Quote (-joey- @ 13 Sep 2012 18:33)
Ja. Még fél éves sincs a game, de már kénytelenek ellőni ezeket, hogy továbbra is játszanak vele. A fosimba gamereknek inkább egy legacy szervert csinálnának, ahol pre-1.0.3 környezetben mehetnek, a többi meg farmolhat tovább az aktuális patcheken. Meg persze a pvp, ami megint csak lefoglalná a fosimba gamert. De ez a players x, meg überezés eléggé blőd.
"x players, meg überezés eléggé blőd"?
megint elérted h ne vegyem komolyan a postjaidat 1 évig (halál komolyan, nem kötözködésből vagy valami, de ez mi már)
az előbbinek a célját én sem értem, de nem is zavar hogy ott van / lesz.. ez ilyen standard "szóljunk be blizzardnak" bármit is csinálnak dolog lehet
Quote (A122 @ 13 Sep 2012 20:40)
mégis milyen erősre kéne csinálni ezekt az übereket, hogy a top 100 playernek bármiféle gondot is okozzanak?
hát 2 mp-ig nem figyelek és gond nélkül lebasznak még mindig (igaz 100k dps szóval nem _annyira_ tankos) -- de ha figyelek akkor kb. 3x halok egy teljes nap alatt
ettől kezdve meg kb. 2 mozdulat übert csinálni, csak úgy mint d2-ben is lebaszta a nem-smitereket
Quote (sylke @ 13 Sep 2012 20:45)
hát mondjuk visszarakni rájuk legalább azt a damot, ami a legelsö inferno nerf elött volt
+ 8x hp, meg ilyenek
simán meg lehetne csinálni olyanra, hogy csak rendes csapattal lehet csinálni (értsd: tank barb, healer monk, cc wd meg egy dps wiz/dh)
itt inkább a design-al van a baj imo, nem az erősséggel -- mert nem azt támogatja hogy teamben expeljünk, hanem pont az ellenkezőjét ... imo több xp-t kéne adniuk vagy valami
rohadtul utálok solozni már..
mert d2-ben megvolt a "ránkerőszakolt" ritmusa a baalrunnak
de itt ha én szaladni akarok mint egy állat, mások meg ládákat nyitogatni, kényelmesen játszani -- nem fér össze a kettő = nincs multi
Quote (sylke @ 13 Sep 2012 20:45)
hát mondjuk visszarakni rájuk legalább azt a damot, ami a legelsö inferno nerf elött volt
+ 8x hp, meg ilyenek
simán meg lehetne csinálni olyanra, hogy csak rendes csapattal lehet csinálni (értsd: tank barb, healer monk, cc wd meg egy dps wiz/dh)
de akkor ha olyan a kari, nem tudna solozni és a karakterépítésnél az a fő szempont (nekem) hogy tudjon mindent, pvp, pvm, solo, multi, etc (még d2-ben is figyeltem pvp-re úgy hogy 1x nem játszottam)
ez nem mmo hanem agyatlan hack&slash

-
[hetiAniSírPost]
csak hogy igazi problémát is feltárjak, nem pedig olyat amit arról szól hogy "úristen új feature-t tesznek a játékba":
írtam ide rohadt sokat de inkább kitöröltem
tldr nincs build diversity, és nincs meg a karakterek közötti különbség.. kb. amit a legjobban hirdetnek

[/hetiAniSírPost]