d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Nem Tudom Hogy Mondjam El
Prev1282930313243Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Feb 25 2017 02:02am
Quote (ToldiSenior @ 25 Feb 2017 09:54)
Teljesen logikus. A Fidesz nyilván nem fog nyilvánosan kiállni harakirizni. Nyilván nem áll ki bizonygatni, hogy "nem is igaz, hogy mi olyan korruptak vagyunk..."

Majd 2018. áprilisában a magyarok eldöntik.

Arra viszont vigyázzatok, hogy a Fidesz 2028-ban is akar majd olimpiát, és erről, bölcsen, hallgatni fog a 2018-as kampányban, mert ezt nem is kell bizonygatnia, ezt mindenki tudja. Nektek viszont még bizonyítanotok kell, hogy tényleg a budapestiek javát akartátok, nem csak a médiafigyelmet és a hírnevet.

Szóval jó lesz ez a 2018-as parlamenti választási kampány, alig várom :)

izgalmas évek lesznek az elkövetkezendőek, az biztos
Member
Gold: 11.00
Feb 25 2017 02:17am
Még egy gondolat Toldihoz.. Szerinted hányan engedhetik meg maguknak,hogy jegyet váltsanak itthon egy ilyen rendezvényre? Az emberek döntő többsége csak a tv-ben nézné az olimpiát így is.. Maradjunk annyiban, hogy maximum pár ezer ember álmát "gyilkolták meg"..

Egyébként meg szerintem igen is nőne a terrorveszély, jönnének ide nyugatról is (francia, belga etc.) és nekem ne mondja senki, hogy ha a francia titkosszolgálat nem tudott megelőzni néhány sajnálatos eseményt, akkor majd a magyar TEK megoldja ezt a feladatot..
Itt eddig nem robbantottak, mert jelentéktelenek vagyunk.. Egy olimpián történő terrorcselekménnyel viszont ismét magukra hívnák a figyelmet, nagy "siker" lenne nekik
Member
Gold: 1.00
Feb 25 2017 02:21am
Aki azt hiszi, hogy itt lehet valami változást elérni az bolond.
A népesség képességeloszlása nagyjából hasonló, legalábbis ennyire kicsi területn belül, mint nyugat és középeurópa, tehát alapjáraton itt is annyi értelmes és annyi hülye volt, mint nyugaton.
Az értelmes valamire való embereink nagyja elment külföldre. Itt most ezt nem úgy kell érteni, hogy csak az okosak mentek el, hanem úgy hogy aki jó valamire. Az is egy jó képesség az országnak, ha moderált értelmi képességek mellett az illető tisztességes és szorgos. Nem csak mérnökök kellenek egy országnak.
Ezek azok az emberek, akik nyelvet tudnak többnyire, mernek vállalkozni, odateszik magukat ha kell vagy éppen csak nem kummantanak egész nap a munkában.

Ők elmentek. Itt meg marad a selejt vagy az, aki még el fog menni a hanyatló nyugatra.
Olyanok vannak itt, akiknek valamilyen okból még nem jött el az indulás ideje (próbálkozik ilyen momentummal, sulit végez még, nehezen szánja rá magát ... stb).
De tömegével elmentek azok, akik példát mutathatnának, akikhez lehetne értelmes érvekkel szólni.

Nincs kit megszólítani, aki érti az vagy már elment, vagy a próbálkozók apró ittmaradt táborát erősíti. A momo-nak nincs kit meggyőznie, mert rajtuk kívül akit érdekel, érti az már nincs is itt.

Ez a rendszer össze fog omlani. Szerintetek kibírná, ha holnaptól mindent jól csinálnátok?
Hány évfolyamot züllesztenek le az oktatási reformjukkal? Mennyiren jönnének ide vissza?
Milyenek lesznek a kontraszelektáltak gyerekei?
Van lehetőség ezt visszacsinálni? Ki fog idejönni úgy, hogy azt mondod, hogy 20 évig kell dolgoznod azért, hogy helyrehozzuk a károkat?
Ha vissza is jönnek, akkor is évtizedekbe telik mire helyrehozzák ezt, az életüket erre kell áldozni.
De minek tennék? Ott a hanyatló nyugat, ahol ez már készen van.

Nem értem, hogy mit is akartok és hogy mit gondoltok, hogy a szüleitek miből fognak élni, ha ti maradtok?
Lesz nyugdíjuk? Vagy mit fognak csinálni? Mit fogsz csinálni velük te, ha maradsz?

Ti tényleg láttok reményt vagy csak jó buli és jól mutat az önéletrajzban majd külföldön?

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 25 2017 02:24am
Member
Gold: 6,352.66
Feb 25 2017 02:21am
erdemes az elmult 40-50postot elolvasni? eleg hosszunak tuntek,es eleg almos vagyok, viszont igy elvesztettem a fonalat
Member
Gold: 1.00
Feb 25 2017 02:22am
Quote (chad05 @ 25 Feb 2017 10:17)
Még egy gondolat Toldihoz.. Szerinted hányan engedhetik meg maguknak,hogy jegyet váltsanak itthon egy ilyen rendezvényre? Az emberek döntő többsége csak a tv-ben nézné az olimpiát így is.. Maradjunk annyiban, hogy maximum pár ezer ember álmát "gyilkolták meg"..

