Quote (anyd @ Oct 9 2014 02:26pm)
Épp ezért nyílt titok/meme/tény hogy a jobbik voterek egyszerü emberek.. Akiket ilyen ostoba emberek meg tudnak vezetni, azokról még jó hogy megvan mindenki véleménye. A fidesz is gusztustalan, de legalkább profi módon szédítenek, és nem annyira látom gáznak ha valaki bedől a hülyeségüknek, mint ha mondjuk a csapat buta csőcselék hiszi el a hülyeségét.
kimondtam, itt a véleményem
valszeg egyszerű emberek, egyszerűbb problémákkal, mint pl. hogy cpt hány darab húszezressel pózol...
meg van neki is az oka, amiért velük szimpatizál, a pártot nem kell tisztelni, de a másik véleményét igen
és pont ezért írtam x oldal vergődéssel ezelőtt, hogy nyugodtan ócsároljátok a pártokat és a politikusokat, de az embereket ne, azért, mert neki más a véleménye, mint neked, mert akkor te sem vagy különb, mint ami ellen beszélsz...
Quote (anyd @ Oct 9 2014 02:26pm)
Mutass egy olyan postot ami tintát nem tűrő módon fejtett ki véleményt a topicban, és nem volt benne személyeskedés.
a legutolsó nagy vita a poltika topicban, ahol postoltam a facebook képét etc, pont ilyen volt, bejött 2 jobbik voter, josheide elkezdett velük érvelni, rawen beböfögött egy egyszavas lenéző kommentet, én megjegyeztem, hogy standard, cpt elkezdett anyázni engem, aztán meg a két jobbik votert, kb. így volt, de keresd vissza nyugodtan
This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 07:30am