d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1290229032904290529065001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 1 2014 04:14pm
Quote (Fej @ Jun 1 2014 09:41pm)
igazabol mig kituzik az elso idopontot az kb fel ev, volt egy eset ahol 3 ev utan terhes lett a birono es ELOLROL kezdtek az egeszet

:XD:XD
Member
Gold: 834.97
Jun 1 2014 04:16pm
de amúgy nem én vagyok itt tomket bevédőcimbije, szerintem is egy teljesen unszimpatikus gyökér ember, de ettől függetlenül még eltudom ismerni hogy jó az amit csinál legtöbb esetben + jól is csinálja, ha összebírt szedni 170ezer követőt, elismerésre méltó a munka amit végzett. persze ha nem követitek nyomon ezt akkor csak annyit láttok belőle hogy lol az idióta pofánlőtt valakit gázpisztollyal. de azért az elég fasza hogy szinte mindenhol ahol van tolvajkergetők csoport a biciklilopások száma a töredékére csökkent statisztikailag kimutathatóan

csapágy csapágy, fáradt vagyok és álmos

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 1 2014 04:17pm
Member
Gold: 4.20
Jun 1 2014 04:46pm
a sok gyulolkodes utan napicuki
http://mivoltma.444.hu/2014/04/08/kis-elefantok-ismerkednek-sajat-ormanyukkal/

:)))))))))))))))))))))
Member
Gold: 5,390.00
Jun 1 2014 04:47pm
elolvastam az egész storyt, meg újra megnéztem a videót

Benyhe Jánosnénak van egy nem túl nagy társadalmi értékű lánya, Benyhe Szilvia. A kislány 2000 körül összejött ezzel a Borbással, akiről akkor még nem tudta az Benyhéné, hogy miféle. Szilvia rábeszélte az édesanyját, hogy vegyenek fel hitelt, és építsenek egy szép ikerházat, aminek az egyik felében majd ők laknak Borbással, a másikban pedig majd az édesanya. Ez meg is történt, a ház megépült 2001-ben, a Nádtető utca 6. szám alatt. Igen ám, de amint összeköltöztek, kiderült, hogy ez a Borbás egy sunyi, erőszakos bűnöző. Rendszeresen verte Szilviát, droggal kereskedett (és teszi a mai napig is), bidámbidámokkal bandázott. A család kis élelmiszerboltját drogelosztóvá alakította, nyíltan árulta ott a designerdrogokat, s oda járt a város összes érvénytelen sutyerákja anyagért. Rendszeresen verte a feleségét, és üvöltve, trágárkodva szidalmazott mindenkit. Még a saját apját, anyját is azzal fenyegette, hogy kiköti őket és elvágja a torkukat, ha valami olyat mondtak, ami úri méltóságát sértette. Egyszóval egy igazi golyóérett szarházi.

aki itt nem röhögi el agát az hazudik
épített egy elvileg nagyon közismerten bűnöző valakinek egy fél házat, aztán csodálkozik, hogy a másik feléből kirakták miután beköltöztetett oda egy csürhe purdét :DDD
tehát alsó hangon a nő fogyatékos, nem is csoda, hogy sima jogi úton nem tudta elzavarni onnan ezt a söpredéket.

az akcióról agáról
>alapból idióta faszok mennek ilyen akcióra, akik ha ásnem este a kocsmában verekszenek akárki mással, kibaszott nevetséges
>semmi köze nem volt ennek az önvédelemhez, csak simán pofánlőtte a fazont
>fészbukjukon előadják, hogy milyen gecinagy hősök, meg milyen kurva mód igazuk van nevetséges torzításokkal

nevetséges az egész
Member
Gold: 834.97
Jun 1 2014 04:53pm
Quote (jarabekg @ Jun 1 2014 11:47pm)
elolvastam az egész storyt, meg újra megnéztem a videót

