d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev1282930313243Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 07:24am
Quote (anyd @ Oct 9 2014 02:23pm)
akkor pofánbasznám hogy hogy mer így beszélni a barátnőmmel. ha csak a véleményét mondaná meg, tűrhető formában akkor nem lenne bajom vele.

és szerinted mi a különbség aközött, hogy a fórumon mondja ezt egy usernek, vagy a barátnődre?

szerintem minkét esetben emberekről beszélünk (tökimndegy, hogy ismerős, ismeretlen), akit cpt elmondása szerint minden további nélkül elküldhet az anyjába, mert jobbik szimpatizáns
Member
Gold: 280.00
Oct 9 2014 07:26am
Quote (RRC @ Oct 9 2014 02:23pm)
Tok jo a,ugy, hogy a sok barom azert kemeny jobbikos, mert az allitolag megoldast kinal a ciganyproblemara, mig a tobbi nevetseges programjuk honapok alatt romba dontene az amugy is szar helyzetben levo orszagot. De legalabb meglincseltunk par ciganyt.

Ezzel nem azt mondom, hogy nincs veluk problema, de lassunk mar ezen tul

Épp ezért nyílt titok/meme/tény hogy a jobbik voterek egyszerü emberek.. Akiket ilyen ostoba emberek meg tudnak vezetni, azokról még jó hogy megvan mindenki véleménye. A fidesz is gusztustalan, de legalkább profi módon szédítenek, és nem annyira látom gáznak ha valaki bedől a hülyeségüknek, mint ha mondjuk a csapat buta csőcseléknek hiszi el valaki a hülyeségét.

kimondtam, itt a véleményem

This post was edited by anyd on Oct 9 2014 07:28am
Member
Oct 9 2014 07:26am
Quote (TuskesVanek @ Oct 9 2014 02:24pm)
és szerinted mi a különbség aközött, hogy a fórumon mondja ezt egy usernek, vagy a barátnődre?

szerintem minkét esetben emberekről beszélünk (tökimndegy, hogy ismerős, ismeretlen), akit cpt elmondása szerint minden további nélkül elküldhet az anyjába, mert jobbik szimpatizáns

Mutass egy olyan postot ami tintát nem tűrő módon fejtett ki véleményt a topicban, és nem volt benne személyeskedés.
Member
Oct 9 2014 07:28am
Quote (anyd @ Oct 9 2014 02:26pm)
Épp ezért nyílt titok/meme/tény hogy a jobbik voterek egyszerü emberek.. Akiket ilyen ostoba emberek meg tudnak vezetni, azokról még jó hogy megvan mindenki véleménye. A fidesz is gusztustalan, de legalkább profi módon szédítenek, és nem annyira látom gáznak ha valaki bedől a hülyeségüknek, mint ha mondjuk a csapat buta csőcselék hiszi el a hülyeségét.

valszeg egyszerű emberek, egyszerűbb problémákkal, mint pl. hogy cpt hány darab húszezressel pózol...

meg van neki is az oka, amiért velük szimpatizál, a pártot nem kell tisztelni, de a másik véleményét igen

és pont ezért írtam x oldal vergődéssel ezelőtt, hogy nyugodtan ócsároljátok a pártokat és a politikusokat, de az embereket ne, azért, mert neki más a véleménye, mint neked, mert akkor te sem vagy különb, mint ami ellen beszélsz...

