Quote (Saenchai @ 1 Jun 2014 18:00)
én full liberális vagyok, de ezek az undorító ótvar férgek pont a rendszer hibáit, meg a rendőrök balfaszságát használják ki (a nyomorék fasz rendőrök is inkább 18 éves gyerekeket visznek kihallgatni 0.2 fű miatt, az ilyen arcokat meg inkább kerülik, gg)
ezek a férgek meg is érdemlik a finom bánásmódot, mert másból nem értenek
This, nekem is valtozott kicsit a felfogasom ilyen temaban es, liberalisabban, nyiltabban allok a dolgokhoz. De ami allapot videken van, az szanalmas. Nem feltetlen a rendoroket hibaztatnam viszont erte. Van par rendor ismeros, a nagyobb baj, hogy sokszor nem is intezkedhetnek, mert erdekvedelmi szervezetek egy esetleges berben tonkreteszik az eletuket es a szavuk kevesebbet er egy olyanenal, mint ezek. Ez a szanalmas. Vannak tokos gyerekek a rendorsegnel is, akik nem felnek cselekedni, meg is teszik, de gondolom az nem kerul jegyzokonyvezesre aztan.
Masik, hogy integracio ugy szerintem nem mukodhet, hogy kedvezmenyezett helyzetbe rakjuk, vannak peldak ra, hogy nehany falu azzal, hogy bovitette a kozmunkakeretet, mert megveltoztatta a programot es ezaltal tobb embert tudott felvenni, visszaszorult a bunozes, ez hasznos dolog, de gondoljuk tovabb, ezzel sem no vegtelenre a munkahelyek szama, csak egy minimalis letszamot tud ellatni, megtovabb: milyen munkara alkalmazhato olyan ember, akinek a 8 altalanos is 12 evebe kerul? Manapsag a cegek meg takaritok szintjen is elvarnak egy minimalis IQ-t, hogy a felmosorongyal ne menjen mar vegig a foldon lecsavarozott elektronikan mondjuk..
Mezogazdasagba be lehetne oket rakni, dolgozzanka foldeken, stb. De attol meg elszoktak. A segelyek stackelese meg mindig a legjobb alternativa a megelesre, viszont ezt legtobbszor nem a valoban sanyaru sorsu szerencsetlenek teszik, akik ha lehetoseguk lenne tenyleg dolgoznanak, hanem azok a mafiazo, gettociganyok, akiknek aztan koteg huszezreses, meg bmw-s selfiekkel van tele a facebookja/myvipje/iwiwje.
/e: a video meg vicc, szanalmas, hogy ezt kell csinalni, de altalanositsunk, mert szerintem ez nem egyedi eset (+ nem olvastam el az egesz storyt). Ha ilyen helyzetben bemennenek a egyebenyaku izomfaszok, legtobbszor a cigany ugy is ugatna csak, hogy rendort hiv, stb stb, aztan vagy bunyo lenne, vagy keseles, vagy barmi mas, de rendor max a vertengerre jonne ki, es a szomszed miatt. Miert hivna magara, ha tudja, hogy oket viszik el?!
This post was edited by Baleee on Jun 1 2014 12:43pm