Quote (Baleee @ 24 Dec 2019 19:24)
Ha berakod a watchstonet es fole viszed az egeret ott irja, hogy conqueror etc. ott kell probalkozninahol ezt irja es nem valami olyat, hogy completed. Screenshotolni nem tudok mert afk geptol most pentekig. De a lenyeg, hogy a watchstonet nem kell ‘elejen’ oda raknod, ahova ajanlja. Barmelyik regioba betolhatod. Irja majd, hogy hanyas awaken lvl kell, hogy megjelenjen.
Utana a watchstoneolt areabol kell tolnod mappokat. Ha mondjuk tudsz egy regiot, ahol kellene lennie, de nincs ws a socketekbe, a conqueror nem fog megjelenni, mert awaken lvl-hez kotott.
Nalam is volt failkodas is, mire feltunt, hogy ott a szoveg es utana se egybol jott, de lenyegesen gyorsabban meg lesz ha ezt figyeled.
Utana jon a szokasos, megjelenik awaken exile map kozben, pofazik, elszinezodik map, tolsz meg 1-2 mapot a regibol, talk to kirac, talk to zana.
lehet retard vagyok de ebből nem sokat értettem
megvan már 23 watchstone, ilyenkor ha beszíneződik egy terület, akkor nem 100% hogy megjelenik azokon a mapokon az exile ugye? hanem spamolnom kell folyamatosan abban a régióban a mapokat. hány conqueror után jön sirus fight?
amúgy h bárknek kell multicraft recept lmk, afk 5-10p
Quote (Taszilo.^ @ 24 Dec 2019 20:01)
amikor visszanyal a poeninja fagyi :~) remélem sok ilyen csávó whisperel még rád
én csak random whispereket kapok emberektől h "pls help me kill this boss", invelem mert jóarc vagyok, azt valami lvl 93 sabo aki nem tud megölni egy t13 conquerort, shiggy diggy
This post was edited by MarcusD on Dec 24 2019 01:24pm