Egyébként meg szerintem igen is nőne a terrorveszély, jönnének ide nyugatról is (francia, belga etc.) és nekem ne mondja senki, hogy ha a francia titkosszolgálat nem tudott megelőzni néhány sajnálatos eseményt, akkor majd a magyar TEK megoldja ezt a feladatot..
Itt eddig nem robbantottak, mert jelentéktelenek vagyunk.. Egy olimpián történő terrorcselekménnyel viszont ismét magukra hívnák a figyelmet, nagy "siker" lenne nekik

+tele lenne a város, hatalmas zsúfoltság lenne, meg olyan helyekről is jönnének, ahol egész más a kultúrájuk, például almát esznek nyilvánosan, így hangosan csócsálva meg ilyenek...
Member
Gold: 0.92
Feb 25 2017 02:23am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 25 2017 08:21am)
erdemes az elmult 40-50postot elolvasni? eleg hosszunak tuntek,es eleg almos vagyok, viszont igy elvesztettem a fonalat

az a baj h Toldi írta kb a 80%at es ismerve a tagot en felek elolvasni, tudván hogy a végen fel fogom tenni magamnak a kérdést hogy mi a fasznak tettem ezt. Inkább menjünk az osu topicba imo

This post was edited by rapiddani on Feb 25 2017 02:24am
Member
Gold: 22,413.07
Feb 25 2017 02:24am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 25 2017 09:21am)

nemtom, beszélgessünk masrol szerintem

Member
Gold: 11.00
Feb 25 2017 02:24am
Quote (CyberPunk666 @ 25 Feb 2017 09:22)
+tele lenne a város, hatalmas zsúfoltság lenne, meg olyan helyekről is jönnének, ahol egész más a kultúrájuk, például almát esznek nyilvánosan, így hangosan csócsálva meg ilyenek...

nem értem, miért baj almát enni nyilvánosan :(
Member
Gold: 80.00
Feb 25 2017 02:26am
Quote (CyberPunk666 @ 25 Feb 2017 10:21)
Aki azt hiszi, hogy itt lehet valami változást elérni az bolond.
A népesség képességeloszlása nagyjából hasonló, legalábbis ennyire kicsi területn belül, mint nyugat és középeurópa, tehát alapjáraton itt is annyi értelmes és annyi hülye volt, mint nyugaton.
Az értelmes valamire való embereink nagyja elment külföldre. Itt most ezt nem úgy kell érteni, hogy csak az okosak mentek el, hanem úgy hogy aki jó valamire. Az is egy jó képesség az országnak, ha moderált értelmi képességek mellett az illető tisztességes és szorgos. Nem csak mérnökök kellenek egy országnak.
Ezek azok az emberek, akik nyelvet tudnak többnyire, mernek vállalkozni, odateszik magukat ha kell vagy éppen csak nem kummantanak egész nap a munkában.

Ők elmentek. Itt meg marad a selejt vagy az, aki még el fog menni a hanyatló nyugatra.
Olyanok vannak itt, akiknek valamilyen okból még nem jött el az indulás ideje (próbálkozik ilyen momentummal, sulit végez még, nehezen szánja rá magát ... stb).
De tömegével elmentek azok, akik példát mutathatnának, akikhez lehetne értelmes érvekkel szólni.

Nincs kit megszólítani, aki érti az vagy már elment, vagy a próbálkozók apró ittmaradt táborát erősíti. A momo-nak nincs kit meggyőznie, mert rajtuk kívül akit érdekel, érti az már nincs is itt.

Ez a rendszer össze fog omlani. Szerintetek kibírná, ha holnaptól mindent jól csinálnátok?
Hány évfolyamot züllesztenek le az oktatási reformjukkal? Mennyiren jönnének ide vissza?
Van lehetőség ezt visszacsinálni? Ki fog idejönni úgy, hogy azt mondod, hogy 20 évig kell dolgoznod azért, hogy helyrehozzuk a károkat?
Ha vissza is jönnek, akkor is évtizedekbe telik mire helyrehozzák ezt, az életüket erre kell áldozni.
De minek tennék? Ott a hanyatló nyugat, ahol ez már készen van.

Nem értem, hogy mit is akartok és hogy mit gondoltok, hogy a szüleitek miből fognak élni, ha ti maradtok?
Lesz nyugdíjuk? Vagy mit fognak csinálni? Mit fogsz csinálni velük te, ha maradsz?

Ti tényleg láttok reményt vagy csak jó buli és jól mutat az önéletrajzban majd külföldön?

én látom a reményt és sokan mások is
szerintem ha lenne végre egy normális kormányunk sokan feladnák a jobb életet, hogy hazajöhessenek felépíteni ugyan azt, mint amit kint tapasztaltak, sokaknak fontos lenne, hogy itthon tudjanak élni, csak egyszerűen nem lehetett és ezért mentek el
sokan hazajönnének és sokan jelezték is már ezt egyébként itt-ott
Member
Gold: 2,280.00
Feb 25 2017 02:28am
Quote (chad05 @ Feb 25 2017 09:17am)

Figyelj, én 2001-ben, egyetem után voltam sorkatona, tartalékos tiszti tanfolyamon, 2012 február óta vagyok önkéntes műveleti tartalékos, nyaranta 2 hónapig kiképző vagyok, tavaly karácsonykor a határt őriztem a semmirekellő migránsok ellen, és most március 1-től pedig aktív katona leszek. Ha téged ez annyira érdekel, gyere Önkéntes Területvédelmi Tartalékosnak! Tégy valamit hazád biztonságáért! Én ott leszek a gáton, ahogy a határon is ott vagyok, a rendezvénybiztosításokon is ott leszek! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Biztosítsuk együtt a magyar olimpia biztonságát!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1282930313243Next
Add Reply New Topic New Poll