d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev12912922932942954303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.00
Jul 22 2011 10:45am
Quote (N4aBz @ 22 Jul 2011 09:53)
ez mass cry. Nem az volt a baj, hogy feletettétek, hanem az, hogy JAJ BAZDMEG A BRAND MENNYIRE OPOP. Megkértelek titeket szépen, ireliat kapjátok el, brandot lehozom. Meg is lett volna, csak ugye jarácska képtelen lockolni ireliat, az meg igen komolyan leszűrte, hogy ha meghalok, akkor kész, nincs heal a tanknak. Engem leszedett, ti ott haltatok meg. Te meg utána mit csinálsz? Mész nukeolni fullhps brandot hogy HÁTHA MEGÖLÖD. Utána meg sirsz, hogy vége a stunodnak, és tf szar, két casttal lekur. Egyet nem értek még. Mi a faszért te voltál miden tffel? Ez nonszensz. Ha jara bemegy, még akkor jobban jövünk ki. Még szerencse, hogy az ő tankjuk szarlow volt.
Ja és kacsát azért nem szidom, mert láttam, tud ő jól játszani, de egy hónap után egyből tschakozni...

Szóljatok, ha nem vagytok olyan noobok, hogy képtelenek vagytok clear terepen lockolni, esetleg ha mindenki meghal, nem mentek oda még hogy HŰBAZDMEG TE KÖCSÖG BRAND MOST SZÉTBASZLAK BRAHAHAHAHAH.

y, mert ezek a noobok még hárman se voltak képesek gangolni brandot, topon egyedül maradtam luxxal és kassadinnal, azokat meg 2v1be is szopatom.

tldr

ja és még zsannak, aztmondod szar volt a tank, kérlekszépen lvl 5. a srác, és mégis gecijól tolta.

ja és az edit editje, azért van annyi kari, mert lvl 10-ig legalább 100 customot toltam, mert nemtudtam van normal :>>>>

erre még reagálnék, ha már a shako meg a morgana nem bír ölni, valakinek muszáj, én meg megtaláltam a módját hogy lehet sonával írtani a népet :D

hogy jó hosszú post legyen. ha szerelünk tset vagy skypeot, akkor ha ilyeneket csinálsz nem fogsz mást hallani csak azt hogy szidlak, és frecsegek. :D
szomatot meg fosd le, fáj neki hogy képtelen tankolni, és hogy SP-t hallgat otthon.:>

inb4 smat jön és elmondja hogy szoktam ragelni.

én se akartam midezni, jara veszekedett, h dede én mideljek. aztán switch után még többet halt.
és csak a legvégén mentem rá egyedül brandre, mikor már kurva mind1 volt, előtte próbáltam hátul maradni vagy vmi, de irelia rám ugrott és 3-an néztétek, ahogy kihalok, miközben minionokat öltetek, aztán elfutott meleltettetek.
a lockolassal meg ne általánosíts pls én mikor megvettem lux-ot, gyakoroltam és nem azt csinálom, mint jara, hha veszek vmit, feedelek vele, azt mondom, h ez nem jó és veszek még egy karit, etc etc. nem volt jó sivirrel, megvette LB-t, nem volt jó vele, megvette ezrealt, azzal is szopott, megvette morganat nemrég, de nem megy neki, uh erre megveszi luxot. wtf?

a costum gamesen nevettem : DDDD
ts-en meg fogd vissza magad akkor. de tényleg jobb beszélni, mint püfölni a billentyűzetet...

