d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1289290291292293473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 8 2021 06:12am
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ 8 Dec 2021 13:02)
Crash/net disconnection miatt nem haltál?
Mi volt az IAS bug a Death lordoknál? A hammert még nm kínozták meg.
Nihla viper bugot sajnálom, most majd kevesebbet ér a dest mint a hate/terror :(((

nekem DIGIvel szerencsém van itt ahol vagyok (meg a gépem a vezetékes neten kívül rá van kötve egy LTE routerre is, elvileg tudna fallbackelni, de még sosem próbáltam ki)
süni már 2x disconnectelt éjfél után pár perccel tele közben, mutatott is screenshotot h mit ír ki olyankor a game, eléggé sadface

/e: crash egyből kidob, az volt napi 10; most patch óta csak 2 :D

iasbug:
hát kb amit youtubeon is látsz, néha Joey postolt jókat arról h nem is animált a szörny/karakter az uncapped IAS miatt, csak eltűntél
toltam párszáz cs-t, meg több ezer tiktiktik-elős nilát, azok meg se karcoltak -- míg throneban egy ilyen pack death lord úgy kivégzett, hogy nem is láttam semmit, nem hogy reju/mindblast/saveandexit

dest key ára: ++, szomorúvá tesz

This post was edited by Anarkin on Dec 8 2021 06:16am
Member
Gold: 6,352.66
Dec 8 2021 06:16am
Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 13:01)
hcban pl olcsóbbak a sojok mint scben; legalábbis pár hete még fixen 500 fgvel olcsóbb volt (soj anni, anni profit)
szóval óvatosan a random kijelentésekkel
meg azzal is hogy "többszöröse"
főleg ha nincs day0 végtelen tőkéd*, hcban mfelsz és hc itemeket tradelsz, akkor végképp semmi értelme annak, amit mondasz -- *ennyi erővel mondhatnád azt is hogy valaki többet keres és [több] fg-t vesz
a rush sem eltérő
a rune-ok nem is olyan rég még nagyságrendileg ugyanannyiba kerültek, ha jól emlékszem
nem is folytatom.

amúgy te most azt írod körbe, hogy minden ami nem soloselffound az buziság
ami sehogy se vág a témába, csak gangelődsz a haverodhoz

--
csakmondom

hetek ota nem neztem arakat, de 1 ber most is tobb mint 2x annyiba kerul (az hirtelen van rajtad biztosan, mert enigma +infy), soj ki a faszt erdekel, egyaltalan van rajtad?
nem haveromhoz gangelodok, csak szimplan hasonlo a velemenyem. netto faszsag azt mondani, hogy ha nem haltal scben, akkor akar hczhatnal is. pl en is milliardos vagyok, mert multkor nem lottoztam, de elotte a heten igen, es ha ugyanazzal a szammal lottoztam volna, akkor megnyerem a fonyeremenyt. kb ennyire ertelmes
Member
Dec 8 2021 06:17am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Dec 2021 13:16)
hetek ota nem neztem arakat, de 1 ber most is tobb mint 2x annyiba kerul (az hirtelen van rajtad biztosan, mert enigma +infy), soj ki a faszt erdekel, egyaltalan van rajtad?
nem haveromhoz gangelodok, csak szimplan hasonlo a velemenyem. netto faszsag azt mondani, hogy ha nem haltal scben, akkor akar hczhatnal is. pl en is milliardos vagyok, mert multkor nem lottoztam, de elotte a heten igen, es ha ugyanazzal a szammal lottoztam volna, akkor megnyerem a fonyeremenyt. kb ennyire ertelmes

csak azt ugye megint nem írtad le h miért nem
míg én elég részletesen leírtam h miért igen
részemről job done
Member
Dec 8 2021 06:22am
Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 13:17)
csak azt ugye megint nem írtad le h miért nem
míg én elég részletesen leírtam h miért igen
részemről job done

nem nagyon van mit azon leirni, hogy ha fgbol osszevasarolsz 1 karit hcban, az valoszinuleg dragabb lesz, adott item eseten a tobbszorose lesz, mint scben, szimplan azert, mert hcban 1 csomo item eltunik halalkor, tehat nagyobb xyz itemre az igeny.
ha day0 jatszol, akkor valoban mind1, hogy 5k fg 1 shako, vagy 100fg, mert te is dragabban tudod eladni ofc, de ez nalad nem ez a helyzet tudtommal
Member
Dec 8 2021 06:49am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Dec 2021 13:22)
nem nagyon van mit azon leirni, hogy ha fgbol osszevasarolsz 1 karit hcban, az valoszinuleg dragabb lesz, adott item eseten a tobbszorose lesz, mint scben, szimplan azert, mert hcban 1 csomo item eltunik halalkor, tehat nagyobb xyz itemre az igeny.
ha day0 jatszol, akkor valoban mind1, hogy 5k fg 1 shako, vagy 100fg, mert te is dragabban tudod eladni ofc, de ez nalad nem ez a helyzet tudtommal

főleg hogy egy hr többe került mint az összes fg-m (és egy nem-sorc casterre kell alapból 5+) megint csak nem tudom, hogy a "tudtommal"-t mire alapozod

