Quote (MarcusD @ 16 Nov 2019 09:25)
túl keveset tudunk még róla
nem tudjuk hogy kell majd socketelni a gemeket, hogyha megmarad a 6linkelésnek az átlagos ára (800-1000 fusing), akkor 8x 6link nem az amit a második mapodon megszerzel azt jól van
meg aztán hány build van ami jelentősen erősebb 8 db 6linkkel, mint mondjuk 2vel? nem tudjuk, mert nyilván beraknak kurva sok új skillt ami ki tudja használni ezt
az pl kurva jó benne, hogy eddig volt 1 esetleg 2 6linked amiben a main skilled volt a legtöbbet sebző supportokkal, így egy csomó utility support csak rohadt a gameben és senki nem használta őket, de ugye most lesz 2x annyi gemslotod, és elkezdhetsz használni ilyeneket h cwdt bl gmp blind, az összes warcry, decoy totem, vaal grace, generális value cuccok, ami azért összeadódik és jelentősen megnöveli a power levelét a karaktereidnek. bónusz pont hogyha a game lesz annyira nehéz addigra hogy endgame muszáj lesz ezeket használni h túléld
ha a jewelleret meg fusingokat átalakítják egy új currencybe ami gemsocketeket ad, ugyanúgy meglehet a sima boldogságérzés mikor megkapod a 6 socketet, csak az a különbség hogy nem kell várnod a jeweller+fusingjaiddal addig amíg megvan az endgame itemed, hanem spamolhatod onnantól amint megkapod a gemet. ez megoldhatja h a rare chestek+2handerek mindig eladhatatlanok még akkor is ha relatíve jók a statjaik, mert senki nem fog 6linkelni egy 30c itemet
én az offcoloringre nem úgy tekintek mint egy jó dologra a játékban, ha én egy astralt akarok rakni a spellcasteremre mert megvan az STR és kell a resi, akkor miért kéne exaltokat költenem arra hogy 5b legyen? ugyanez a melee/bow CI buildekre, etc., bárhogy nézek rá a coloring systemre, csak arra jó h lecsökkentse az opcióid számát
fusing eleve nem lesz, szoval mar itt bukik a teoria
gemek eleve linkelve vannak, csak 5 support slotot kell berollozni ra
ez az offcolor dolog meg eleg szubjektiv, en szvsz szeretem, hogy extra melo, ha valami "oda nem illo" armorba akarsz beleoktrojalni valamit, mert van mogotte logika + ez az "ara" pl a death's oath buildeknek
masok meg nyilvan telibeszarjak, mert a kenyelem a fo szempont
nyilvan nem azt mondom, hogy ezzel most d3 meg retail wow lett a poebol, de eleg ovatosan bannek ezekkel a dolgokkal, amik a regi "clunky, szar, odivatu, etc." mechanikakat kenyelmesre cserelik, mer kozben elveszitesz x apro nuanszot vele, amit elore nem is latsz
azt meg erosen ketlem, hogy "endgameben majd 8 6link skill fog kelleni", de legalabbis biztos nem a defenziv skilleket fogja mindenki hasznalni... egyreszt kenyelmes dmg curseok/frost bomb/EE-EO bekapcsolas mindig nepszerubbek lesznek, masreszt meg nagyon valoszinu, hogy ha tenyleg annyira mandatory lesz es mindenki hasznalni fogja oket, akkor arra a sorsra fognak jutni, mint a regi fire and forget cwdt immortal call meg molten shell, hogy lenerfelik a rakba.
amugyis a reaktiv defenziv gameplay iranyaba haladunk, ugyhogy ketlem, hogy belefer a GGG design filozofiajaba, hogy mindenki automatikusan szarja magabol a 6linkelt blindolo frost wallt meg a tauntolo gigatank zombikat ahelyett, hogy nyomkodna szepen a steelskint meg a dasht
(power creepet meg pont nem pozitiv argumentnek hoznam fel, eleve orulok, hogy kapunk egy soft resetet, nekem nem eppen az a jo, hogy "milyen kurvaerosek lesznek majd most a karakterek")
namindegy, nyilvan sok munka ment bele, meg meg dolgozni is fognak rajta egy csomot, szoval alapvetoen bizakodo vagyok