Quote (rapiddani @ 19 Jun 2012 19:31)
már megint kezditek, lassan megint mehettek tovább , ha igy folytatjátok 5év alatt kivégzitek a földet.
ja hat en igy kb nem tudom hogy, te kivagy de valami jott ment wannabe noname'd senki.
nagyon nagy tevedesben vagy, Zk meg Zoola soha az eletben nem nyomozott le engem IP alapjan,
ez a legszanalmasabb, a nem hozzaertok mindig az IP cimmekkel drukkolnak elo, elmondom neked, hogy kb.
engem akkor hogy ha belokalizalnak IP cim alapjan akkor azt realizaltak volna hogy a csendes ocean kozeperol netezek,
ennyit errol kb... nem nyomoztak le soha az eletben, csak fenyegetoztek, hogy tudjak a lakcimem, de valojaban semmit sem tudtak,
ezzel az IP cimes lenyomozassal is nagy tevedesben vagy, mert azzal fenyegetoztek, hogy internet szolgaltatonal dolgoznak
es hogy megnezik, hogy az adott idoben, egy bizonyos intervallumban, egy bizonyos IP cimet, mely elofizeto hasznalta,
csak ugy ahogy van ok nem dolgoztak semmilyen internet szolgaltatonal, se semmilyen hirkozlesi, illetve telekommunikacios cegeknel.
csak szovegeltek, mert kb annyit tudnak, ja kaptam egy kamu figyelmeztetest... es? szarni bele, kit erdekelt, amikor jol tudtam,
hogy nincs az az isten, hogy ok IP cim alapjan, meg akar szolgaltato segitsegevel is le tudjanak trackelni, hat igy kb jol kirohogtem azokat :S
Aztan kerdezem en, ha ennyire tudtak a lakcimem, miert nem latogattak meg? Tudtak jol valahonnan, hogy allandoan sokkoloval jarkalok,
es akkor zoola olyat szol hogy majd gumicsizmaban jon, hogy foldelje az aramot :DDDDD azota is jon
kulonben a figyelmeztetesuk utan is meg nagyon sokszor le DDoS -oltam az oldalukat, hiaba jelentenek fel, buncselekmeny ide oda, tudtam mit csinalok, ertem a dolgom.
es most kb az is hogy en ezt neked ide leirom, hiaba nyomtatod ki es nyujtod be a rendorsegnek, mert a rendorseg ilyen ugyekkel nem is foglalkozik, kizarolag csakis a gazdasagi rendorseg,
es azt is megsugom, hogy az ilyen fajta bizonyitek amit en most ide leirok, az egyszeruen nem bizonyitek, mivel az internetes bizonyitek nem bizonyitek mert annak tartalma modosithato,
kizarolag az olyan internetes bizonyitekokat veszik figyelembe, mint egy voice beszelgetest, amelyet fel recordingolnak, vagy akar egy webcam -os bizonyitekot.
annyira nem vagy tisztaba a jogokkal, hogy az valami hihetetlen es azzal sem, hogy anno mi tortent. most meg en figyelmeztetlek, hogy vigyazz magadra...