->
Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 13:01)
szóval óvatosan a random kijelentésekkel

pls?

amúgy meg azért off az egész, mert 5 nappal azután h elkezdtem játszani (gold log alapján), ismerős beajánlott annizásba, le is ölte nekem diákat, és $f$g$

szóval az én példámtól eltekintve, generalizálható:
sehogy sincs értelme azt mondani, hogy a HC drágább ezért nehezebb, mert nincs miről beszélni, 5 perc alatt felgeareled a mai világban így is úgy is -- esetleg eggyel több walkba lépsz be 😱 (ennek mentén fg-t se hoardolok, szétdonoltam vagy 10k-t miután meglett az eni+infy)

annak lenne értelme, ha azt írnád, hogy "minden, ami nem soloselffound az buziság", oké, az is fun -- másként

This post was edited by Anarkin on Dec 8 2021 06:51am
Member
Dec 8 2021 06:54am
Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 13:49)
főleg hogy egy hr többe került mint az összes fg-m (és egy nem-sorc casterre kell alapból 5+) megint csak nem tudom, hogy a "tudtommal"-t mire alapozod

->

pls?

amúgy meg azért off az egész, mert 5 nappal azután h elkezdtem játszani (gold log alapján), ismerős beajánlott annizásba, le is ölte nekem diákat, és $f$g$
sehogy sincs értelme azt mondani, hogy a HC drágább ezért nehezebb, mert nincs miről beszélni, 5 perc alatt felgeareled a mai világban így is úgy is -- esetleg eggyel több walkba lépsz be 😱 (ennek mentén fg-t se hoardolok, szétdonoltam vagy 10k-t miután meglett az eni+infy)

annak lenne értelme, ha azt írnád, hogy "minden, ami nem soloselffound az buziság", oké, az is fun -- másként

a tudtommalt arra alapoztam, hogy igy emlekeztem.
de akkor rosszul emlekeztem
Member
Gold: 1,700.00
Dec 8 2021 07:12am
Quote (Anarkin @ Dec 8 2021 01:12pm)
nekem DIGIvel szerencsém van itt ahol vagyok (meg a gépem a vezetékes neten kívül rá van kötve egy LTE routerre is, elvileg tudna fallbackelni, de még sosem próbáltam ki)
süni már 2x disconnectelt éjfél után pár perccel tele közben, mutatott is screenshotot h mit ír ki olyankor a game, eléggé sadface

/e: crash egyből kidob, az volt napi 10; most patch óta csak 2 :D

iasbug:
hát kb amit youtubeon is látsz, néha Joey postolt jókat arról h nem is animált a szörny/karakter az uncapped IAS miatt, csak eltűntél
toltam párszáz cs-t, meg több ezer tiktiktik-elős nilát, azok meg se karcoltak -- míg throneban egy ilyen pack death lord úgy kivégzett, hogy nem is láttam semmit, nem hogy reju/mindblast/saveandexit

dest key ára: ++, szomorúvá tesz

Init7 fix + Swisscom 4G van. Nekem is tudja a fallbacket, de szerintem ez a tcp session miatt nem működik(de majd letesztelem)
Member
Gold: 123,000.09
Dec 8 2021 07:35am
Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 13:49)

->

pls?

szóval az én példámtól eltekintve, generalizálható:

En voltam!!!!! Enyem a kredit !
Es most aggyaaaa fgt!
Member
Dec 8 2021 07:55am
Quote (MommysMilk @ 8 Dec 2021 14:35)
En voltam!!!!! Enyem a kredit !
Es most aggyaaaa fgt!

elverted a sajátodat steamen MI
Member
Gold: 5,302.77
Dec 8 2021 08:31am
SC és HC árak között azért most már van különbség, főleg, ha a HR-t nézed. A playerbase jóval kevesebb, illetve szerintem kevesebben botoznak HC-ban (gondolom túl hülyék hozzá).

Az, hogy a SoJ miért olcsóbb HC-ban: valszeg azért, mert SC-ben 10x annyi DC event van, és ezért több SoJ-t kell égetni, keresettebb. Simán lehetne amúgy HC SoJ-jal is walkoltatni, mert az IP ugyanaz.

This post was edited by -joey- on Dec 8 2021 08:32am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1289290291292293473Next
Add Reply New Topic New Poll