hogy ott van / lesz.. ez ilyen standard "szóljunk be blizzardnak" bármit is csinálnak dolog lehet

Quote (A122 @ 13 Sep 2012 20:40)
mégis milyen erősre kéne csinálni ezekt az übereket, hogy a top 100 playernek bármiféle gondot is okozzanak?

hát 2 mp-ig nem figyelek és gond nélkül lebasznak még mindig (igaz 100k dps szóval nem _annyira_ tankos) -- de ha figyelek akkor kb. 3x halok egy teljes nap alatt
ettől kezdve meg kb. 2 mozdulat übert csinálni, csak úgy mint d2-ben is lebaszta a nem-smitereket

Quote (sylke @ 13 Sep 2012 20:45)
hát mondjuk visszarakni rájuk legalább azt a damot, ami a legelsö inferno nerf elött volt
+ 8x hp, meg ilyenek
simán meg lehetne csinálni olyanra, hogy csak rendes csapattal lehet csinálni (értsd: tank barb, healer monk, cc wd meg egy dps wiz/dh)

itt inkább a design-al van a baj imo, nem az erősséggel -- mert nem azt támogatja hogy teamben expeljünk, hanem pont az ellenkezőjét ... imo több xp-t kéne adniuk vagy valami
rohadtul utálok solozni már..

mert d2-ben megvolt a "ránkerőszakolt" ritmusa a baalrunnak
de itt ha én szaladni akarok mint egy állat, mások meg ládákat nyitogatni, kényelmesen játszani -- nem fér össze a kettő = nincs multi

Quote (sylke @ 13 Sep 2012 20:45)
hát mondjuk visszarakni rájuk legalább azt a damot, ami a legelsö inferno nerf elött volt
+ 8x hp, meg ilyenek
simán meg lehetne csinálni olyanra, hogy csak rendes csapattal lehet csinálni (értsd: tank barb, healer monk, cc wd meg egy dps wiz/dh)

de akkor ha olyan a kari, nem tudna solozni és a karakterépítésnél az a fő szempont (nekem) hogy tudjon mindent, pvp, pvm, solo, multi, etc (még d2-ben is figyeltem pvp-re úgy hogy 1x nem játszottam)
ez nem mmo hanem agyatlan hack&slash :P

-

[hetiAniSírPost]

csak hogy igazi problémát is feltárjak, nem pedig olyat amit arról szól hogy "úristen új feature-t tesznek a játékba":
írtam ide rohadt sokat de inkább kitöröltem
tldr nincs build diversity, és nincs meg a karakterek közötti különbség.. kb. amit a legjobban hirdetnek :(

[/hetiAniSírPost]
Member
Gold: Locked
Sep 13 2012 02:51pm
Quote (Anarkin @ Sep 13 2012 09:44pm)
megint elérted h ne vegyem komolyan a postjaidat 1 évig (halál komolyan, nem kötözködésből vagy valami, de ez mi már)
az előbbinek a célját én sem értem, de nem is zavar hogy ott van / lesz.. ez ilyen standard "szóljunk be blizzardnak" bármit is csinálnak dolog lehet

szerintem tényleg elég durva korrekciókat hajtottak végre megjelenés óta, látszik, hogy küzdenek a játékosok megtartásáért
valahogy nem így kéne működnie... talán egy minőségi cuccot kellett volna kiadni, ami közelebb áll az elvárásokhoz
nagyon szar pl, hogy lassan inferno act3-on kívül teljesen érdektelen a játék...
Member
Gold: 411.00
Sep 13 2012 02:54pm
Quote (A122 @ 13 Sep 2012 22:51)
szerintem tényleg elég durva korrekciókat hajtottak végre megjelenés óta, látszik, hogy küzdenek a játékosok megtartásáért
valahogy nem így kéne működnie... talán egy minőségi cuccot kellett volna kiadni, ami közelebb áll az elvárásokhoz
nagyon szar pl, hogy lassan inferno act3-on kívül teljesen érdektelen a játék...

