Quote (XxPiTyUkAxX @ Dec 21 2016 11:23pm)
naja, nem fogok fejest ugrani az ismeretlenbe, csak az a baj meg kéne ismerni :X az meg már patkányság, nem ilyen fajta vagyok
marad majd a bánatosság ha esetleg rosszul sülne el az aktuális, "mérnem léptél inkább másmerre"
most lehet jönni fog a hurrdurr, de szerintem érdemesebb LENNE megpróbálni a csajt, minek akarsz megállapodni 2x évesen?
nem akarlak megbántani, nem ellened szól, meg semmi rossz érzést kelteni benned, de egy nő aki megpróbál megállapodni 30 alatt vagy már
1) fél város megvolt
2) talált végre valakit aki el fogja tartani
3) ami less likely (mert nem úgy ismerlek) talált egy bétát
mivel elgondolkoztál tudat alatt a csajról, mégha próbálod is beismerni, hogy nem csalnád meg a jelenlegi barátnődet, átfutott a gondolat az agyadon, a jó öreg mi lenne ha...
ergo valamiért vagy nem vagy 100%-ig boldog a jelenlegi kapcsolatodban, vagy egy státuszod alattival jársz, amit felismertél, ezért kéne a jobb
Quote (Senee @ Dec 21 2016 11:52pm)
nekem 1
a legutolso lany után aki redzsektált kb volt vmi ilyen feelem h minek tovább folytatni ezt az egészet
de mi a faszért kéne házasodni meg gyerekeket csinálni meg bármi ilyesmit most srsly
annyi minden van amit kitapasztalhatsz megtanulhatsz vagy elérhetsz és ezek meg csak hátráltatnának az egészben
le kell szarni
amúgy is csak belefásulna az ember mint mindenbe... de mindenből meg ki lehet lépni sokkal easybben házasságból mg gyereknevelésből meg azért nem annyira
ebbe amúgy srsly van igazság btw.
This post was edited by TrollBoss on Dec 22 2016 02:14am