d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Football Topic
Prev1294295296297298382Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 794.44
Apr 25 2012 12:08am
Quote (Smat @ 24 Apr 2012 23:43)
Na, szabika ne mondd hogy te is ilyen divatbarca drukker vagy.. Ez a "szabálytalanság" sehol nem ér piros lapot, de még sárgát se... Komolyan, most színészkedni megy ki a barca vagy focizni? Az hogy hátulról valaki "meglökte" azért még nem kéne eljátszani a nagyhalált, és ezzel ne vitatkozz, mert egy ilyet eljátszani undorító, és szánalmas egyben.. Az hogy bírói segítség kell hogy legyőzzék a Chelseat, vagy a Milant... Itt csak az volt a baj hogy a Chelseat nem tudták legyőzni mert százszor jobban védekezett, sziklaszilárd védelem, még Drogba(!) is visszajött a szögletekhez, és csak a kontrákra fókuszáltak. Di Matteo pedig nagyon nőtt a szememben ezzel az utolsó ~10 meccsel, hiába nem szeretem a Chelseat, ez bravúr.
Már csak a legszomorúbb elődöntő van hátra... Real-Bayern... Egyik szemem sír másik nevet... Mind a kettőt nagyon szeretem, de egy kicsit jobban húz a szívem a Realhoz...

Most vagy oltárian ostoba vagy, vagy az atipikusan fogyatékos focistaagyad van. Tudod vannak olyanok hogy szabályok, az egy dolog hogy mit hol adnak meg, de ha a bíró közelről látja hogy a Chelsea utolsó embere minden ok nélkül odamegy a Barca első emberéhez, akkor minimum egy sárgát, de ha nem volt ott a labda se akkor egy pirosat kiosztanak ez tény ezzel neked nem kellene vitatkozni, ha mégis akkor tényleg hülye vagy. A megjátszás sajnos megszokott a fociba, egyedül Messi az akit nem lehet látni ok nélkül fetrengeni a földön. Másrészt meg nem Drogbának a beceneve a "Medical miracle", aki ha játékba van a labda akkor fetreng a fájdalomtól, mikor kimegy a labda akkor hirtelen még a törött lába is meggyógyul, szerintem ez a vicc meg a gusztustalan a játékba. A védekezésről meg annyit hogy nem tudom te milyen focista vagy, vagy hogy milyen századosztályú csapatnál játszol, de nálunk a sziklaszilárd védelem nem az hogy az egész csapat egytől egyig a 16oson védekezik (az meg hogy Drogba is visszajött nem meglepő, az egész meccset végigálldogálhatta volna elől a meccset), mert az inkább szánalmas és arra utal hogy sokkal jobb a másik csapat és fosnak hogy gólt kapnak. a kapuson is látszott hogy focik mint az állat, meg vagy 15percet kivett a játékidőből a kirúgásaival, tudom győzelemre álltak azért kellett, de akkor is ez már túl szánalmas volt. Az utolsó gól az csak egyedül Torres érdeme volt, ő nem futott még annyit , friss volt, hihetetlen intelligenciájával felismerte hogy a Barcelona térfelén nincs senki és előreszaladt, egy az egybe a kapust meg megverte.
A végén egyértelműen Bayern győzelem lesz, nagyon jó csapat régen nagy kedvencem volt...

Quote (Vismajor @ 25 Apr 2012 05:42)
Kirívóan ostoba vagy.

ez inkább az "én focista vagyok majd én megaszondom" stílus.

Member
Gold: 2,366.74
Apr 25 2012 12:41am
Quote (Vismajor @ 24 Apr 2012 21:37)
Inkább nem is mondok semmit :D

owned :D

azért még annyit leirok hogy a Barcának minden adott volt hogy simán döntőt játszon amivel nem tudott élni és ez teljesen vissza tükrözi az elmult 3 meccsüket
btw nem Torres döntötte el a párharcot mivel 2-1el is a Chelsea jutott volna tovább...

én nagyon örülök hogy nem mindig mindent a barca nyer meg. btw a Chelseanek nagyon nehéz dolga lesz a döntőben is se Terry se Cahill se Meriles érdekes lesz

This post was edited by Inakwo on Apr 25 2012 12:45am
Member
Gold: 5.30
Apr 25 2012 01:58am
Quote (szabika @ 24 Apr 2012 22:44)
jaja, pedig noname volt részemről
holnap meg Kassai

neszivass, hogy kassai vezeti... édes drága jó istenem..
Member
Gold: 6,645.00
Apr 25 2012 03:13am
Quote (Smat @ Apr 24 2012 11:43pm)
Na, szabika ne mondd hogy te is ilyen divatbarca drukker vagy.. Ez a "szabálytalanság" sehol nem ér piros lapot, de még sárgát se... Komolyan, most színészkedni megy ki a barca vagy focizni? Az hogy hátulról valaki "meglökte" azért még nem kéne eljátszani a nagyhalált, és ezzel ne vitatkozz, mert egy ilyet eljátszani undorító, és szánalmas egyben.. Az hogy bírói segítség kell hogy legyőzzék a Chelseat, vagy a Milant... Itt csak az volt a baj hogy a Chelseat nem tudták legyőzni mert százszor jobban védekezett, sziklaszilárd védelem, még Drogba(!) is visszajött a szögletekhez, és csak a kontrákra fókuszáltak. Di Matteo pedig nagyon nőtt a szememben ezzel az utolsó ~10 meccsel, hiába nem szeretem a Chelseat, ez bravúr.
Már csak a legszomorúbb elődöntő van hátra... Real-Bayern... Egyik szemem sír másik nevet... Mind a kettőt nagyon szeretem, de egy kicsit jobban húz a szívem a Realhoz...

