d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Miniszterelnök Topic > Nyár Végére
Prev1282930313235Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Aug 30 2013 05:50am
istenem komolyan mondom kapavágás baszod
Member
Gold: 25,700.31
Aug 30 2013 05:51am
Quote (Senee @ 30 Aug 2013 13:42)
hihetetlenek azok az emberek akik átlátják, hogy szar és mégis a szavazgatás mellett kampányolnak

kb mintha egy nyilvánvalóan csaló játékmesterrel állnál le csaló ellenfelekkel együtt a játéknak, hogy "NA MOST ÉN VÁLTOZTATOK", úgy, hogy a játékmester és az ellenfelek és mindenki összejátszik

joey jön ezzel, hogy kiharcolták nekünk annak idején a szavazás jogát és menjünk el amig lehet
akkor jo volt, szép idea, szép elgondolás, de mára már ezt is szétbarmolta korrumpálta ez a tetves emberi faj

tényleg itt is érvénybelép az, hogy okosnak képzeli magát közben birka
mondja, hogy EZZEL FOGOK VÁLTOZTATNI, DE HA NEM IS, AZZAL JÁRULOK HOZZÁ, HOGY A KISEBB SZART VÁLASZTOM
istenem komoylan mondom

és az a szép az egészben hogy ez csak egyféle variáció és ahány fej annyi haj
mindenki a sok baromságával azt hiszi jó lesz úgy

a sok zsíros geci meg röhög a markában, hogy itt mindenki mekkora individuum, a sok paraszt majd jol eldönti mi legyen( :XD:XD)
holott csak azt döntik el amit ők megengednek, hogy eldöntsenek

nevetséges az egész

dunapartján bolhacirkusz ez kell a népnek
addig se azon keseregnek, hogy szar, hanem egymást basztatják amitől méginkább nem fognak felállni ellenünk,s fejünket venni háhá

Mivel ilyen jogallamban elunk hogy a valasztasokkal bizol meg egy partot a vezetessel igy igen ezzel valtoztathatsz.
Az hogy mindenki lop csal hazudik meg mar kozhely, nyilvanvalo hogy akarki kerul a barsonyszekbe fog olyan donteseket hozni hogy neki, csaladnak, ismerosnek, parttarsnak stb. jo legyen. Mellesleg mindenki mas is ezt tenne aki odakerul, csak alulrol nezve hangzik jol hogy mennyire jo lenne egy nem-korrupt rendszer. Az hogy JO lesz felesleges remelni, csak az van hogy szamodra, mas szamara mi a kisebb es mi a nagyobb szar. Igy ebbol valaszthatsz.
Member
Aug 30 2013 05:51am
Quote (Senee @ 30 Aug 2013 13:50)
istenem komolyan mondom kapavágás baszod

Koltoi kep volt, nem szo szerinti jelentes.
Member
Aug 30 2013 05:52am
Quote (vtibor @ Aug 30 2013 11:51am)
Koltoi kep volt, nem szo szerinti jelentes.

KOMOLYAN?!?!?! :X:XD:XDXD:XD:XD:XD:XD:
NEM TUTAM :XDXD:XDG:XD:
OMG :XD:XDX
ASZITEM KAPTÁATT CVÁGÁS ::DXD:XD
ÉRTED KERTBE IESMI
Member
Aug 30 2013 05:55am
Quote (vtibor @ Aug 30 2013 11:51am)
Mivel ilyen jogallamban elunk hogy a valasztasokkal bizol meg egy partot a vezetessel igy igen ezzel valtoztathatsz.
Az hogy mindenki lop csal hazudik meg mar kozhely, nyilvanvalo hogy akarki kerul a barsonyszekbe fog olyan donteseket hozni hogy neki, csaladnak, ismerosnek, parttarsnak  stb. jo legyen. Mellesleg mindenki mas is ezt tenne aki odakerul, csak alulrol nezve hangzik jol hogy mennyire jo lenne egy nem-korrupt rendszer. Az hogy JO lesz felesleges remelni, csak az van hogy szamodra, mas szamara mi a kisebb es mi a nagyobb szar. Igy ebbol valaszthatsz.

hát igy meg egyébként miért is várnánk mást az emberektől mint aljasságot szemétséget lenyulástés hazudozást
mikor gondviselőink, vezetőink, KÉPVISELŐINK, akiben voksunkkal BÍZTUNK meg szemrebbenés nélkül röhögnek a pofánkba (zsigamarcika) a nyilvánvaló lenyulásaik, hazugságaik után

szavazzon ezekre a férgekre akinek hét annya van
inkább éhen halok
Member
Aug 30 2013 05:59am
de srsly

kit érdekelne, hogy lopnak csalnak
ha legalább egy pciivel tisztességesebb béreket adnának

ez a 90k kajak arra elég hogy kaja+rezsi
45-45k
hogy tudj menni tovább, hogy ne dögölj meg és legyen hol aludnod

és akkor megszorítanak de azért ők felveszik a másfél milla mellé még a lakástámogatást is
hát nem a kurva annyát mindnek?!

