Quote (Fej @ Nov 18 2016 11:58am)
eddig ez volt, 2 hetig talalkozgattunk, ugy, hogy magunkrol kb semmit nem beszeltunk, csak kozeletrol, filmekrol, nyaralasokrol es hasonlo faszsagokrol
tokeletesen mukodott is, aztan a heten lemondtam 2 talalkozot es azota megy a depressziozas
tegnap talalkoztam vele es elmondtam neki, hogy olyan elethelyzetben vagyok most, hogy keptelen vagyok most normalis kapcsolatra es ugy ereztem akkor vagyok teljesen oszinte ha ezt most tisztazzuk
o meg szerintem beforgatta magat, hogy vele van a baj, mert ha valamit mashogy csinalt volna, akkor nem mondanek neki ilyeneket, probaltam ravezetni, hogy nem vele van a baj, egyszeruen most nekem nem megy, de tokre magara vette
mindenestre nalam maradt a vibratora, amit mar nem hiszen, hogy visszakerne, ha tobbet nem hív, akkor van egy ingyen vibrim, mindennek a jo oldalat kell nezni
Ez olyan mint a házépítés, jó alapokra kell építeni. Ha már az elején szar alapokat fektettél le akkor baszhatod az egészet, foltozgathatod egy ideig, de végén úgyis a fejedre dől az egész.