na mind1, jót tett ez a pár win a lelkemnek most.
@Oli, végül Gragast vettem meg, mert gyűlöltem mikor ellenem játszott és nemtom... nem volt még egy tankom se (vagy tank szerű champem), de baromira bejön és elég fun :D
amúgy megint van 3k IP-m, az a baj, h ww annyira nem jön be, próbáltam mikor free volt... nemtom, lehet megveszem majd. annie is fun, őt meg fogom majd venni, amumura nem emlékszem nagyon, csak 1x játszottam vele asszem mikor free volt, szval őt még ki akarom majd próbálni.
lassan elkezdek gyűjteni egy AD rúnaszettre is sztem, mert sok hero érdekel még. aniviat is kipróbáltam AI ellen, tetszett, de ahh baromi sok 6,3k IP és galiot is meg akartam venni...
Member
Gold: 47.25
Jul 22 2011 11:04am
Quote (zsansaccount @ 22 Jul 2011 17:45)
én se akartam midezni, jara veszekedett, h dede én mideljek. aztán switch után még többet halt.
és csak a legvégén mentem rá egyedül brandre, mikor már kurva mind1 volt, előtte próbáltam hátul maradni vagy vmi, de irelia rám ugrott és 3-an néztétek, ahogy kihalok, miközben minionokat öltetek, aztán elfutott meleltettetek.
a lockolassal meg ne általánosíts pls én mikor megvettem lux-ot, gyakoroltam és nem azt csinálom, mint jara, hha veszek vmit, feedelek vele, azt mondom, h ez nem jó és veszek még egy karit, etc etc. nem volt jó sivirrel, megvette LB-t, nem volt jó vele, megvette ezrealt, azzal is szopott, megvette morganat nemrég, de nem megy neki, uh erre megveszi luxot. wtf?

ts-en meg fogd vissza magad akkor. de tényleg jobb beszélni, mint püfölni a billentyűzetet...

@Oli, végül Gragast vettem meg, mert gyűlöltem mikor ellenem játszott és nemtom... nem volt még egy tankom se (vagy tank szerű champem), de baromira bejön és elég fun :D
amúgy megint van 3k IP-m, az a baj, h ww annyira nem jön be, próbáltam mikor free volt... nemtom, lehet megveszem majd. annie is fun, őt meg fogom majd venni, amumura nem emlékszem nagyon, csak 1x játszottam vele asszem mikor free volt, szval őt még ki akarom majd próbálni.
lassan elkezdek gyűjteni egy AD rúnaszettre is sztem, mert sok hero érdekel még. aniviat is kipróbáltam AI ellen, tetszett, de ahh baromi sok 6,3k IP és galiot is meg akartam venni...

Csupa skillshotos kari, mit varsz? Kb senki nem tud innen jatszani veluk, beleertve engem. Egyedul Kennennel tudok, de azzal is csak mert gecisok game-em van vele.
Member
Gold: 0.71
Jul 22 2011 11:12am
Quote (zsansaccount @ 22 Jul 2011 18:45)

annyit hozzátennék,hogy AP gragas > tank gragas,IMO
Member
Gold: 1,593.00
Jul 22 2011 11:14am
Quote (H4xooR @ 22 Jul 2011 17:12)

Annyit hozzátennék hogy this.
Member
Gold: 0.00
Jul 22 2011 11:16am
Quote (H4xooR @ Jul 22 2011 07:12pm)

jólmondod. és epik jól tolod lee sinne

Quote (zsansaccount @ Jul 22 2011 06:45pm)
tldr

bírom, kiveszed a legnehezebb karikat, és őszintén sírsz, hogy nem megy vele. Kivennél egy könnyebb karit, még esélyed is lehetne.

mindjárt postolok szép statokat :>
Member
Jul 22 2011 11:19am
új post, mert megtehetem :>

inb4 miafaszt hallgatsz
inb4 miafasszal játszassz

This post was edited by N4aBz on Jul 22 2011 11:20am
Member
Jul 22 2011 11:19am
Quote (N4aBz @ Jul 22 2011 05:19pm)
új post, mert megtehetem :>

http://i56.tinypic.com/ornqqa.jpg

http://i53.tinypic.com/xbhlir.jpg

énisottvagyok: D
Member
Gold: 2,496.00
Jul 22 2011 11:22am
sokat sirtok es kozepes statokra veritek.
Member
Jul 22 2011 11:23am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 22 2011 05:22pm)

gyere taníts
Member
Jul 22 2011 11:24am
Quote (TresholdOfUniverse @ Jul 22 2011 07:22pm)

postolj jobbakat :c
Go Back To Magyar Topic List
Prev12912922932942954303Next
Add Reply New Topic New Poll