Quote (Anarkin @ 1 Jun 2014 22:33)
de wtf ha van róla papírod akkor bíróságon 50k beadni és utána mondjuk felkúszik a számla 200k-ra, mire túl vagy kettő tárgyaláson és a bizonyítékok miatt visszakapsz mindent
de persze én hash tag szivárvány stb
meg nekünk egyszerűbb is SaaS dolgokkal, pl anno nem akartak kifizetni egy hatalmas összeget, megnyomta tesóm a STOP gombot (én nem mertem volna) és egyből indult az intézkedés
persze gondolom egy elkészült "házat" nehéz stoppolni
hat nalatok gondolom nem millios, 100 millios tetelekrol van szo, vagy en nem vagom, de akarhany epitoipari cegnel voltam, mindnek volt folyamatban levo peres ugye valamilyen ki nem fizetett szamlajuk miatt, es mind tobb eves tortenet volt
igazabol mig kituzik az elso idopontot az kb fel ev, volt egy eset ahol 3 ev utan terhes lett a birono es ELOLROL kezdtek az egeszet
/e: amugy vegtelenul egyszeru lenne megoldani az egeszet(ha a muszaki ellenor atvette az epuletet a fovallalkozonak kotelessege kifizetni mindenkit, kulonben megy az incasso), es ezaz igazan szomoru az egeszben, hogy mivel megsem teszik, azt hinne az ember, hogy ez igy bizonyos erdekcsoportoknak teljesen jo, es direkt nem valtoztatnak rajta
This post was edited by Fej on Jun 1 2014 03:46pm