Quote (N4aBz @ 21 Jul 2011 20:48)
BRANDNAK 928 WINJE VOLT OMG. 12 ölésemből legalább 6 a brand, bárkit meg lehet kérdezni.
http://i55.tinypic.com/idrkgg.jpg
jarának meg szétbaszom a seggét, ha megint feedelni fog. ÉS VEGYEN APT BASZDMEG ja és tanuljon meg célozni
zsannak meg üzenem hogy ne akkor kezdjen el heroskodni, amikor a tank halott, én meg nem tudom gyógyítani.
már a felénél kurvára kikaptunk, felbasztam az agyamat és nem érdekelt az egész. ha lett volna értelme, akkor fele ennyiszer halok, utolsó 5 halál olyan volt, h futok defendelni full élettel, jön brand, 2 torony mellett 1 hit stun, 1 hit 10 hp-n vagyok és aztán elégtem az damage over time-tól kb. első négy is így volt, csak akkor miden, nem öltem creepet, torony alatt álltam, de ott is megevett a gecibe. nem volt tankunk, mert morde istentelen balfasz volt, jarabek csak ugat, h ő majd majd ő, kacsa meg a statra megy (mondjuk most hiába, mert nem lett neki jó) és ezért minden teamfight 4v5 volt, vagy kevesebb mert brand rácsapott a billentyűzetre és kinyírt. nem láttam, h csináltál ennyi kill-t, de gg.
kurvafaszzopó, aki branddel játszott meg egy useless senkiházi, mert 1 kibaszott rankedje nincs, csak itt veri a faszát. sztem megvette ezt az egy hero-t és ezzel játszik azóta is, van 928 winje meg vagy 2k loss. ah mind1, de akkor is felbasznak az ilyenek. kurvára ne sorsoljon össze olyannal, akinek kereken 9x több winje van. jarabek meg tanuljon már meg ne feedelni valamivel és vegyen egy olyan karaktert amivel tud játszani és gyakoroljon. kacsa meg ne azt lesse, h minél több killje legyen, hanem játsszon csapatban. már ez előtt is csomószor kaptunk ki, mert ő 13646-et ölt, de mindig a menekülőket levágta és eltűnt, menekült meg mittom én, minket meg felaprítottak, mert egyszerűen 5v4-ben jöttek ránk. és ha 4-en meghalunk, nem ér semmit, h ő 1-2 menekülőt el tud kapni
oli meg unlockolja fb like-kal tristranat és akkor még több hőse lesz
This post was edited by zsansaccount on Jul 21 2011 03:06pm