én ilyen embereket nem tüntetek ki a bizalmammal, A VOKSOMMAL

és milyen vicces nem, hogy ti, okosok, műveltek és mindent átlátó polgárok vagytok és ugyanannyit ér a szavazatotok mint az enyém, nyomorult semmirekellőé :)
és bizony az én fajtámból van több

ergo megbaszhatjátok magatokat az okosságaitokkal
Member
Aug 30 2013 06:02am
Quote (Senee @ 30 Aug 2013 13:55)
hát igy meg egyébként miért is várnánk mást az emberektől mint aljasságot szemétséget lenyulástés hazudozást
mikor gondviselőink, vezetőink, KÉPVISELŐINK, akiben voksunkkal BÍZTUNK meg szemrebbenés nélkül röhögnek a pofánkba (zsigamarcika) a nyilvánvaló lenyulásaik, hazugságaik után

szavazzon ezekre a férgekre akinek hét annya van
inkább éhen halok

Vastagitott resz rendben van, es? Te mint egy kozepkori filmekben meg regenyekben feltuno erkolcsos lovag lovagolsz (ismet egy kolteszetbol ismeros elem) hozod elo ezeket amit mindenki tud, EZEN nem tudsz valtoztatni valoban. DE azon tudsz hogy eldontod hogy a jelenlegi 4 evben neked/csaladodnak mittomenkinek jobb lett vagy rosszabb. Ezalapjan meg raksz egy X-et. Ennyi. Senki sem a kimelt reszrol beszelt szerintem itt az elozo 50 oldalon, bar nem olvastam vegig.
Member
Aug 30 2013 06:03am
Quote (Senee @ 30 Aug 2013 13:59)
de srsly

kit érdekelne, hogy lopnak csalnak
ha legalább egy pciivel tisztességesebb béreket adnának

ez a 90k kajak arra elég hogy kaja+rezsi
45-45k
hogy tudj menni tovább, hogy ne dögölj meg és legyen hol aludnod

és akkor megszorítanak de azért ők felveszik a másfél milla mellé még a lakástámogatást is
hát nem a kurva annyát mindnek?!

én ilyen embereket nem tüntetek ki a bizalmammal, A VOKSOMMAL

és milyen vicces nem, hogy ti, okosok, műveltek és mindent átlátó polgárok vagytok és ugyanannyit ér a szavazatotok mint az enyém, nyomorult semmirekellőé :)
és bizony az én fajtámból van több

ergo megbaszhatjátok magatokat az okosságaitokkal

Attol hogy buta vagy meg szavazhatsz, ez tenyleg igy van.
Member
Aug 30 2013 06:04am
Quote (vtibor @ Aug 30 2013 12:02pm)
Vastagitott resz rendben van, es? Te mint egy kozepkori filmekben meg regenyekben feltuno erkolcsos lovag lovagolsz (ismet egy kolteszetbol ismeros elem) hozod elo ezeket amit mindenki tud, EZEN nem tudsz valtoztatni valoban. DE azon tudsz hogy eldontod hogy a jelenlegi 4 evben neked/csaladodnak mittomenkinek jobb lett vagy rosszabb. Ezalapjan meg raksz egy X-et. Ennyi. Senki sem a kimelt reszrol beszelt szerintem itt az elozo 50 oldalon, bar nem olvastam vegig.

mindkét rendszer alatt szarrá kellett magát gürcölnie körülöttem mindenkinek
ha nem vagy haverja egyiknek se aki épp a zsirosbödön körül van akkor nem tudnak neked dobni maradékot se

de értem igy amit mondani akarsz de ettől még szar és szarok rá
dögöljön meg mindenki
Member
Gold: 95.00
Aug 30 2013 06:04am
kivancsi vagyok vtibornak mikor esik le, hogy seenere a postblokker az egyetlen megoldas
Go Back To Magyar Topic List
Prev1282930313235Next
Add Reply New Topic New Poll