Quote (Saenchai @ 22 Aug 2013 01:50)
egyébként szerintem tudatosan próbálják minél jobban beszűkíteni a magyar emberek gondolkodását a hírek manipulációjával
a legszomorúbb meg az, hogy olvastam egy cikket még régebben, amiben azzal foglalkoztak, hogy a TV2 bulvárosabbra vette a híradót kb. 1-2 évvel ezelőtt, és nézettségben oda-vissza verték az RTL híradóját, emiatt az RTL is inkább velvetesebbre vette a figurát, hogy visszacsalogassák a nézőket
az átlag melóst jobban érdekli az, hogy Bódi Szilvi merre volt nyaralni, minthogy vegyi fegyvereket vetnek be Szíriában
A nagy kereskedelmi tv-k híradói kb vicc kategória, ott az a hír, hogy xy állat született az állatkertben, erre van igény, volt egy rész a Tabuban az ATV-n ahova meghívtak mindkét csatornától egy-egy embert és elmondták, hogy ők csak az igényekhez igazodnak, ha politikát vagy fontosabb és komolyabb dolgokat tesznek bele akkor az emberek egyszerűen nem nézik meg. A köztévé híradója is elég nevetséges csak más miatt, náluk még a hírtv is objektívabb.
inb4 mocskos kommunista atv, nem egyszer nyertek díjakat azért mert náluk voltak a legjobbak az arányok abból a szempontból, hogy melyik pártra mennyi adásidő ment el, milyen szinten voltak világhírek etc
A legjobb megoldás még mindig az, ha neten olvasod a dolgokat és nem csak a kiemelt híreket, hanem legalább átfutsz mindent, ott nincsenek kötve adásidővel.
megtaláltam
http://www.atv.hu/videok/video-20121228_tabu_2012_12_29This post was edited by Rawen on Aug 22 2013 02:00am