Quote (Smat @ 24 Apr 2012 23:43)
Na, szabika ne mondd hogy te is ilyen divatbarca drukker vagy.. Ez a "szabálytalanság" sehol nem ér piros lapot, de még sárgát se... Komolyan, most színészkedni megy ki a barca vagy focizni? Az hogy hátulról valaki "meglökte" azért még nem kéne eljátszani a nagyhalált, és ezzel ne vitatkozz, mert egy ilyet eljátszani undorító, és szánalmas egyben.. Az hogy bírói segítség kell hogy legyőzzék a Chelseat, vagy a Milant... Itt csak az volt a baj hogy a Chelseat nem tudták legyőzni mert százszor jobban védekezett, sziklaszilárd védelem, még Drogba(!) is visszajött a szögletekhez, és csak a kontrákra fókuszáltak. Di Matteo pedig nagyon nőtt a szememben ezzel az utolsó ~10 meccsel, hiába nem szeretem a Chelseat, ez bravúr.
Már csak a legszomorúbb elődöntő van hátra... Real-Bayern... Egyik szemem sír másik nevet... Mind a kettőt nagyon szeretem, de egy kicsit jobban húz a szívem a Realhoz...
Most vagy oltárian ostoba vagy, vagy az atipikusan fogyatékos focistaagyad van. Tudod vannak olyanok hogy szabályok, az egy dolog hogy mit hol adnak meg, de ha a bíró közelről látja hogy a Chelsea utolsó embere minden ok nélkül odamegy a Barca első emberéhez, akkor minimum egy sárgát, de ha nem volt ott a labda se akkor egy pirosat kiosztanak ez tény ezzel neked nem kellene vitatkozni, ha mégis akkor tényleg hülye vagy. A megjátszás sajnos megszokott a fociba, egyedül Messi az akit nem lehet látni ok nélkül fetrengeni a földön. Másrészt meg nem Drogbának a beceneve a "Medical miracle", aki ha játékba van a labda akkor fetreng a fájdalomtól, mikor kimegy a labda akkor hirtelen még a törött lába is meggyógyul, szerintem ez a vicc meg a gusztustalan a játékba. A védekezésről meg annyit hogy nem tudom te milyen focista vagy, vagy hogy milyen századosztályú csapatnál játszol, de nálunk a sziklaszilárd védelem nem az hogy az egész csapat egytől egyig a 16oson védekezik (az meg hogy Drogba is visszajött nem meglepő, az egész meccset végigálldogálhatta volna elől a meccset), mert az inkább szánalmas és arra utal hogy sokkal jobb a másik csapat és fosnak hogy gólt kapnak. a kapuson is látszott hogy focik mint az állat, meg vagy 15percet kivett a játékidőből a kirúgásaival, tudom győzelemre álltak azért kellett, de akkor is ez már túl szánalmas volt. Az utolsó gól az csak egyedül Torres érdeme volt, ő nem futott még annyit , friss volt, hihetetlen intelligenciájával felismerte hogy a Barcelona térfelén nincs senki és előreszaladt, egy az egybe a kapust meg megverte.
A végén egyértelműen Bayern győzelem lesz, nagyon jó csapat régen nagy kedvencem volt...
Quote (Vismajor @ 25 Apr 2012 05:42)
Kirívóan ostoba vagy.
ez inkább az "én focista vagyok majd én megaszondom" stílus.