d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1289428952896289728985001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Jun 1 2014 12:36pm
Quote (Karan2_Returned @ Jun 1 2014 08:25pm)
Igen, mert egy hazug cigany drogkereskedö aki veri a feleseget az olyan mint amikor egy öteves gyerek lop egy csokit.

Rohogok a topicon kosz sracok

Jarinak magyarazhatod, annyira sotet a gyerek mint az ejfekete fold

Szrrzett immunhianyos tavu baratom postjait is tizpertizre ertekelnem

Mesh meg nem lesz bunozo, mar most az
Meg par ev es drogert fog nyugdijasoktol penztvlopni

Es meg azt mondjak mostanaban unalmas a sub
Member
Gold: 4.20
Jun 1 2014 12:36pm
Quote (jarabekg @ 1 Jun 2014 20:16)
Szerintem tomcat egy szociopata, aki a saját társadalmi rendjét akarja előteremteni önbíráskodással. Képzeld el, hogy az 5 éves gyereked véletlen ellop egy kindertojást, mert a kezében marad, tomcat odaáll és pofánlövi egy dühös csőcselékkel az élén, ert egy szemét bidámbidám tolvaj, ráadásul 5 éves ég csak így a törvény tehetetlen vele szemben.

És ha tomcat még nem is gondolkodik ennyire hiperaktívan, ha az ilyesminek nem szabsz gátat, majd jön egy másik szociopata önbíráskodó vadállat majd leköveti a példáját, de az egészet majd jól leírja a saját szemszögéből a fészbukon, és lehet enni hurrdurrkodni.

quoteolom mer' merne
Member
Gold: 834.97
Jun 1 2014 12:37pm
Quote (putincykavodka @ Jun 1 2014 07:36pm)

Mesh meg nem lesz bunozo, mar most az
Meg par ev es drogert fog nyugdijasoktol penztvlopni

igen ugyhogy jolesz ha vigyázol hogy mit írsz le ezentúl
Member
Gold: 69.85
Jun 1 2014 12:40pm
Quote (Saenchai @ 1 Jun 2014 18:00)
én full liberális vagyok, de ezek az undorító ótvar férgek pont a rendszer hibáit, meg a rendőrök balfaszságát használják ki (a nyomorék fasz rendőrök is inkább 18 éves gyerekeket visznek kihallgatni 0.2 fű miatt, az ilyen arcokat meg inkább kerülik, gg)
ezek a férgek meg is érdemlik a finom bánásmódot, mert másból nem értenek

This, nekem is valtozott kicsit a felfogasom ilyen temaban es, liberalisabban, nyiltabban allok a dolgokhoz. De ami allapot videken van, az szanalmas. Nem feltetlen a rendoroket hibaztatnam viszont erte. Van par rendor ismeros, a nagyobb baj, hogy sokszor nem is intezkedhetnek, mert erdekvedelmi szervezetek egy esetleges berben tonkreteszik az eletuket es a szavuk kevesebbet er egy olyanenal, mint ezek. Ez a szanalmas. Vannak tokos gyerekek a rendorsegnel is, akik nem felnek cselekedni, meg is teszik, de gondolom az nem kerul jegyzokonyvezesre aztan.

Masik, hogy integracio ugy szerintem nem mukodhet, hogy kedvezmenyezett helyzetbe rakjuk, vannak peldak ra, hogy nehany falu azzal, hogy bovitette a kozmunkakeretet, mert megveltoztatta a programot es ezaltal tobb embert tudott felvenni, visszaszorult a bunozes, ez hasznos dolog, de gondoljuk tovabb, ezzel sem no vegtelenre a munkahelyek szama, csak egy minimalis letszamot tud ellatni, megtovabb: milyen munkara alkalmazhato olyan ember, akinek a 8 altalanos is 12 evebe kerul? Manapsag a cegek meg takaritok szintjen is elvarnak egy minimalis IQ-t, hogy a felmosorongyal ne menjen mar vegig a foldon lecsavarozott elektronikan mondjuk..

Mezogazdasagba be lehetne oket rakni, dolgozzanka foldeken, stb. De attol meg elszoktak. A segelyek stackelese meg mindig a legjobb alternativa a megelesre, viszont ezt legtobbszor nem a valoban sanyaru sorsu szerencsetlenek teszik, akik ha lehetoseguk lenne tenyleg dolgoznanak, hanem azok a mafiazo, gettociganyok, akiknek aztan koteg huszezreses, meg bmw-s selfiekkel van tele a facebookja/myvipje/iwiwje.

