Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Dec 2021 13:22)
nem nagyon van mit azon leirni, hogy ha fgbol osszevasarolsz 1 karit hcban, az valoszinuleg dragabb lesz, adott item eseten a tobbszorose lesz, mint scben, szimplan azert, mert hcban 1 csomo item eltunik halalkor, tehat nagyobb xyz itemre az igeny.
ha day0 jatszol, akkor valoban mind1, hogy 5k fg 1 shako, vagy 100fg, mert te is dragabban tudod eladni ofc, de ez nalad nem ez a helyzet tudtommal
főleg hogy egy hr többe került mint az összes fg-m (és egy nem-sorc casterre kell alapból 5+) megint csak nem tudom, hogy a "tudtommal"-t mire alapozod
->
Quote (Anarkin @ 8 Dec 2021 13:01)
szóval óvatosan a random kijelentésekkel
pls?
amúgy meg azért off az egész, mert 5 nappal azután h elkezdtem játszani (gold log alapján), ismerős beajánlott annizásba, le is ölte nekem diákat, és $f$g$
szóval az én példámtól eltekintve, generalizálható:
sehogy sincs értelme azt mondani, hogy a HC drágább ezért nehezebb, mert nincs miről beszélni, 5 perc alatt felgeareled a mai világban így is úgy is -- esetleg eggyel több walkba lépsz be 😱 (ennek mentén fg-t se hoardolok, szétdonoltam vagy 10k-t miután meglett az eni+infy)
annak lenne értelme, ha azt írnád, hogy "minden, ami nem soloselffound az buziság", oké, az is fun -- másként
This post was edited by Anarkin on Dec 8 2021 06:51am