Quote (jarabekg @ Jun 2 2014 11:09am)
Nem emelt senkire kezet, szerintem ugyan azt a videót láttuk. Simán elővette a pisztolyt, és pofánlőtte.
Amit csináltak, az amúgy is garázdaság.
Lehet, hogy volt hatályos szóbeli megállapodás az éppen ott lakóval, tehát akár magánlaksértést is követhettek el.
És még lehetne sorolni, az ilyen jellegű jogi malőröket.
De nem is jogi, hanem mondjuk erkölcsi aggályaim vannak az egész történettel kapcsolatban, és csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy egyáltalán nem olyan egyértelmű az egész, mint ahogy az ott le lett festve.
A nő is fogyatékos.
Tomcat is fogyatékos, mindig is az volt.
A fazonnak amúgy is börtönbe kell, hogy vonuljon nemsokára, ő is fogyatékos.
Vismajor is fogyatékos.
Nem egyértelmű a story, szóval aki ezt állítja, az is fogyatékos. Ennyi.
a videón nem látszik hogy kezet emel rá mert máshol van a kamera, de előtte hallani hogy azt mondja tomket hogy "te engem ne lökdössél" vagy valami hasonlót. nyilván nem direkt így csinálták meg, hogy előre megbeszélték hogy majd 5 óra 11 perc 32 másodperckor fordítsd el kicsit a kamerát, benyögöm hogy ne lökdöss és aztán pofánlövöm, hanem volt valami előzménye. nyilván erre utazott tomket hogy már a legkisebb fizikai kontaktusnál pofánlője a csávót ami nem szép dolog, de akkoris jól tette, nemtudom miért kell védeni
ha nem akarjátok hogy titeket pofánlőjenek akkor ne verekedjetek az utcán, ennyire egyszerű