Quote (bbaallaaggee @ 26 Apr 2011 15:15)
Hmmmhmmmmmm.
Az, hogy inkább menjen a járdán, tipikus balfasz felfogás, a gyalogos meg azért sír, hogy menjünk az úton (és, a gyalogosnak van igaza!).
Kerékpárutat használok, egészen addig míg nem gyalogos/kerékpár útról van szó. Miért? MErt kurvára nincs kedvem kerülgetni a nancsi néniket, vagy fosni azon hogy előttem mikor szalad ki a kissrác az annya mellől, mert egy korlátnál levő sárkányt akar leszúrni. Ott, ahol gyalogosok mennek, képtelenség rendesen közlekedni kerékpárral. Max 10 km/h sebességgel mehetsz, de gyakran még annyival sem. Illetve, többel menni merő bunkóság.
Piros: jogos. Viszonylag sokat pirosozok, és ebből előfordul, hogy autós akár meg is ijedhet (elég ritkán). Ennek 3 oka lehet: ismerem a lámpákat, és tudom hogy habár már piros, a másik oldalon is az, és késik a ződ; ződről vált, és "még átérek"; jól szétnéztem, sehol senki, és itt általában csak akkor, ha zebra miatt van piros. + ha a bringás balfasz, elüti egy autós - aki balfasz volt, az szop. Ha autós pirosoz, ott könnyen olyan hal aki nem tehet róla - überbalfaszság. Emiatt is pirosozunk gyakran. Meg persze, mert sietünk.

Buszsávban tekerek. Taxisoknak szar csak, de nekik sem - elférnek. Buszoknál gyorsabb vagyok, legalábbis azon a kis szakaszon amíg buszsávon vagyok, simán. Ha nem buszsávon tekernék, akkor aközé, és az autós sáv közé kéne mennem (teszem néha), azért mégjobban sírnak az autósok. Most akkor merre, HE?
Egyirányú: néha, nagyon néha, annyira ha eddig 1x mentem úgy egy 100 méteres szakaszon. Az viszont többször előfordult, h kerósoknak 2 irányún, autósoknak egyirányún ledudálnak a gecibe. Vegyen szemüveget a buzija, vagy szopjon faszt és ne kapjon jogsit.
Kivilágítás trú, tökigaz. Egy textilboltban 280-400 1M fényvisszaverős szalag, vegyetek és varrjátok a táskákra.