Quote (MarcusD @ Sep 16 2019 12:10pm)
nem a breach miatt volt. amúgy meg ez nem szaggatás, 5 fpsel jobban tudok játszani mint 1800 pinggel. bemegyek egy mapra, eltolok egy tornado shotot és 3 másodpercre megáll a képernyő. olyan mint az ilyen eye of innocence self-ignite cwdt build videókban szoktad látni h belemegy egy packba a csávó és annyi mindent kell lekalkulálnia a szervernek hogy csak megáll a játék. ja meg az hogy ez csak néha jön elő nem pedig egy konstans probléma, más játékkal pedig nincs ilyen problémám, szóval elég valószínű hogy a GGG szerverek fossák össze magukat
igazából amit megcsinálhattam volna még h megpróbálom predictiven, de valszeg abból meg annyi lenne hogy futok 2 másodpercig aztán meg csak vissza rubberbandel egy másik random sarokba
nevettem
ma nekem is volt ilyen 2x. kb 5secig tartott mindket alkalommal. kockultam ma osszesen legalabb 10 orat
remelem nalad nem ez a helyzet es nem veszed fel a reddit szokast, hogy 10secig laggol a jatek aztan fel oran at irnak egy kibaszott wall of textet hogy mennyire jatszhatlan szar a jatek es ezt chris le se szarja