d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1294295296297298410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,645.00
May 3 2011 11:34am
Quote (Baleee @ May 1 2011 04:07pm)

továbbra sem :D
Quote (Oberon_os @ May 3 2011 05:13pm)
előferdül. :)
Btw fasza ez az orkán erejű szél. Viszek 2 dobozt, + brutál szembe/oldal szél... Álé

motorral is elfujt lol
Member
May 3 2011 11:42am

egy ilyet vettem btw ><
Member
Gold: 10,257.50
Member
Gold: 69.85
May 5 2011 01:06am
Genthor, ez elég old, de amúgy szánalmas inkább, mint vicces. Amúgy is szarok az ilyen járdán vitt bringautak, mert sokszor autós szemmel nem beláthatóak. Ezért jobbak az autóút mellett csak csíkkal leválasztottak, még ha a padkával elválasztott járdából van leszedve, akkor is.

Szabika, te meg noob vagy. Minden random körülnézés nélkül veszel egy szart? Te sose tanulsz semmiből? :D A neten 45352346453 helyen írják, hogy ezek a bringazárak semmit nem érnek. Szerinted minek használnak U-lakatokat, Meg lánc+lakat kombókat, meg ugye az Abusnak a Bordo lakatjait. mert ezek érnek csak valamit. A gerinclakatok, mint a képen is láthatod egy erővágónak semmit nem jelentenek, azok a gyűrűk majdnem hogy kézzel behorpaszthatók.

Szerinted én miért vettem SOBO 12mm-es lakatot, fúrás és saválló páncélozással, meg 10-es edzett acél láncot?! :D Ezt a láncot max ilyen überbrutál légpatronos erővágóval vagy gyémántkorongal tudják hip-hop elvágni. Normál erővágó nem is nagyon viszi el, se a lakatot, se a láncot, kézi fűrészből kell pár lap, hogy levágják, flexelni meg nem fognak azokon a helyeken ahol én hagyom.

Lakat súlya: 580,5g
Lánc súlya: 2280,5g

^^
Member
May 5 2011 02:01am
Quote (Baleee @ May 5 2011 08:06am)
Genthor, ez elég old, de amúgy szánalmas inkább, mint vicces. Amúgy is szarok az ilyen járdán vitt bringautak, mert sokszor autós szemmel nem beláthatóak. Ezért jobbak az autóút mellett csak csíkkal leválasztottak, még ha a padkával elválasztott járdából van leszedve, akkor is.

Szabika, te meg noob vagy. Minden random körülnézés nélkül veszel egy szart? Te sose tanulsz semmiből? :D A neten 45352346453 helyen írják, hogy ezek a bringazárak semmit nem érnek. Szerinted minek használnak U-lakatokat, Meg lánc+lakat kombókat, meg ugye az Abusnak a Bordo lakatjait. mert ezek érnek csak valamit. A gerinclakatok, mint a képen is láthatod egy erővágónak semmit nem jelentenek, azok a gyűrűk majdnem hogy kézzel behorpaszthatók.

Szerinted én miért vettem SOBO 12mm-es lakatot, fúrás és saválló páncélozással, meg 10-es edzett acél láncot?! :D Ezt a láncot max ilyen überbrutál légpatronos erővágóval vagy gyémántkorongal tudják hip-hop elvágni. Normál erővágó nem is nagyon viszi el, se a lakatot, se a láncot, kézi fűrészből kell pár lap, hogy levágják, flexelni meg nem fognak azokon a helyeken ahol én hagyom.

^^

nem vagyok hajlandó 2.5kg fuxot hordani még motorral sem
arról meg ne is beszéljünk ha esetleg bicót lakatolnam vele..so not gonna

btw az a vicces, hogy a CM forumokon egy cikknél EZ ajánlott modell volt meg minden. Mondom okj 6k még belefér, kryptonite 6os csoport még jó is. Itthoni gépen 2. találat a googlen ez volt elvágva :D Mondjuk egy akkora erővágóval amit hátizsákba se tehetsz....
Member
May 5 2011 02:08am
Hol olvastad te CM-en? Elég old story lehet bro, vagy noob aki ajánlotta. Fixáldás srácok anno, meg bringakonyhások kipróbáltak párat és elsők között határolódtak el minden gerinc és sodronylakattól. >.<

Másik, hogy 6k-ért már U-lakatot is tudsz venni. ^^ Kryptonitot.

