d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1290329042905290629075001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Jun 1 2014 06:32pm
Quote (xGurke @ Jun 2 2014 01:17am)
akkor lődd már 10 centiről szemen magadat a gázpisztolyoddal légyszíves

nemtudom mit sírsz ennyit azon hogy 1 bűnözőt arcon lőttek gázpisztollyal amikor elkezdett lökdösődni, neked mi bajod van úgy mégis?

Quote (xGurke @ Jun 2 2014 12:57am)
azt magyarázd már meg nekem, hogy mi a faszért véded őket ennyire? mondd már nekem azt, hogy kurvára normális amit mostanában csinálnak bazdmeg, ha így folytatják 2 hónap múlva végigmennek a teréz körúton és randomra lelőnek embereket, mert ahhoz van kedvük
inb4 tomcat megtalálja ezeket a postokat és jövőhéten rám törik az ajtót, behoznak egy biciklit, aztán megvágják úgy a videókat, hogy én jöjjek ki szarul, aztán még ők a királyok, hogy 18an betörnek a lakásomba és a szart is kiverik belőlem
azt fogd már fel bazdmeg, hogy vannak LEGÁLIS jogi utak, amiken lehet intézkedni. ha nem tudsz intézkedni, mert akkora fasz vagy, hogy beköltöztetsz magad mellé egy raklapnyi cigányt, akkor ne lepődjél meg, hogy az anyádat is megbasszák.
ha meg legálisan jársz el, az idővel fog járni, mert nem csak neked van problémád az országban.
erre nem az a megoldás, hogy arcon lövök valakit, aki nem szimpatikus, mert OMG A RENDŐRSÉG NEM CSINÁL SEMMIT HURR DURR ÉN VAGYOK BATMAN, GOTHAMNAK SZÜKSÉGE VAN RÁM, HURR DURR
én középiskolába ilyen környékre jártam, kívánom tomcatnak is, hogy egyszer egyedül sétálgasson arra, mert most már kurvára ráférne az arrogáns hülye fejére, hogy szétbassza egy két cigány gyerek
hátha utána nem fogja magát jogász bíró ügyvéd rendőr ügyésznek hinni

btw inkább facebookon írjál rám majd holnap, mert felesleges itt vergődni

te mitől félsz ennyire? érezni a postodon hogy otthon remegsz hogy arcon lőnek meg elterjesztik rólad a faszságokat, wtf man?

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 1 2014 06:33pm
Member
Gold: 1,593.00
Jun 1 2014 06:33pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 2 Jun 2014 00:32)
nemtudom mit sírsz ennyit azon hogy 1 bűnözőt arcon lőttek gázpisztollyal amikor elkezdett lökdösődni, neked mi bajod van úgy mégis?

Semmi baja nincs, csak nyomorék szegény.
Member
Jun 1 2014 06:35pm
– Ebédeltünk, amikor többen bejöttek a házba, és négy gyermekem, valamint a terhes feleségem szeme láttára ránk rontottak. Gázpisztollyal szó nélkül fejbe lőttek, vascsővel ütlegeltek, rám támadtak pajszerrel. A bútorainkat erővágóval verték szét, összeszedték a pénzünket, az aranyainkat. A szárítóval együtt dobálták ki a gyerekruhákat, az asztalt, a bőr ülőgarnitúrát az ablakon keresztül az utcára. 10-15 percig törtek-zúztak – mesélte Borbás Zoltán.

loled
Member
Gold: 0.00
Jun 1 2014 06:36pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 2 2014 12:32am)

te mitől félsz ennyire? érezni a postodon hogy otthon remegsz hogy arcon lőnek meg elterjesztik rólad a faszságokat, wtf man?

Quote (Smat @ Jun 2 2014 12:33am)
Semmi baja nincs, csak nyomorék szegény.

oké
Member
Jun 1 2014 06:44pm
Quote (xGurke @ Jun 2 2014 01:36am)
oké

te azt mondod, hogy ez most addig fog eszkalálni, hogy 2 hónap múlva mindenki mindenkire lövöldöz majd az utcán, tarkónlövik a terhes anyákat mert a biciklisávon sétáltak meg etc

remélem teis tudod hogy ennek semmi valóságalapja nincs, és csak egy elbaszott rémkép amit valamiért a fejedbe vettél/trollkodsz vagy kötözködsz vele direkt. semmi ilyesmi nemfog történni, megígérem, jó?
Member
Jun 1 2014 07:33pm
warnos vid

