d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1290729082909291029115001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 2 2014 04:13am
Quote (jarabekg @ 2 Jun 2014 12:09)
Nem emelt senkire kezet, szerintem ugyan azt a videót láttuk. Simán elővette a pisztolyt, és pofánlőtte.
Amit csináltak, az amúgy is garázdaság.
Lehet, hogy volt hatályos szóbeli megállapodás az éppen ott lakóval, tehát akár magánlaksértést is követhettek el.

És még lehetne sorolni, az ilyen jellegű jogi malőröket.

De nem is jogi, hanem mondjuk erkölcsi aggályaim vannak az egész történettel kapcsolatban, és csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy egyáltalán nem olyan egyértelmű az egész, mint ahogy az ott le lett festve.

A nő is fogyatékos.
Tomcat is fogyatékos, mindig is az volt.
A fazonnak amúgy is börtönbe kell, hogy vonuljon nemsokára, ő is fogyatékos.
Vismajor is fogyatékos.

Nem egyértelmű a story, szóval aki ezt állítja, az is fogyatékos. Ennyi.

mindjart jon mesh muh feelings postja az sjw nokkel meg kulonben is kissebsegi komplexusos liberalbuzi vagy
Member
Gold: 1,593.00
Jun 2 2014 04:16am
Quote (jarabekg @ 2 Jun 2014 10:09)
Nem emelt senkire kezet, szerintem ugyan azt a videót láttuk. Simán elővette a pisztolyt, és pofánlőtte.
Lehet, hogy volt hatályos szóbeli megállapodás az éppen ott lakóval, tehát akár magánlaksértést is követhettek el.

De nem is jogi, hanem mondjuk erkölcsi aggályaim vannak az egész történettel kapcsolatban, és csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy egyáltalán nem olyan egyértelmű az egész, mint ahogy az ott le lett festve.

A nő is fogyatékos.
Vismajor is fogyatékos.

És kivel is volt szóbeli megállapodás mikor végzés van arról hogy már januárban ki kellett volna takarodni az egész putrinak a házból?
Ne röhögtess pls.
Lehet hogy nem tudunk minden részletet, de ez akkor sem fog azon változtatni hogy a cigánynak takarodó van kifele a házból mert nem az övé, papírja sincs róla, sőt, mint mondtam, végzés van hogy ki kell takarodni asap as possible.
Member
Gold: 834.97
Jun 2 2014 04:16am
Quote (jarabekg @ Jun 2 2014 11:09am)

A nő is fogyatékos.
Vismajor is fogyatékos.

a videón nem látszik hogy kezet emel rá mert máshol van a kamera, de előtte hallani hogy azt mondja tomket hogy "te engem ne lökdössél" vagy valami hasonlót. nyilván nem direkt így csinálták meg, hogy előre megbeszélték hogy majd 5 óra 11 perc 32 másodperckor fordítsd el kicsit a kamerát, benyögöm hogy ne lökdöss és aztán pofánlövöm, hanem volt valami előzménye. nyilván erre utazott tomket hogy már a legkisebb fizikai kontaktusnál pofánlője a csávót ami nem szép dolog, de akkoris jól tette, nemtudom miért kell védeni

ha nem akarjátok hogy titeket pofánlőjenek akkor ne verekedjetek az utcán, ennyire egyszerű
Member
Gold: 834.97
Jun 2 2014 04:19am
Quote (tevetava @ Jun 2 2014 11:13am)
mindjart jon mesh muh feelings postja az sjw nokkel meg kulonben is kissebsegi komplexusos liberalbuzi vagy

ja mindjárt, csak várj 1 kicsit még
Member
Gold: 0.00
Jun 2 2014 04:21am
Quote (Smat @ 2 Jun 2014 12:16)
És kivel is volt szóbeli megállapodás mikor végzés van arról hogy már januárban ki kellett volna takarodni az egész putrinak a házból?
Ne röhögtess pls.
Lehet hogy nem tudunk minden részletet, de ez akkor sem fog azon változtatni hogy a cigánynak takarodó van kifele a házból mert nem az övé, papírja sincs róla, sőt, mint mondtam, végzés van hogy ki kell takarodni asap as possible.

azért kíváncsi vagyok te mit tennél, hogyha tomcat kopogtatna az angliai ajtótokon, hogy itt az ideje visszafizetni a hitelt, és ha hozzáérnél arcon lőne egy gázpisztollyal
mondjuk remélem ha történik ilyen, lesz róla videó, jót röhögnék
Member
Gold: 0.05
Jun 2 2014 04:22am
Quote (jarabekg @ Jun 2 2014 10:46am)
talan le kene szoknom arrol, hogy olyan fogyatekosokkal vitazok, akiknek papirja is van rola

nem erdekel tovabb, aki nem latja hogy milyen ketelu faszsag az egesz ugy, es hogy minden egyes resztvevoje 90%-ban ertelmi fogyatekos a notol a bunozon at a tomcatig, annak gratulalni tudok csak

te vagy itt az értelmi fogyatékos.

a cigányok január óta nem lakhatnak ott, ergo jogtalanul tartózkodtak más területén

a tulajdonos bérbe adta az ingatlant a csávónak aki odament a csapatával, ergo ők jogszerűen tartózkodtak ott

próbáld meg összerakni a kettőt.
Member
Gold: 1,593.00
Jun 2 2014 04:23am
Quote (tevetava @ 2 Jun 2014 10:21)
azért kíváncsi vagyok te mit tennél, hogyha tomcat kopogtatna az angliai ajtótokon, hogy itt az ideje visszafizetni a hitelt, és ha hozzáérnél arcon lőne egy gázpisztollyal
mondjuk remélem ha történik ilyen, lesz róla videó, jót röhögnék

Ha bejönne a házamba akkor én lőném pofán a saját pisztolyommal mert semmi keresni valója nincs az én "birtokomon".
Member
Gold: 0.05
Jun 2 2014 04:24am
Quote (tevetava @ Jun 2 2014 11:07am)
Tetszik a topik
16 eves tuskesvanek megmondja mi az atlag az orszagban
Tolvajfatty smat tldr-t ir arrol hogy bunhodjenek a tolvajok
vismajor meg jogasz vegzettseggel megszakerti mit szabad es mit nem

nem rossz

az életkornak mi köze van ehhez? :D
Member
Gold: 5,390.00
Jun 2 2014 04:27am
Quote (Smat @ Jun 2 2014 11:23am)
Ha bejönne a házamba akkor én lőném pofán a saját pisztolyommal mert semmi keresni valója nincs az én "birtokomon".

kimennék angliába, hogy visszafizettessem veled a hitelt amit elloptál, bevonulnánk az udvarodba 20-an, ha megmersz lökni akkor pofánlőlek

gl, hf

Member
Gold: 710.00
Jun 2 2014 04:28am
Quote (tevetava @ 2 Jun 2014 12:07)
Tetszik a topik
16 eves tuskesvanek megmondja mi az atlag az orszagban
Tolvajfatty smat tldr-t ir arrol hogy bunhodjenek a tolvajok
vismajor meg jogasz vegzettseggel megszakerti mit szabad es mit nem

nem rossz

te meg terjeszted az écet a postjaiddal
Go Back To Magyar Topic List