This post was edited by Baleee on May 5 2011 02:11am
Member
May 5 2011 03:15am
Quote (Baleee @ May 5 2011 09:08am)
Hol olvastad te CM-en? Elég old story lehet bro, vagy noob aki ajánlotta. Fixáldás srácok anno, meg bringakonyhások kipróbáltak párat és elsők között határolódtak el minden gerinc és sodronylakattól. >.<

Másik, hogy 6k-ért már U-lakatot is tudsz venni. ^^ Kryptonitot.

motorhoz kell nem a bicómhoz
80centis U lakat kéne kb -,-
Member
May 5 2011 04:19am
Quote (szabika @ 5 May 2011 11:15)
motorhoz kell nem a bicómhoz
80centis U lakat kéne kb -,-

De motoron meg mit sírsz a +2,5 kilótól?! :D:D:DDD

Mondjuk az a szar ennyi + tömegtől lefullad, az is igaz. :D
Member
Gold: 124.45
May 5 2011 09:54am
Quote (Baleee @ 5 May 2011 08:06)

^^

Annyi. Vagy lakat boltban lehet kapni combosabb darabokat, hozzá viszonylag nagy "mindenálló" láncot burkolattal. 6-7kból simán megvan... Lehéz, de ülés alá nem fér be? Vagy táska?
Én a bringámhoz egy vékonka láncot+szar kínai 300 forintos lakatot használok. Aki akarja elvágja, de annyit ér a bringa hogy nem érdemes vele baszódni.

Btw tegnap elbaszott majdnem egy autós miközben halszálkás parkolóba besuhant kései irányjelzéssel kb 25-30al. Épp mentem melóba, néztem ki a fejemből, erre ott van előttem és kanyarodik. Mire felfogtam már ott voltam, nyomom a féket (ő nem, lendülettel parkolt...), beszorultam az ő autója + a mellette levő közé. Okj. Kiszedem magam, mondom kurva anyád te vaksi paraszt, megyek tovább, nézem olyan nyócas van a kerékben hogy faszán tágítja a féket, meg tompít. Zsííííír. Erre hallom h dudál mögöttem, és jön. Wtf. Lehúzza za ablakot és kiabál. Oks. Megállunk, kiszál, kiabál. Beszólok, mégjobban kiabál. Mondja hív rendőrt. Mondom ahogy akarja. Hívott. 1 órát vártam míg kijöttek. felvették jegyzőkönyvet, etcetc. Nála kb 20 cm hosszan megkarcolódott a fényezés. 10re értem be dolgozni, 8 helyett (~7:40kor történt).

Kérdésem felétek: ugyan mi a búbánatos lófaszért hívott rendőrt? Szabálysértési eljárás lesz, melynek keretében ha megállapítják hogy ő is vétkes (ráadásul életet veszélyeztető helyzetben, mivel autó vs bringa van), akkor kategóriákat mehet fel a biztosítása, + pénzbírság. És gyanítom, ha nagyobb részt engem találnak felelősnek, akkor LEHET hogy velem tudja kifizettetni a kárát, ami mennyi is lesz? 30-40e? + Én is kapok szabálysértés miatt csekket. :D

Másik kérdés: vajon lehetek-e én a hunyó itt? autó vs autó esetén, ha valaki hátulról megy bele a másikba, akkor a hátulról belemenő MINDIG hibás és fizet. De itt nem erről van szó, oldalát kaptam el, hátul - mivel későn jelzett irányt, és kurvagyorsan kanyarodott a parkolóhelyre. A pofa azt kiabálta, hogy miért akartam jobbról előzni. Ezt nem tudom hogy gondolta, és remélem aki elbírál az meglátja hogy a hátulját húztam meg, mert addigra már bennt volt a parkolóban (igaz, közte és a másik autó között én is :D). Mert ő ezt hozta fel legnagyobb indokként, hogy én vagyok a hibás... Azt meg hogy a rendőröknek mit mondott kurvára nem tudom, mivel külön hallgattak ki minket. :D

Mindenesetre a centírozás 1k volt. De ha kiderítik hogy ő volt a hibás (szerintem 99%ban ő... index??? TÜKÖR????), és kifizettethetem velük a kárt, visszamegyek a boltba, és megmondom nekik h pakoljanak össze má' nekem egy kereket visszadátumozott számlával vagy ilyesmi, olyan 10k környékén.
Member
Gold: 112.00
May 5 2011 10:20am
Ha esetleg kellene valakinek avid bb7, juicy 3.5, rodi dh felnik, pm eljen rám, vagy ha valaki barátjának kéne... fontos lenne
Go Back To Magyar Topic List
Prev1294295296297298410Next
Add Reply New Topic New Poll