Quote (CyberPunk666 @ Feb 10 2018 12:22pm)
Épp fel akartam venni egy alsónadrágot, éreztem, hogy fingani kell.
Kicsit még előre is dőltem hozzá, erre kiszakadt egy kis fos a parkettára.
Jól indul a nap :D
A legjobbakkal is megesik.
Még annak idején ilyen motoros közösséggel buliztunk, ott mesélt az egyik fószer egy jó sztorit. Egyik este jól berúgott és összeszedett egy random csajt. Másnap reggel semmire sem emlékezve ébredt. Kiderült, hogy a csajnál volt, de akkor ez még nem tudatosult benne, csak az, hogy ágyon fekszik meztelenül. Oldalra fordult, és kényelmesen fingott egyet ami viszont durván levesesre sikerült, ennélfogva sikerült összefröcskölni másnapos híg fossal a falat. Akkor már kezdett rájönni, hogy nem otthon van, nem sokkal később a porlasztott fost is felfedezte a falon. Nem sokkal ezután a hallása is kitisztult. A szomszéd szobából zuhanyzásra emlékeztető zajok szűrődtek ki. Szóval végül sikerült összerakni, hogy egy random csajnál aludt, akinek még az arcára sem emlékszik, és egy könnyelmű másnapos finggal összefosta a falat. Kétségbeesetten próbálta lekaparni a barna cseppeket a falról, de ofc nem sikerült. Akkor odament az ablakhoz és kinézett. Földszint. Gyorsan meghozta a döntést, összeszedte a ruháit és kimászott az ablakon, otthagyva a csajt és az összefosott falat.