Quote (kusziyoker @ 25 Apr 2012 06:08)
Most vagy oltárian ostoba vagy, vagy az atipikusan fogyatékos focistaagyad van. Tudod vannak olyanok hogy szabályok, az egy dolog hogy mit hol adnak meg, de ha a bíró közelről látja hogy a Chelsea utolsó embere minden ok nélkül odamegy a Barca első emberéhez, akkor minimum egy sárgát, de ha nem volt ott a labda se akkor egy pirosat kiosztanak ez tény ezzel neked nem kellene vitatkozni, ha mégis akkor tényleg hülye vagy. A megjátszás sajnos megszokott a fociba, egyedül Messi az akit nem lehet látni ok nélkül fetrengeni a földön. Másrészt meg nem Drogbának a beceneve a "Medical miracle", aki ha játékba van a labda akkor fetreng a fájdalomtól, mikor kimegy a labda akkor hirtelen még a törött lába is meggyógyul, szerintem ez a vicc meg a gusztustalan a játékba. A védekezésről meg annyit hogy nem tudom te milyen focista vagy, vagy hogy milyen századosztályú csapatnál játszol, de nálunk a sziklaszilárd védelem nem az hogy az egész csapat egytől egyig a 16oson védekezik (az meg hogy Drogba is visszajött nem meglepő, az egész meccset végigálldogálhatta volna elől a meccset), mert az inkább szánalmas és arra utal hogy sokkal jobb a másik csapat és fosnak hogy gólt kapnak. a kapuson is látszott hogy focik mint az állat, meg vagy 15percet kivett a játékidőből a kirúgásaival, tudom győzelemre álltak azért kellett, de akkor is ez már túl szánalmas volt. Az utolsó gól az csak egyedül Torres érdeme volt, ő nem futott még annyit , friss volt, hihetetlen intelligenciájával felismerte hogy a Barcelona térfelén nincs senki és előreszaladt, egy az egybe a kapust meg megverte.
A végén egyértelműen Bayern győzelem lesz, nagyon jó csapat régen nagy kedvencem volt...
ez inkább az "én focista vagyok majd én megaszondom" stílus.
Jó hagyjuk kis kusszancs, kettőnk közül még mindig én focizok angliában, és bátran állíthatom hogy az egyel felettünk lévő bajnokságban tartózkodó csapatok simán felvennék a versenyt a magyar nb 2-3-al, de talán még az első osztállyal is, mert itt ismerik a védekezés fogalmát... Ez is sziklaszilárd védelem volt amit a Chelsea csinált, nem tudom mit vergődsz... Másik meg pont ma játszottunk meccset, és pont ma volt egy hasonló, hátulról nekiszaladtam az egyik ellenfél játékosnak szögletnél mert jöttem volna ki a beadásra, de még az egyensúlyából se billent ki, nem hogy pirosat kapjak érte.. Mert így nem lehet senkit ellökni, kivéve a Barcásokat mert egy csicska buzifocit játszó szar csapat aki mellesleg a csalást sem veti meg, ezt Mourinho is megmondta, csak ő máshogy írta körül. Most mondhatod hogy ki az a Mourinho, meg hogy az is csak egy beképzelt fasz mint CR, de sajnos nem... Nem az volt a szánalmas hogy Cech rátett pár másodpercet minden kirúgásra hanem az hogy a Barca a színészkedéssel nyer, vagyis próbál nyerni. A foci mindig is magában hordozta a testi kontaktust, és magában is fogja ameddig létezni fog ez a játék, és ilyenért sehol nem jár piros... Nem volt szép dolog, ez tény, esetleg egy sárgát, de nem pirosat kell érte adni egy Bl elődöntőn..
Most Barcás létetekre szívjátok a fogatokat hogy márpedig az piros volt.. Meg holnap majd kitalálják hogy pont nem jól világított a reflektor, és nem látta Messi a kaput rendesen a tizinél, és ezt meg kell óvni... Ne röhögtess már... Az angol védekezés soha nem tetszett a Barcának, mert ha kell akkor 90+5 percig vagdossák a labdát a tizenhatosról kifele ha az kell a győzelemhez, mert nem türelmetlenek...