ok az vagyok, csak véletlen voltam tegnap egész nap chelsea mezben
de ez akkor is piros volt nálam is - a szándék a büntetendő, mert nem rugta ugy fel h két métert arrébb repült, de nem is belefutott, hanem szándékosan nyomott medvepuszit
Member
Gold: 6,645.00
Apr 25 2012 03:15am
Quote (kusziyoker @ Apr 25 2012 07:08am)
A végén egyértelműen Bayern győzelem lesz, nagyon jó csapat régen nagy kedvencem volt...

csak elődöntőben nem lehet BLt nyerni, főleg ha kiesel :(
más forumon is megírtam h nem lesz classico, valaki elvérzik majd - az RM tovább fog menni, mert ismerik azt h 25ről is rálehet lőni
Member
Apr 25 2012 03:19am
Quote (szabika @ 25 Apr 2012 10:15)
más forumon is megírtam h nem lesz classico, valaki elvérzik majd - az RM tovább fog menni, mert ismerik azt h 25ről is rálehet lőni

én is igy gondolom!

Member
Gold: 794.44
Apr 25 2012 04:37am
Quote (szabika @ 25 Apr 2012 10:15)

De az első meccs alapján mintha nem ők állnának nyerésre... A RMba mondjuk engem csak CRonaldo idegesít a legjobban, akit már a MUban utáltam meg, mert az a tipikus elkényeztetett fasz akinek ha nem sikerül valami akkor bőg meg vagdalózik, ha meg gólt lő akkor azt hiszi h ő az isten.

Hajrá BM a RM nem érdemli meg hogy döntőt játszon.
Member
Apr 25 2012 05:17am
Quote (kusziyoker @ 25 Apr 2012 11:37)
De az első meccs alapján mintha nem ők állnának nyerésre... A RMba mondjuk engem csak CRonaldo idegesít a legjobban, akit már a MUban utáltam meg, mert az a tipikus elkényeztetett fasz akinek ha nem sikerül valami akkor bőg meg vagdalózik, ha meg gólt lő akkor azt hiszi h ő az isten.

Hajrá BM a RM nem érdemli meg hogy döntőt játszon.

miért is nem?
Member
Gold: 27,943.00
Apr 25 2012 05:42am
Quote (Inakwo @ 25 Apr 2012 13:17)
miért is nem?

mert kuszijóker azt mondta!
mert cronaldo hisztis, azért.
nb1-es indokok.

szerintemis be leszünk darálva, de ne legyen igazam :D

Quote (szabika @ 25 Apr 2012 11:13)
ok az vagyok, csak véletlen voltam tegnap egész nap chelsea mezben
de ez akkor is piros volt nálam is - a szándék a büntetendő, mert nem rugta ugy fel h két métert arrébb repült, de nem is belefutott, hanem szándékosan nyomott medvepuszit

amúgy nálam se volt egybőlpiros, főleg nem egy bl-elődöndő 37. percében
értem én, amit mondasz, de ilyen alapon kb az összes szögletnél ki lehetne osztani vagy 3 piros lapot, semmi különbséget nem láttam eközött meg aközött, ahogy akkor faragják egymást
adjon egy sárgát, vagy mittudomén, de ilyen szarságért így belenyúlni a meccsbe szerintem röhej volt.
Member
Apr 25 2012 05:46am
Quote (bajcli @ 25 Apr 2012 12:42)
mert kuszijóker azt mondta!
mert cronaldo hisztis, azért.
nb1-es indokok.

szerintemis be leszünk darálva, de ne legyen igazam :D

amúgy nálam se volt egybőlpiros, főleg nem egy bl-elődöndő 37. percében
értem én, amit mondasz, de ilyen alapon kb az összes szögletnél ki lehetne osztani vagy 3 piros lapot, semmi különbséget nem láttam eközött meg aközött, ahogy akkor faragják egymást
adjon egy sárgát, vagy mittudomén, de ilyen szarságért így belenyúlni a meccsbe szerintem röhej volt.

elég jol látod a dolgokat :)
nekem is ez a véleményem, sőt elmondom hogy az ilyen szituáciok 80%át észre sem veszik vagy figyelmen kívül hagyják mert teljesen "holttérben" történik
de érdekes tegnap egyből észre vették... :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1294295296297298382Next
Add Reply New Topic New Poll