Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 12:52)
nekem logikailag ugyanaz a 2, még ha a betűk sorrendje nem is
te leírhatod esetleg, hogy neked miért nem, és akkor kevésbé tűnik úgy h dodgeolod az eredeti dolgot, azt amit megígértél, a megoldást
én szívesen leírom harmadszorra is ugyanazokat a szavakat más sorrendben felhasználva, mert felesleges ezt a nem-de-nem játékot játszani: ha egyszer halsz meg a progress elején, azt is az immár-fixelt bug miatt, egy amúgy halhatatlan karakterrel, ami 2 db 5 fg-s bartuccal is az pl. drága clawok helyett, akkor számomra HC és SC között nincsen semmi különbség
de én szívesen túlteszem magam azon h nem megy vagy nem akarod, csak felejtsd el a második/harmadik/n-ik verziót és jöhet a megoldás
Az elég nagy baj, ha szerinted ugyanazt jelenti a "kb. ráfoghatjuk, hogy ment is", mint a "ráfoghatjuk, hogy hc-ban is ugyanolyan easy".
És leírom még egyszer, nem az sc-hc miatt álltam beléd azzal a giffel. Ebből a hasonlatból talán felfogod.
Ha egy repülőgép szimulátorban gond nélkül elvezetek egy repülőgépet, akkor a valóságban is simán menne és ráfoghatom, hogy ment is. Ami persze nem igaz, mert a valóságban sokkal nehezebb repülőgépet vezetni. És ezzel most nem arra célzok, hogy a hc nehezebb lenne, mint az sc, hanem arra, hogy egy meg nem történt dologról jelentetted ki, hogy megtörtént.
--
Nem a haverom bazdmegmarnemtudom, azt sem tudom, ki fia borja. Fogalmam sincs, miért kellett belekevernie a geart, rush-t, egyebeket.
(És hogy mégis legyen egy kis sc-hc téma is. Tök mindegy, miért haltál meg, bug, disconnet, fallen leölt norm Blood Moorban, ki alt-taboltál a game-ből, ráugrott a macska a billentyűzetre, nem számít. Egy életed van, ha nullára csökken, viszlát. Ezért még kb. sem foghatod rá, hogy ment.)