Quote (SteelMeetsSteel @ 28 Dec 2019 21:25)
88% chance to hit
ha ignitera mesz, akkor minek spamolni az arrowokat
az 500k ignite dps egy 5 fuseos robbanas utan van
Akkor valamit szarul ertelmeztem az EA buildeknel.
5 fuse utan 500k, y, de pont azt neztem, hogy azt szamoljak, hogy ha 5 fuse fenn van, onnan mar 500k/robbanas, de 7897892345 x 5 fuses robbanas van a normal quill rain buildeknel is, mert van csillio aps-uk, amivel feltolnak 5 fuseosbol is 1 sec alatt sok layert.
A mine alapbol azert, mert konnyu a dmget boostolni es konnyen spamelheto, esetleg meg mehet a point blank is neki, ugy is szajaba rakod a bossnak, clearelni meg igazabol 1 link nelkuli barmivel is lehet.
(Chance to hit irrelevans, mert nyilvan nem fixaltam meg AR-re, azt ne nezd.)
A masik, hogy 'ignite EA' buildnel is siman csillio shot van. Tessek itt van amugy amibol szedtem a pob-ot, hatha elobbre leszel ugy vele:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2708038Quote (FaceOfInsanity @ 28 Dec 2019 20:19)
LL buildnek hasznos a sorrow of the divine flask? nem igazan ertem hogyan mukodik, tolti az energy shieldet akkor is ha ugye a hp "fullon" van?
valamint ball lightning minernek a minefield mennyire kell? van jobb gem ha ki akarom cserelni? (akinek van/volt ilyen karija leirhatna a 6linkjet, kivancsi vagyok)
Hat, minnel tobb, annal jobb. Fire conversion a builded?
BL + Minefild + Blast Chain + T&M + pene? + crit? + crit multi?