/e: a video meg vicc, szanalmas, hogy ezt kell csinalni, de altalanositsunk, mert szerintem ez nem egyedi eset (+ nem olvastam el az egesz storyt). Ha ilyen helyzetben bemennenek a egyebenyaku izomfaszok, legtobbszor a cigany ugy is ugatna csak, hogy rendort hiv, stb stb, aztan vagy bunyo lenne, vagy keseles, vagy barmi mas, de rendor max a vertengerre jonne ki, es a szomszed miatt. Miert hivna magara, ha tudja, hogy oket viszik el?!

This post was edited by Baleee on Jun 1 2014 12:43pm
Member
Jun 1 2014 12:59pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 1 2014 08:37pm)
igen ugyhogy jolesz ha vigyázol hogy mit írsz le ezentúl

Nem felek a gonosz bunozoktol
Megeszem a majukat mint hannibal ofc
Member
Gold: 280.00
Jun 1 2014 01:00pm
a rendszerrel van baj, szar az egész magyar igazságszolgáltatás nem csak a rendőrség
Member
Gold: 4.20
Jun 1 2014 01:09pm
szenanak
Member
Jun 1 2014 01:13pm
Quote (anyd @ Jun 1 2014 09:00pm)
a rendszerrel van baj, szar az egész magyar igazságszolgáltatás nem csak a rendőrség

Neha egy egy hirt olvasva kulfoldi esetekrol nem vagyok biztos benne hogy mashol sokkal jobb
Biztos nagyon orszagfuggo amugy
Na meg magyarorszagon a ciganyhelyzet meg ratesz egy lapattal
Member
Gold: 280.00
Jun 1 2014 01:17pm
Quote (putincykavodka @ Jun 1 2014 08:13pm)
Neha egy egy hirt olvasva kulfoldi esetekrol nem vagyok biztos benne hogy mashol sokkal jobb
Biztos nagyon orszagfuggo amugy
Na meg magyarorszagon a ciganyhelyzet meg ratesz egy lapattal

máshol se jó, de jobb

máshol csiszolni kell, nálunk az egészet dózerolni :D
Member
Gold: 5,390.00
Jun 1 2014 01:24pm
Quote (Karan2_Returned @ Jun 1 2014 07:25pm)
Igen, mert egy hazug cigany drogkereskedö aki veri a feleseget az olyan mint amikor egy öteves gyerek lop egy csokit.

Quote (bamboo @ Jun 1 2014 07:29pm)
xd
tejóég azt a ballibsi szöveget

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 1 2014 07:28pm)
a saját társadalmi rendjét akarja előteremteni (véletlenül sem a normál jogba foglalt társadalmi rendet, ja de) önbíráskodással (ami az esetek 99%ban max annyi hogy feladják a bűnözőket a rendőrségen, kivéve ezt az 1 esetet és itt is teljesen jogszerűen jártak el, és csak azért mert nemvolt más megoldás).
top lel

hát dunno, legkozelebb valami elmebeteg rendes fegyvert visz magaval, es siman felhatalmazva erzi magat arra hogy pofanloje a nyomorult cigányt, arra mar lehet kicsit maskepp neznetek.

engem nem erdekel, hogy a tomcat mit csinal, de egyedul nem merne odamenni ugatni a ciganyokhoz az is biztos

Nem mondom, hogy nincsenek kibaszott nagy hianyossagai a rendszernek, amiken javitani kene, videken meg aztan tenyleg kurvanagy gond lehet, de ez nem vezet sehova, es aki racionalis gondolkodassal nem latja be, hogy akar kurvarossz vege is lehet, az nagyon egyoldaluan tekint erre a dologra.

Nem tudom mennyire jogszeru valakit pofanloni egy fegyverrel, ugy hogy nem is onvedelem. Meg ha jol lattam pillanatok alatt egy feszitovas is elokerlt valahonnan.

En csak a dolog ketelusegere hivnam fel a figyelmet, nem akarok egyik oldalara sem allni.

Go Back To Magyar Topic List
Prev1289428952896289728985001Next
Closed New Topic New Poll