Quote (BmA_BeMyAngel @ 1 Jun 2014 23:02)
hát nemtom miért lennének rasszisták, én elolvastam jópár bejegyzésüket, és többször is írták hogy nemkéne cigányozni a kommentekben etc, mert nem csak a cigányok lopnak meg csalnak. nekem ponthogy nem tűntek rasszistának, de most ha az esetek 90%ban cigány lop, akkor miért ne említenék meg hogy éppen milyen fajhoz tartozott az elkövető
tesom erosen szelsoseges es van tomcat boltjabol par poloja (tudomasom szerint o az egyik foszervezo), na most, ha tomcat azt allitja magarol hogy nem rasszista, akkor igen erosen hulyenek nez mindenkit
Quote (BmA_BeMyAngel @ 1 Jun 2014 23:05)
de egyébként lehet hogy rasszisták, mindenesetre a politikailag korrektség miatt próbálnak álszentkedni ha azok. az meg hogy a kommentekben mi folyik az más kérdés, ha azt nézzük hogy magyarországon az emberek 50%-a legalább rasszista + nagyon sok a buta ember is. már aki arra szánja az időt hogy fészbukon kommenteljen ilyen szarokhoz rendszeresen, az alapból nem normális szerintem
es pont az 50%, illetve a nagyon sok buta ember ala adja a lovat ezzel az onbiraskodassal, szerintem
illetve ha egy ilyen rasszista kopasz pocsnek kell rendet tenni az orszagban, akkor mar tenyleg nagy a baj
This post was edited by Fej on Jun 1 2014 04:08pm