d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev12902912922932944114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Mar 10 2009 03:29pm
Quote (bajcli @ Tue, 10 Mar 2009, 22:28)
ja, Ani, fogd be a pofádat, mert beletiporsz a kéretlen és pofátlan véleményeddel Vis érzékeny lelkivilágába, és én se vagyok hajlandó elolvasni őket!

meg hogy merek már arra büszke lenni hogy dolgozok
a kurva anyámat
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Mar 10 2009 03:37pm
Quote (Anarkin @ Tue, Mar 10 2009, 09:04pm)
Bashiok rövidhírek
  1. Bashiok megerősítette, hogy a korábbi Sorceress Cold skill, a Blizzard szerepelni fog a játékban. A skill kinézete rendkívül jó lett, latyakos és fagyos egyben, brrrrr, a hideg fut végig a hátamon ha belegondolok
  2. Ismét megerősítésre került, hogy a Diablo 3-ban nem lesznek puskák. Különösebb indokot nem fűzött hozzá, de ahogy korábbról ismeretes, a játék technikai fejlettsége még nem éri el azt a szintet, hogy puskaporról és puskákról beszélhessünk. Nembaj, legalább így reménykedhetünk, hogy lesz valami távolsági fegyverhasználó class is.

Nagyon remélem, hogy nem lesznek.. nn még 1 Hellgate. ^^
  3. Végül pedig, ami számomra már újdonságnak számított, a spell resistanciákról és immunitásról fejtette ki bővebben a véleményét. Jelenleg a játék arra tendál, hogy tejles immunitások nem lesznek, csak kisebb-nagyobb resistanciák az adott spell típussal szemben a monstereknél. Ha teljes immunitás is szerepelne a játékban, akkor néhány class pl. a Wizard csak frost skillekre gyúrva esélytelen lenne bizonyos mobokkal szemben. A Blizzard nem szeretné, hogy a játékos elakadjon küldetése teljesítése folyamán ilyen dolgok miatt. Azonban többféle active skillek állnak a karakterek rendelkezésére, rengeteg féle skill-buildet alakíthatnak ki, és nem csak eszetlenül püfölnének 1 skillt, hanem tudásukra hagyatkozva többfélét és rotációban használnának a hatékonyabb montergyilok érdekében. Tehát jelenleleg arra hajlanak, hogy a player minden mobot képes legyen megölni kisebb-nagyobb nehézségek árán.

Ennek örülök, ez sosem tetszett -- pl. mindig szerettem az orb sosot, de sose csináltam mert már A5WP1-nél elakadt..

annak nem orulok hogy nem lesz immunis monster.
igenis jo volt az hogy csapatjatek kellett smile.gif
csak nehezedik a game, ami jo.
en meg annak is csak orulnek ha lenne olyan mob ami eppen csak egyetlen cuccra nem immunis, es minden masra igen, de hogy egyre se. lol
puska lol biggrin.gif gondolom ugyanugy bow lesz, jo is volt az ^^
de ha kimarad az se baj
lenyegeben majdnem az osszes caster tavolsago, elerduit kiveve talan a d2ben is, meg ugatos barb

vis pofajat meg szivesen betomkodnem a farkammal unsure.gif
Member
Gold: 7,149.00
Mar 10 2009 03:37pm
ezazz nem lesz immun mob heart.gif
Member
Gold: 1,111.11
Mar 10 2009 03:38pm
Quote (hedgehogsword @ Tue, Mar 10 2009, 11:37pm)
ezazz nem lesz immun mob <3

elég ha 95% resistes, lásd stone skin biggrin.gif
Member
Mar 10 2009 03:38pm
Quote (hedgehogsword @ Tue, Mar 10 2009, 10:37pm)
ezazz nem lesz immun mob <3

pvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnubpvmnub
tudom butavagyok
megyek is filmetnezni :$ wacko.gif
Member
Mar 10 2009 03:39pm
Quote (kopek66 @ Tue, 10 Mar 2009, 22:38)
elég ha 95% resistes, lásd stone skin :D

np de mégiscsak megölhető nemcsak mercel ami meghal 5ször mire kinyírja ^^^^
Member
Mar 10 2009 03:40pm
Quote (kopek66 @ Tue, Mar 10 2009, 10:38pm)
elég ha 95% resistes, lásd stone skin :D

azcsak 50%ot ad
en ugy tudom
de 95ot biztosnem, 20x annyi azert nem kell bele
Member
Mar 10 2009 03:41pm
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Tue, 10 Mar 2009, 22:40)
azcsak 50%ot ad
en ugy tudom
de 95ot biztosnem, 20x annyi azert nem kell bele

Stone Skin:

Damage Resist: +50%
Defense x2

bneten ez van írva.

