Quote (Fej @ Dec 18 2016 03:52pm)
Ezt írta Ő:
Sajnálom hogy nem tudunk találkozni a héten, mert jövő héten én leszek délutános….
És azt is hogy elfogyott a türelmem….
Nagyon sajnálom Balázs de én ezt már nem szeretném tovább csinálni.
Összefutottam két barátnőmmel akikkel véletlenül pont egyszerre kezdtünk el randizgatni és ők is már kb 2 hónapja „vannak kapcsolatban”. Egy csomó tök jó dolgot meséltek. Tök szerelmesek vagy lealábbis a kezdeti rózsaszín ködben vannak és remegve várják az ünnepeket mert ez lesz az első közös kraácsonyuk és semmilyen kétség nem merül fel bennük.
Nekem irtó irtó rosszul esik hogy ehez képest mi sehol sem vagyunk még egy nyamvadt találkozót sem tudunk összehozni, sőt az elején nagyon rossz irányba is indultunk el.Éreztem hogy valami hiányzik nekem nagyon és most jöttem rá hogy „kettőnkben” ezek az alap dolgok nincsenek meg. Elfogadom hogy zűrös az életed és nem is haragszom rád ezért, de legyszi te is fogadd el hogy ez nekem mennyire rosszul esik, és ezért szeretném elengedni….
Azt hiszem mindketten megérdemeljük a lehetőséget egy normális kapcsolatra ahol fontosnak érezhetjük magunkat és nem vagyunk tele kétségekkel.
Erre én:
Elfogadom, természetesen
és őszintén remélem, hogy találsz valakit akivel boldog lehetsz, mert megérdemled
Erre Ő:
nah ez gyorsan ment, elfogadta... mondtam én hogy egy pillanatig sem voltam fontos neki, csak egy voltam a sok közül...
A lényeg, tök mindegy, hogy csinálod, ha szakítasz a végén mindenképpen Te leszel a szemétdisznó
*ehhez
Amugy az erre ő eleg wtf, szakit veled es meg sajnaltatja magat h milyen konnyen ment? Inkabb oruljon hogy igaza volt