Quote (CyberPunk666 @ 11 Jan 2018 18:14)
Próbálok kijönni ebből az egészből, de kibaszott meredeken tartok lefelé és nem tudom, hogy kéne megállni.
Nyilvánvalóan depressziós vagyok.
A 9 kritériumból 7 igaz rám, 5 kell hozzá.
Az kene szerintem hogy valaki megfogja a kezedet, kirangasson otthonrol, elutazzon veled valahova hogy lasd a vilagot mas szemszogbol is, nekem is van hajlamom a depressziora es en is elkezdtem egy kicsit csuszni lefele kb 2 evvel ezelott amikor odalett mindenem, talan leirtam amikor aktualis volt, az volt a szerencsem hogy voltak olyan emberek akik kihuztak a szarbol, tamogattak es konkretan rameroltettek hogy kezdjek magammal valamit. Akkor tuztem ki celokat magamnak mint pl hogy eljussak azsiaba mint tanar es itt eljek, vagy hogy legyen egy stabil kapcsolatom esetleg hazas legyek mostanra ami termeszetesen a 2 ev alatt nem jott ossze de legalabb van valami celom. Igazabol mindegy hogy milyen celjaid vannak, termeszetesen ne olyanok legyenek hogy te leszel a Tesla uj tulajdonosa 6 honapon belul de ne is az hogy ma veszel 2 kilo krumplit es akkor az mar achievement. Olyan akadalyokat tegyel magad ele amik motivalnak hosszu tavon, probalj meg tobb labon allni ha esetleg valamelyik celod nem jonne ossze akkor ne zuhanj vissza a nullara.
Ha gondolod akkor irj pmet es elmeselem hogy nekem hogy sikerult tuljutni a legszarabb reszen es te esetleg hogyan tudod magadat kihuzni a szarbol.