This post was edited by hedgehogsword on Mar 10 2009 03:41pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 13 2009 12:50pm
Ez egész érdekes post az 1.13-ról:

Bashiok bluepost ...

Hrm, well I wouldn’t expect an ETA to be given. Development time on this patch is going to be tight, but regardless of how much time is spent on development alone, the testing could toss it back and forth for an indeterminate amount of time. Such is the fact of development and release. Not that anyone’s going to read this, and not like it makes a difference now to the 72 page thread in the suggestion forum, but it seems the text describing the patch was misunderstood by some. Underlining ‘content’ seemed to give some the impression that we are purely looking for suggestions to add a new act, or a new dungeon, or that there wouldn’t be any changes that one wouldn’t consider ‘content’ such as fixing bugs. That wasn’t the intent. A content patch is simply a description for a patch that is a major release, and not a patch that only makes minor corrections, fixes and tweaks. That doesn’t mean that those corrections, fixes, and tweaks aren’t also what we were looking for though. The ambiguity therein of what that means specifically to the bugs and content you all have in your noggins makes the head swim, but that’s about as well as I can put it without promising one thing or another.

A lényeg tőmondatokban, ha vki nem érti:

- nem mondanak még várható időpontot a kiadásra
- úgy néz ki picit félreértették az emberek a patch leírását az első postban, és hogy az aláhúzott 'content' (tartalom) szóból azt szűrték le, hogy ők kizárólag ilyen javaslatokat várnak, mint pl. egy új act, etc, és nem ez volt a cél.
(nekem kicsit úgy tünik, mintha védekeznének, és nem terveznek semmi nagyobb area-t)
- magyarázza, hogy a "content patch" az másnéven csak egy "major (nagyobb) patch", nem pedig olyan mint mondjuk az 1.12 volt.

Ha rosszul értelmeztem akkor sorry.

Nekem ebből az jön le, hogy tartják az eddigi tendenciát (mint. pl ahogy megjelent a Torch / Anni / RW-k / Synergie rendszer), és valami ehhez hasonló újítás(okat) csinálnak.

Mondjuk a "content patch" tényleg elég hülye megnevezés biggrin.gif Egyik MMO-ban Content Patch az az, amikor megjelenik egy új évad, és 200m2 -nyi új terület rofl.gif
Member
Gold: 4.20
Mar 13 2009 12:56pm
Quote (Anarkin @ Fri, 13 Mar 2009, 19:50)
Ez egész érdekes post az 1.13-ról:

A lényeg tőmondatokban, ha vki nem érti:

- nem mondanak még várható időpontot a kiadásra
- úgy néz ki picit félreértették az emberek a patch leírását az első postban, és hogy az aláhúzott 'content' (tartalom) szóból azt szűrték le, hogy ők kizárólag ilyen javaslatokat várnak, mint pl. egy új act, etc, és nem ez volt a cél.
(nekem kicsit úgy tünik, mintha védekeznének, és nem terveznek semmi nagyobb area-t)
- magyarázza, hogy a "content patch" az másnéven csak egy "major (nagyobb) patch", nem pedig olyan mint mondjuk az 1.12 volt.

Ha rosszul értelmeztem akkor sorry.

Nekem ebből az jön le, hogy tartják az eddigi tendenciát (mint. pl ahogy megjelent a Torch / Anni / RW-k / Synergie rendszer), és valami ehhez hasonló újítás(okat) csinálnak.

Mondjuk a "content patch" tényleg elég hülye megnevezés biggrin.gif Egyik MMO-ban Content Patch az az, amikor megjelenik egy új évad, és 200m2 -nyi új terület rofl.gif

sztem meg feloraja pmeltem h lescammeltek biggrin.gif
Go Back To Magyar Topic List
Prev12902912922932944114Next
Closed New Topic New Poll