Quote (zsansaccount @ 26 Mar 2011 21:38)
igazából több kárt okoz, mint amennyi haszna van - mondjuk 0 haszna van.
tipikus képmutató értelmetlen faszság, hányingerem van az ilyenektől. pár éve bátyám pattogott hogy én miért nem kapcsolom le a lámpát / gépet, kiröhögtem és tovább gépeztem (az csak ráadás, hogy bátyám kibaszottul pazarló, és semmit nem tesz a környezetért az év többi részében).
Quote (bbaallaaggee @ 26 Mar 2011 21:40)
has:
felülés ferdepadon
vagy
lefekszel a földre haverod fejed fölé áll kis terpeszben megfogod a két bokáját egyszerre felemeled a kinyújtott lábaidat meg akarod rúgni ő elkapja és visszalöki föld felé láb nem érhet a földhöz

ez nagyon geci tud lenni
mellre meg felsoroltad mamit kell/lehet csinálni, főleg nyomj fekve, ferde padon is, mind pozitív, mind negatív ferdeséggel
tyty, majd kirpróbálom őket, de az a para, hogy heti 1szer járok kondiba, ahol van rendes felszerelés, otthon nincsenek valami komoly cuccok, meg társ sincs ugye, szóval kéne pár olyan gyakorlat is amit pár súlyzóval / súlyzó nélkül is lehet csinálni, amiket csak így 5-10 perc alatt csinálok párat futás után. elvileg tudnék otthon is fekvenyomni, csak lusta vagyok pakolni a súlyokat folyton, meg olyan szar a pad, hogy félek egyedül nagy súlyokkal bármit csinálni ezen (főleg egyedül O_O)
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Mar 26 2011 02:43pm