es akkor most az orokkevalosagig sirni fogsz, hogy milyen szar volt a jatek kijovetelkor, vagy mi?
jobb, mintha ugy hagynak/hagytak volna
Member
Gold: 19.00
Sep 13 2012 02:54pm
Quote (Anarkin @ Sep 13 2012 08:44pm)
csak hogy igazi problémát is feltárjak, nem pedig olyat amit arról szól hogy "úristen új feature-t tesznek a játékba":
tldr nincs build diversity, és nincs meg a karakterek közötti különbség.. kb. amit a legjobban hirdetnek :(

Az csak akkor lesz, amikor kijön a pvp. Addig ne várd, hogy valaki ne azzal menjen a monsterek ellen, ami a leghatásosabb. Majd a másikat püfölheted más skillekkel.
Anno is csak a soso meg a hammer (igazából a hammer) jelentette a pvmet, hiába volt hatásos más is (necro, trapsin), egyszerűen az volt a jó és gyors, mindenki azt botolta, aki nem a level miatt ment baalrunolni.
A karakterek igazán a pvpben érvényesültek és fognak itt is érvényesülni.

This post was edited by Makkertest on Sep 13 2012 02:54pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Sep 13 2012 02:57pm
Quote (A122 @ 13 Sep 2012 22:51)

legalább dolgoznak rajta, ígyis jobb irányba halad már a játék

bár igazából tökmindegy mit csinál a blizzard, úgyis mindig sírni fog mindenki
Member
Gold: 710.00
Sep 13 2012 02:58pm
Quote (Anarkin @ Sep 13 2012 08:44pm)

hát 2 mp-ig nem figyelek és gond nélkül lebasznak még mindig (igaz 100k dps szóval nem _annyira_ tankos) -- de ha figyelek akkor kb. 3x halok egy teljes nap alatt
ettől kezdve meg kb. 2 mozdulat übert csinálni, csak úgy mint d2-ben is lebaszta a nem-smitereket

itt inkább a design-al van a baj imo, nem az erősséggel -- mert nem azt támogatja hogy teamben expeljünk, hanem pont az ellenkezőjét ... imo több xp-t kéne adniuk vagy valami
rohadtul utálok solozni már..

mert d2-ben megvolt a "ránkerőszakolt" ritmusa a baalrunnak
de itt ha én szaladni akarok mint egy állat, mások meg ládákat nyitogatni, kényelmesen játszani -- nem fér össze a kettő = nincs multi

de akkor ha olyan a kari, nem tudna solozni és a karakterépítésnél az a fő szempont (nekem) hogy tudjon mindent, pvp, pvm, solo, multi, etc (még d2-ben is figyeltem pvp-re úgy hogy 1x nem játszottam)
ez nem mmo hanem agyatlan hack&slash :P

-

[hetiAniSírPost]

[/hetiAniSírPost]

ez full vouch

erre meg csak annyit, hogy még mielött megjelent volna a játék, ök mondogatták, hogy majd milyen nehéz lesz meg majd teambe kell menni, ahol van rendes support/tank etc

amugy multival tényleg baszhatnának már vmit, hihetetlen hogy d2ben kb senkinek eszébe se jutott, hogy egyedül menjen (max ha robotként mfelt), itt meg senki nem akar multiban menni, mert nem éri meg
Member
Gold: 19.00
Sep 13 2012 03:00pm
Az tuti, hogy az emberek teamben mennének, ha több exp járna érte, mint anno. Szerintem.
Member
Gold: Locked
Sep 13 2012 03:02pm
Quote (Makkertest @ Sep 13 2012 10:00pm)
Az tuti, hogy az emberek teamben mennének, ha több exp járna érte, mint anno. Szerintem.

ja sokkal több xp, mert team még mindig lassabb mint egy erős kari soloban
Go Back To Magyar Topic List
Prev1297229732974297529764114Next
Closed New Topic New Poll