Quote (-joey- @ 31 Jan 2010 20:37)
12 éves. Hadd szórakozzon.
Nem várhatod el, hogy felnőtt szinten társalogjon.
Ezt kb. úgy képzeld el, mint amikor kiskorodban, vendégek voltak a házban, és láttad a sok felnőtt embert politikáról beszélni, amit nem értesz, és kurvára száraz, édsanyád meg le van kötve. És elkezdesz mindenféle hülyeséget csinálni, alapjában véve nem azért mert hülye vagy, hanem mert próbálod magadra vonni a figyelmet, és azon a szinten még nem megy másképpen. Szerintem ismerős szitu.
Ezzel mondjuk konkrétan nem védeni akarom a pöcsöket, hanem jó lenne, ha észrevenné az ember, hogy miért is viselkedik ez a kis pöcs így, és ne a maga 18-20 éves szintjéből induljon ki.
A másik meg az, hogy egy 12 évesnek se itt kéne lógni, mert ezek a témák nem neki valók. Van itt bőven 18+ és cifra káromkodás. Egyszerűen nem egy gyereknek való ez a hely.
Ez így van. De akkor takarodjon az is, aki direktbe kötekszik csak az ilyen topicok kedvéért.
Tökre igazad van, de velem foglalkoztak a szüleim és neveltek, 12 évesen nem egy online fórumon lógtam (mondjuk akkor még gépem se volt, sőt tárcsázós net volt, nekünk lehet akkor még nem is volt, ezt most nem tudom pontosan megmondani). Ha meg nem foglalkoztak velem, akkor mondjuk 5-10 percig vertem a seggem a földhöz rendben, de utána más elfoglaltságot kerestem magamnak. Pl zenét hallgattam vagy olvastam, legóztam, építőkockáztam vagy kisautóztam. Kár, h ma már ez egyre ritkább és én nem tudom megérteni, h miért csinálja ezt, még akkor se, ha a 10-12 éves önmagamból indulok is ki.
Ja igen, lehet szánkózni meg hógolyózni meg hóembert/iglut építeni haverokkal.