Benyhe Jánosnénak van egy nem túl nagy társadalmi értékű lánya, Benyhe Szilvia. A kislány 2000 körül összejött ezzel a Borbással, akiről akkor még nem tudta az Benyhéné, hogy miféle. Szilvia rábeszélte az édesanyját, hogy vegyenek fel hitelt, és építsenek egy szép ikerházat, aminek az egyik felében majd ők laknak Borbással, a másikban pedig majd az édesanya. Ez meg is történt, a ház megépült 2001-ben, a Nádtető utca 6. szám alatt. Igen ám, de amint összeköltöztek, kiderült, hogy ez a Borbás egy sunyi, erőszakos bűnöző. Rendszeresen verte Szilviát, droggal kereskedett (és teszi a mai napig is), bidámbidámokkal bandázott. A család kis élelmiszerboltját drogelosztóvá alakította, nyíltan árulta ott a designerdrogokat, s oda járt a város összes érvénytelen sutyerákja anyagért. Rendszeresen verte a feleségét, és üvöltve, trágárkodva szidalmazott mindenkit. Még a saját apját, anyját is azzal fenyegette, hogy kiköti őket és elvágja a torkukat, ha valami olyat mondtak, ami úri méltóságát sértette. Egyszóval egy igazi golyóérett szarházi.

aki itt nem röhögi el agát az hazudik
épített egy elvileg nagyon közismerten bűnöző valakinek egy fél házat, aztán csodálkozik, hogy a másik feléből kirakták miután beköltöztetett oda egy csürhe purdét :DDD
tehát alsó hangon a nő fogyatékos, nem is csoda, hogy sima jogi úton nem tudta elzavarni onnan ezt a söpredéket.

az akcióról agáról
>alapból idióta faszok mennek ilyen akcióra, akik ha ásnem este a kocsmában verekszenek akárki mással, kibaszott nevetséges
>semmi köze nem volt ennek az önvédelemhez, csak simán pofánlőtte a fazont
>fészbukjukon előadják, hogy milyen gecinagy hősök, meg milyen kurva mód igazuk van nevetséges torzításokkal

nevetséges az egész

hurr

durr

derr
Member
Gold: 343.00
Jun 1 2014 05:04pm
amúgy azt irta elvitette magát a mentővel utána meg hogy előjött a házból X:DGH?:de azt nem irta mikor jött vissza
Member
Gold: 0.00
Jun 1 2014 05:57pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 1 2014 10:53pm)
hurr

durr

derr

azt magyarázd már meg nekem, hogy mi a faszért véded őket ennyire? mondd már nekem azt, hogy kurvára normális amit mostanában csinálnak bazdmeg, ha így folytatják 2 hónap múlva végigmennek a teréz körúton és randomra lelőnek embereket, mert ahhoz van kedvük
inb4 tomcat megtalálja ezeket a postokat és jövőhéten rám törik az ajtót, behoznak egy biciklit, aztán megvágják úgy a videókat, hogy én jöjjek ki szarul, aztán még ők a királyok, hogy 18an betörnek a lakásomba és a szart is kiverik belőlem
azt fogd már fel bazdmeg, hogy vannak LEGÁLIS jogi utak, amiken lehet intézkedni. ha nem tudsz intézkedni, mert akkora fasz vagy, hogy beköltöztetsz magad mellé egy raklapnyi cigányt, akkor ne lepődjél meg, hogy az anyádat is megbasszák.
ha meg legálisan jársz el, az idővel fog járni, mert nem csak neked van problémád az országban.
erre nem az a megoldás, hogy arcon lövök valakit, aki nem szimpatikus, mert OMG A RENDŐRSÉG NEM CSINÁL SEMMIT HURR DURR ÉN VAGYOK BATMAN, GOTHAMNAK SZÜKSÉGE VAN RÁM, HURR DURR
én középiskolába ilyen környékre jártam, kívánom tomcatnak is, hogy egyszer egyedül sétálgasson arra, mert most már kurvára ráférne az arrogáns hülye fejére, hogy szétbassza egy két cigány gyerek
hátha utána nem fogja magát jogász bíró ügyvéd rendőr ügyésznek hinni

