Quote (championmath @ 10 Jan 2011 22:02)
Harcikacsával mentem két game-et igazából nem játszik rosszul, sőt 19 es szinthez képest elég jól, valahogy mégis én 18 as vagyok szinte full cuccal ő meg lvl 10-11 egy berserker greavessel meg 2x last whisperrel, ezt most nem azért mondom ,hogy bántsam épp ellenkezőleg én lvl 19 en gyengébben játszottam ,de mégis lehet az lenne jobb ha kicsit soloba mennél harcikacsa mert igy nagyon imbalanced a team és csak felidegesedik mindenki^^
vouch
tegnap hozott egy csavo egy level 15-os summonert game-be aki a haverja volt. Az kihozta Kog-ot, es kb MINDEN EGYES teamfight amit elveszitettunk az azert volt, mert ez a player idiota fejjel elore rohant es kiszedtek, mi meg maradtunk 4v5... Csak peldakepp.
En nem ertem, hogy az ilyen emberek mernem soloznak legalabb olyan level25-ig, hogy a 30-asoktol mar ne legyen olyan messze (bar azon belul is van aki mar evek ota lvl30, tudom, de np).
En siman solozok, ha lehet, es csak nagy ritkan megyek premade-be, pedig sokszor hivnak. Meg akarom varni, es egyedul akarom elerni a 30-at.
This post was edited by Moonflow on Jan 11 2011 05:59am