det qt inner fire divine spirit kombodeck xd
meg mindig nincs kartyam jobb deckhez, de ma is nyitottam ket pakkot, es egy epicen meg az inner firen kivul semmi normalis lap nem volt, DE AZERT VOLT BENNE KET MAD BOMBER :DDDDDDDDD
csak ugy meg nem merek lapokat szetszedni, miutan meg konkretan keykardjaim nincsenek amik kore ezek kesobb jobbak lehetnenek, szoval dustbol is csak 135 van
mindegy, majd ha lesz 200, akkor kraftolok rare-eket legalabb, ket injured blademastat vagy valamit
ket argusom mar van, nem lenne rossz ket sunfury, de ahhoz meg kene ancient watcher is hogy manawise megerje lerakni oket
kozben meg kezdo koromban nehany tok ertelmes kartyat is szetszedtem, leaper gnome, harvest golem, ancient watcher, csak azert mert nem tetszettek vagy nem illettek ebbe a priest deckbe xd
ha nyitnek egy leeroyt valamikor az lenne imo a legjobb, egy csomo rugo meg hunter kartyam mar meg van hozza, es akkor lehetne korejuk epitkezni ezekbol az elfekvo kartyakbol
na mindegy, ma jatszottam ezzel a szarral egy bo 7 orat (jezusom meg kimondani is faj :DDD) majd hetvegen ujra jacizok lel, addigra lesznek megint questek :3