Quote (xGurke @ 2 Jun 2014 00:57)
azt magyarázd már meg nekem, hogy mi a faszért véded őket ennyire? mondd már nekem azt, hogy kurvára normális amit mostanában csinálnak bazdmeg, ha így folytatják 2 hónap múlva végigmennek a teréz körúton és randomra lelőnek embereket, mert ahhoz van kedvük
inb4 tomcat megtalálja ezeket a postokat és jövőhéten rám törik az ajtót, behoznak egy biciklit, aztán megvágják úgy a videókat, hogy én jöjjek ki szarul, aztán még ők a királyok, hogy 18an betörnek a lakásomba és a szart is kiverik belőlem
azt fogd már fel bazdmeg, hogy vannak LEGÁLIS jogi utak, amiken lehet intézkedni. ha nem tudsz intézkedni, mert akkora fasz vagy, hogy beköltöztetsz magad mellé egy raklapnyi cigányt, akkor ne lepődjél meg, hogy az anyádat is megbasszák.
ha meg legálisan jársz el, az idővel fog járni, mert nem csak neked van problémád az országban.
erre nem az a megoldás, hogy arcon lövök valakit, aki nem szimpatikus, mert OMG A RENDŐRSÉG NEM CSINÁL SEMMIT HURR DURR ÉN VAGYOK BATMAN, GOTHAMNAK SZÜKSÉGE VAN RÁM, HURR DURR
én középiskolába ilyen környékre jártam, kívánom tomcatnak is, hogy egyszer egyedül sétálgasson arra, mert most már kurvára ráférne az arrogáns hülye fejére, hogy szétbassza egy két cigány gyerek
hátha utána nem fogja magát jogász bíró ügyvéd rendőr ügyésznek hinni
btw inkább facebookon írjál rám majd holnap, mert felesleges itt vergődni
Amugy az illegalis lakasfoglalokra pont, hogy nincsenek igazan normalis jogi utak...