This post was edited by xGurke on Jun 1 2014 07:50pm
Member
Jun 1 2014 07:48pm
lehet hogy ez is

This post was edited by xGurke on Jun 1 2014 07:50pm
Member
Gold: 95.00
Jun 1 2014 08:16pm
Quote (xGurke @ Jun 1 2014 11:15pm)
holnap bemegyek az egyetemre és fejbelövök 3 tanárt, mert még mindig nem javították ki a zh-inkat, aztán hazafele megkéselek 2 cigányt, mert biztos tolvajok, a lakás előtt meg elvágom egy csöves torkát, mert múlthéten lopott a kukánkból
/thread
meghagyom a diszkurzus a kurva intelligens embereknek

Ejha
Vegre eletedben eloszor csinalnal valamut, amivel jobba teszed a vilagot
Member
Gold: 343.00
Jun 1 2014 10:32pm
Quote (xGurke @ Jun 1 2014 11:57pm)
azt magyarázd már meg nekem, hogy mi a faszért véded őket ennyire? mondd már nekem azt, hogy kurvára normális amit mostanában csinálnak bazdmeg, ha így folytatják 2 hónap múlva végigmennek a teréz körúton és randomra lelőnek embereket, mert ahhoz van kedvük
inb4 tomcat megtalálja ezeket a postokat és jövőhéten rám törik az ajtót, behoznak egy biciklit, aztán megvágják úgy a videókat, hogy én jöjjek ki szarul, aztán még ők a királyok, hogy 18an betörnek a lakásomba és a szart is kiverik belőlem
azt fogd már fel bazdmeg, hogy vannak LEGÁLIS jogi utak, amiken lehet intézkedni. ha nem tudsz intézkedni, mert akkora fasz vagy, hogy beköltöztetsz magad mellé egy raklapnyi cigányt, akkor ne lepődjél meg, hogy az anyádat is megbasszák.
ha meg legálisan jársz el, az idővel fog járni, mert nem csak neked van problémád az országban.
erre nem az a megoldás, hogy arcon lövök valakit, aki nem szimpatikus, mert OMG A RENDŐRSÉG NEM CSINÁL SEMMIT HURR DURR ÉN VAGYOK BATMAN, GOTHAMNAK SZÜKSÉGE VAN RÁM, HURR DURR
én középiskolába ilyen környékre jártam, kívánom tomcatnak is, hogy egyszer egyedül sétálgasson arra, mert most már kurvára ráférne az arrogáns hülye fejére, hogy szétbassza egy két cigány gyerek
hátha utána nem fogja magát jogász bíró ügyvéd rendőr ügyésznek hinni

btw inkább facebookon írjál rám majd holnap, mert felesleges itt vergődni

ez a baj
hogy azt hiszitek, hogy az segítene

elárulom; csak tovább szítaná a tüzet és még vehemensebben gyűlölné őket

velem is pont itt basztátok el

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 2 2014 12:44am)
te azt mondod, hogy ez most addig fog eszkalálni, hogy 2 hónap múlva mindenki mindenkire lövöldöz majd az utcán, tarkónlövik a terhes anyákat mert a biciklisávon sétáltak meg etc

remélem teis tudod hogy ennek semmi valóságalapja nincs, és csak egy elbaszott rémkép amit valamiért a fejedbe vettél/trollkodsz vagy kötözködsz vele direkt. semmi ilyesmi nemfog történni, megígérem, jó?

amúgy annak idején a zsidó üzletek kifosztása, zsidó emberek kergetése is így kezdődött
az elején tényleg zsugori, lehúzkodós, másokat lenéző pöffeszkedő zsidókat csesztek szét
aztán ahogy az idióta ősember részleg is felbátorodott; azért is agyonvert ha nagyobb volt az orrod vagy tetszett neki a karórád; mer biztos zsidó vagy; az, hogy jó vagy rossz ember az egyértelmű, hogy rossz mert a zsidó az rossz, kész
Member
Gold: 95.00
Jun 1 2014 10:41pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 2 2014 02:44am)

Te szemelyesen megigered? Xd
Mintha erne valamit a szavad
Go Back To Magyar Topic List
Prev1290329042905290629075001Next
Closed New Topic New Poll