Quote (cowding @ Mar 15 2015 11:12pm)
ez
high skill + sokat játszo embereknek akik általában jó reportot nyomnak van lehetőségük ilyen "modnak" menni ahol videokat nézhetnek a reportolt playerrol a reportolt meccsen
obv. ha valakin 10+ report van egy meccsröl az prioritást élvez és megnézik, flaggelik aztán utána ban
en 200 ora alatt 1 emberrel jatszottam akirol meg tudtam mondani biztosra, hogy csalt. csapattarsnak valami gagyi aimja volt.
aki tud csalni, arrol ugysem veszed eszre egy 10perces videobol. akinek annyi agya nincs, hogy ne a falat nezze es ne fusson bele paszor ugy az enemybe, hogy ugytunjon mintha nem tudna az engem nem erint mert azokat lehet rektelni, persze ha nem egy jo aimmal fut vegig a mapon
1.6-ban volt par olyan friendem akikrol tobb het / honap egyuttjatszas utan derult ki, hogy csalt
protip: ha csalnak es frocsogsz + azon mergelodsz, hogy csalnak ellened, lofaszt nem fogsz loni. a legjobb ha nem is csal es azon idegesited magad
ugysem tudsz sokat tenni az ellen, hogy csal.
Quote (Vismajor @ Mar 15 2015 11:16pm)
nem kell hozzá egyáltalán high skill csak 150 meccs nyerés és megkapod automatikusan
szerintem skill + playtime kell hozza, ennyire nem lehetnek balfaszok