Quote (MarcusD @ 6 Jul 2014 19:01)
elég madkidnek hangzol
Az is vagyok. Alapvetoen egy kurvajo jatek, jo mecha, elvezetes, strategia, meg minden, de elvezhetetlen, mert nem tudod magad fejleszteni, a faszomat lehet huzni MMRen azzal apar heroval, 3k kozeleben sem vagyok mar, ezert toroltem le a faszomban. Millio gameplayt megneztem, strategyt "how to escape from mmr hell" etc, practiceoltam, hogy tudok jol kerizni azzal a par heroval, amit ajanlanak. Tokmindegy. Masik meg, tenyleg kurvara tudsz practiceolni egy adott herot, ha eselyed sincs olyan kornyezetben tenni azt, ahol valoban fejlesztheted a keszsegeidet vele, inkabb csak rombolod es a vegen meg annyit se tudsz csinalni vele, amit elotte.
Quote (putincykavodka @ 6 Jul 2014 19:02)
Ertem :s
En most jatszottam kettot, 2win, mindegyikbe godlike kerri voltam)) es mindegyik ilyen 1 oras eleg nehez game volt
Aztan a harmadikban igy nezett ki a teamunk hogy void, spectre, kunka, timber pudge
Inkabb kileptem))
Kosz mate h nem segitessz itt se
+kosz orban+obama h meg mindig nem dobtak atomot az oroszokra
Utolso ket gamemat 30-35 perc alatt kiszoptam. Ugy, hogy az utanam kovetkezo es az en dieaim kozott 4-5 kulonbsegek voltak, igen akkor feedeltem. Haltam egyikbe 3x masikban fountain farmot mielott elkezdte enemy 4x. A KDA egyikben 4-3-8 masikban 7-5-6 volt, sot lol, ennel a gamenel a vegen 7 volt koztem es az utanam kovetkezo kozott, a masiknal meg 5.
Igen, valoszinuleg egyedul meg tudsz oldani mindent. A csavonak rohadt nagy makja volt, nem tudom, hogy mi alapjan vonta le azt a kovetkeztetest, de hat ez kurvara nem igy van, exploitoljal mar 4-5k gold kulonbseget magad es enemy carryje kozott..
Uccso gamemben is tpzgettem mint a hulye ha volt toppon vmi lowlife, hogy HATHA az ember spirit hajlando lesz egy kurva stunt rabaszni es kinyirhatjuk oket, nem. Jo az, bekesen hadd farmolgasson lowlifeon is a PA..