btw inkább facebookon írjál rám majd holnap, mert felesleges itt vergődni

This post was edited by xGurke on Jun 1 2014 06:03pm
Member
Gold: 1,593.00
Jun 1 2014 06:12pm
Quote (xGurke @ 1 Jun 2014 23:57)
azt magyarázd már meg nekem, hogy mi a faszért véded őket ennyire? mondd már nekem azt, hogy kurvára normális amit mostanában csinálnak bazdmeg, ha így folytatják 2 hónap múlva végigmennek a teréz körúton és randomra lelőnek embereket, mert ahhoz van kedvük
inb4 tomcat megtalálja ezeket a postokat és jövőhéten rám törik az ajtót, behoznak egy biciklit, aztán megvágják úgy a videókat, hogy én jöjjek ki szarul, aztán még ők a királyok, hogy 18an betörnek a lakásomba és a szart is kiverik belőlem
azt fogd már fel bazdmeg, hogy vannak LEGÁLIS jogi utak, amiken lehet intézkedni. ha nem tudsz intézkedni, mert akkora fasz vagy, hogy beköltöztetsz magad mellé egy raklapnyi cigányt, akkor ne lepődjél meg, hogy az anyádat is megbasszák.
ha meg legálisan jársz el, az idővel fog járni, mert nem csak neked van problémád az országban.
erre nem az a megoldás, hogy arcon lövök valakit, aki nem szimpatikus, mert OMG A RENDŐRSÉG NEM CSINÁL SEMMIT HURR DURR ÉN VAGYOK BATMAN, GOTHAMNAK SZÜKSÉGE VAN RÁM, HURR DURR
én középiskolába ilyen környékre jártam, kívánom tomcatnak is, hogy egyszer egyedül sétálgasson arra, mert most már kurvára ráférne az arrogáns hülye fejére, hogy szétbassza egy két cigány gyerek
hátha utána nem fogja magát jogász bíró ügyvéd rendőr ügyésznek hinni

btw inkább facebookon írjál rám majd holnap, mert felesleges itt vergődni

Ezt magyarázd meg annak a nőnek aki majdnem 14 évig pereskedett meg járta a bíróságokat mert a cigányok kidobták a saját házából ami őt illeti meg és az ő tulajdona.
Nesze neked jogi út.

Ne legyél már ekkora idióta.
Ennyi erővel én meg kérdezhetném azt hogy te miért véded ennyire a cigányokat?
Nekem is van pisztolyom, egy gázos, meg egy légfegyver, és ha egy retkes cigány nekiállna pofázni meg csavargatni a kezemet akkor lehet én is úgy pofán lőném hogy a mentő viszi el.
Amúgy meg ez hogy "random lelőnek embereket". Egy gázriasztó fegyverrel nehezen okozol halálos sérülést főleg úgy hogy a patronban paprikaspray van de gondolom az anti jobbik/tolvajkergetők gyűlésen ezt is elmagyarázták.
Member
Gold: 0.00
Jun 1 2014 06:17pm
Quote (Smat @ Jun 2 2014 12:12am)
Ezt magyarázd meg annak a nőnek aki majdnem 14 évig pereskedett meg járta a bíróságokat mert a cigányok kidobták a saját házából ami őt illeti meg és az ő tulajdona.
Nesze neked jogi út.

Ne legyél már ekkora idióta.
Ennyi erővel én meg kérdezhetném azt hogy te miért véded ennyire a cigányokat?
Nekem is van pisztolyom, egy gázos, meg egy légfegyver, és ha egy retkes cigány nekiállna pofázni meg csavargatni a kezemet akkor lehet én is úgy pofán lőném hogy a mentő viszi el.
Amúgy meg ez hogy "random lelőnek embereket". Egy gázriasztó fegyverrel nehezen okozol halálos sérülést főleg úgy hogy a patronban paprikaspray van de gondolom az anti jobbik/tolvajkergetők gyűlésen ezt is elmagyarázták.

akkor lődd már 10 centiről szemen magadat a gázpisztolyoddal légyszíves
Member
Gold: 1,593.00
Jun 1 2014 06:19pm
Quote (xGurke @ 2 Jun 2014 00:17)
akkor lődd már 10 centiről szemen magadat a gázpisztolyoddal légyszíves

Szeretem mikor részleteket ragadsz ki 1-1 hszből és azon vered a lőcsöst.

Azon persze átsuhantál amit az elején írtam.
Bírói végzés van róla hogy a cigányoknak takarodó van abból a házból Január óta. Ezt nem tudtad felfogni még, vagy majd csak a következő 3-4 hszben lesz lehetséges?

/e

Kipróbáltam hogy milyen ha egy méterről pofán lőnek paprikasprayes patronnal, pár óra alatt elintézed az éves könny és takony ellátásodat, de nem lehet vele olyan sérülést okozni még közelről sem amibe belepusztulsz. Vagyis lehet, de nehezen hiszem hogy bárki engedné hogy a halántékához szorítsák a gázriasztót.

This post was edited by Smat on Jun 1 2014 06:22pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1290229032904290529065001Next
Closed New Topic New Poll