Quote (anyd @ Oct 9 2014 02:26pm)
Mutass egy olyan postot ami tintát nem tűrő módon fejtett ki véleményt a topicban, és nem volt benne személyeskedés.

a legutolsó nagy vita a poltika topicban, ahol postoltam a facebook képét etc, pont ilyen volt, bejött 2 jobbik voter, josheide elkezdett velük érvelni, rawen beböfögött egy egyszavas lenéző kommentet, én megjegyeztem, hogy standard, cpt elkezdett anyázni engem, aztán meg a két jobbik votert, kb. így volt, de keresd vissza nyugodtan

This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 07:30am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Oct 9 2014 07:28am
Quote (anyd @ 9 Oct 2014 15:26)
Épp ezért nyílt titok/meme/tény hogy a jobbik voterek egyszerü emberek.. Akiket ilyen ostoba emberek meg tudnak vezetni, azokról még jó hogy megvan mindenki véleménye. A fidesz is gusztustalan, de legalkább profi módon szédítenek, és nem annyira látom gáznak ha valaki bedől a hülyeségüknek, mint ha mondjuk a csapat buta csőcseléknek hiszi el valaki a hülyeségét.

Ez, a jobbik nem megoldas semmir, de majd meglatja a sok idiota amikor mar keso lesz.... Akkor nevetnek
Member
Gold: 28.76
Oct 9 2014 07:29am
Quote (AngryBug @ Oct 9 2014 03:24pm)
butageci nyomorult idegesito rakos fasz vagyok

Fixaltam
Ne itt bogj pls)) meg mindig varom h mutassal nekem postokat abbol az idobol
Bar ez akkor se sikerult amikor aktualis volt a dolog
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 03:24pm)
nem hiszem hogy bárkit is érdekelne
az meg hogy téged érdekel engem nem érdekel  :wacko:

De mindenkit erdekel ubi higgy nekem
Engem is nagynagyon erdekel, szeretnem tudni mi a helyzet veled))
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2014 07:30am
Quote (tevetavamultija @ Oct 9 2014 01:29pm)
Fixaltam
Ne itt bogj pls)) meg mindig varom h mutassal nekem postokat abbol az idobol
Bar ez akkor se sikerult amikor aktualis volt a dolog

De mindenkit erdekel ubi higgy nekem
Engem is nagynagyon erdekel, szeretnem tudni mi a helyzet veled))

ezt a stílust hagyd meg senee-nek, vele amúgy is jókat beszélgettél valamelyik topicban, szerintem
inkább nála próbálkozz
Member
Oct 9 2014 07:31am
Quote (TuskesVanek @ Oct 9 2014 02:28pm)
valszeg egyszerű emberek, egyszerűbb problémákkal, mint pl. hogy cpt hány darab húszezressel pózol...

meg van neki is az oka, amiért velük szimpatizál, a pártot nem kell tisztelni, de a másik véleményét igen

és pont ezért írtam x oldal vergődéssel ezelőtt, hogy nyugodtan ócsároljátok a pártokat és a politikusokat, de az embereket ne, azért, mert neki más a véleménye, mint neked, mert akkor te sem vagy különb, mint ami ellen beszélsz...

Ez nem így működik. Ha valaki politizál akkor készüljön fel hogy véleményt kap. Ha a jobbikra szavaz valaki akkor készüljön fel rá hogy számonkérik, ugyanis SZAVAZOTT, és hatással volt az ország jövőjére, még ha nem is olyan nagy mértékben.
Member
Gold: 28.76
Oct 9 2014 07:32am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 03:30pm)
ezt a stílust hagyd meg senee-nek, vele amúgy is jókat beszélgettél valamelyik topicban, szerintem
inkább nála próbálkozz

Ofc
Senee az egyetlen oszinte ember rajtam kivul a subon ((((((((

De hiaba, engem akkoris ubi erdekel.
Member
Oct 9 2014 07:32am
Quote (anyd @ Oct 9 2014 02:31pm)
Ez nem így működik. Ha valaki politizál akkor készüljön fel hogy véleményt kap. Ha a jobbikra szavaz valaki akkor készüljön fel rá hogy számonkérik, ugyanis SZAVAZOTT, és hatással volt az ország jövőjére, még ha nem is olyan nagy mértékben.

akkor nevezzük át a politika topicot official flame topicra akár, ha szerinted kultúrált módon nem lehet véleményt nyilvánítani :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1282930313243Next
Add Reply New Topic New Poll